Iasule, mandra cetate (37)
Raspunsuri - Pagina 23
GabrielaG spune:
Dana, multumesc mult pt CD daca mi l-ai tras si mie. O sa trec saptamana viitoare sa-l iua. In WK-end vreausa duc copiii la tara la bunici sa mai scape de caldura din casa si cimentul incinsdin jurul blocului.
Sper ca de saptamana viitoare sa incep sa circul mai bine si liber, adica fata ora fixa de venit acasa.
In rest e nasol din toate punctele de vedere.
Dana vreau si eu un machiaj profesionist, sa vad cum as arata frumoasa.
Lulabay eu zic sa fii optimista, finutul meu s-a nascut acum doi ani cu grutatea de 5,3 kg si la fel i s-a spus mamei ca sunt predispusi la diabet amandoii si nu stiu ce pb cu inima. Chiar avea ceva, un suflu la inceput, dar a tot fost la Tg. Mures la centrul de cardiologie de acolo si au linistit-o. Asa ca multa sanatate si frjntea sus.
Pupcii,
Gabriela si baietii
lullabay spune:
Multumesc Gabriela am inceput sa ma mai linistesc..ce o fi o fi Dumnezeu mi-a dat copilul intr-un moment in care nu se astepta nimeni la el,ba chiar ne si protejam, nici nunta nu o facusem..vorba mamei a vrut sa vina pe lume..si daca asa a vrut Domnul asa o sa fie!
33+
palmyrah2002 spune:
Lullabay ,la cine ai facut echo?
Daca la Iliev,ma poti ajuta si pe mine cu numarul de mobil?
Sa stii ca si la mine bebe avea la 32 sapt.dimensiuni de 34 - 2,450 kg,l-am nascut la 37 sapt. cu 3,2 kg.
Multa sanatate si nu intra in panica,sint sigura ca va fi totul bine.
palmyrah2002 spune:
Cu anticipatie,pentru duminica :
LA MUULTI ANI,ADRIANA !
Sa ai parte de tot ce iti doresti mai bun in viata si toti cei dragi sa-ti fie alaturi!
Cristina,Rares si Mihnea
palmyrah2002 spune:
Miha si Raluca...."nu dori moartea sefului tau(se adapteaza in functie de nevoie)fa in asa fel incit sa si-o doreasca singur"...
Aveti grija de voi,nu va mai necajiti din cauza lor ,chiar nu merita !
palmyrah2002 spune:
Aime si Nora ,concediu placut ,vreme buna si odihna multa!
Carmen,esti la mare?
Fa o baie si pentru mine!
Nora__ spune:
Neatza fetele!
Care vrea cafea?Sunt terminata,de abia ma misc...si mai am 2 zile infernale.Dar trec ele.
Hmmmmm...lullabay...eu cred ca te-au agitat degeaba doctorii.Sotzul e slab si inalt ca si al tau...eu,la fel ca tine,normala...aveam 54 kg cand am ramas insarcinata,in schimb am luat 30 de kg in sarcina,la 9 luni aveam 85 kg,iar Rares a avut 4.200 kg.Si nici o data nu mi s-a spus ca as fi suspecta de diabet si nici de copil.Si eu manancam dulce destul si mai ales in sarcina. Spui acolo de niste teste....pt mine parca vorbesti in chineza Acum...depinde si de medic,ce experiente a avut si probabil a vrut doar sa preintampine problemele,dar te-a agitat si mai tare.Si nu cred ca e bine sa tai total din meniu dulciurile,glucoza e importanta totusi si risti sa pici din picioare,mai ales daca erai obisnuita sa mananci inainte.Si in paine exista glucoza,deci ar trebui sa renunti la mai multe si nu e bine.
Gabriela....apropo de finul tau...posibil sa-l fi vazut. Daca a avut 5.3 kg,nascut la Cuza Voda in jur de 20 august,acum 2 ani,atunci il stiu sigur,si pe mama la fel.Si cred ca de el e vorba,pt ca vorbeau asistentele ca e recordul maternitatii.Am vorbit si cu mama atunci,am vazut si baiatul.Arata ca un copil de 2 luni.Nici al meu nu era mic la 4.200 kg,dar parea pui pe langa finul tau.Iar mama lui era si ea maricica,era mai plina ca mine,la cele 30 kg puse de mine.Eram ca o minge.
Mihaela...tu nu stii ca o nora nu e niciodata buna?Poti sa faci orice,sa zici orice,sa nu zici,oricum va gasi motive de repros.Nu mai zic,daca faci concediul impreuna,sau stai impreuna cu soacra mai mult de cateva ore,probabilitatea ca sa se ajunga la discutii,e mare.Oricum iti va reprosa peste 10 ani,cearta de anul astaOricum,asul e la tine,cum se zice.
Fetele...multumesc de urari si va doresc o zi frumoasa!
Nora
Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
GabrielaG spune:
Nora, da, era in jur de 20 august. E drept ca si mamica e bine facuta, desi sotul e inalt si slabut. Concediu placut si odihna din plin.
Si multumim de cafea, acum fac una sa o savurez.
O zi racoroasa,
Gabriela si baietii
Nora__ spune:
Apropo de sotzul 'inalt si slabutz'.....stand prin maternitate cand am nascut,husbandul a facut un studiu de piata A observat ca greutatea copiilor nascuti este invers proportionala cu greutatea tatzilor
Multumesc de urari...si tu sa ai multa liniste si toate problemele sa se rezolve rapid.
Nora
Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
Darria spune:
Buna dimineata.
Adriana si Mihaela(Leoaica) : La multi ani!
Sa fiti fericite impreuna cu cei dragi si sa se indeplineasca toate dorintele voastre
Transmit acum fiindca e posibil sa nu pot intra duminica.
Cristina: cabinet Iliev(nu am mobilul): 0232/237761 stiu ca tb. sa suni dupa ora 15. Din moment ce ai cerut mobilul cred ca ai fixul dar l-am scris totusi.
Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)