Iasule, mandra cetate (37)
Raspunsuri - Pagina 22
mess0804 spune:
Fetele, se aude ceva de vre-un festival al berii?
(am vazut anunt in evenimentul: angajam gratagii pt festivalul berii)
herra spune:
Raluca, nu te mai consuma asa!
ce-ai sa faci cand vei avea copii si socrii isi vor da cu parerea despre modul cum ii cresti; sau ii vor hrani cu ceva ce nu au voie sau alte chestii de care am auzit - ca eu nu mai am socrii...
iar preotul respectiv era indreptatit la asemenea pretentii daca va stia de ani de zile, va era duhovnic sau foarte apropiat.
eu cand m-am casatorit stateam in Pacurari si m-am cununat la Sf. Spiridon, pentru ca eram si am ramas apropiati de preotii de acolo.
nici acum nu am nici o treaba cu biserica din cartier.
so...stay cool!
herra spune:
Miha, chiar...ce-ti facu socrella?!
Danna_36 spune:
Cenia, noi ne-am dus la bazin pur si simplu, am vorbit cu instructoarea, care a zis ca putem veni fara sa mai trecem pe la medicul de la balneo (in felul asta platind doar 50% din pretul pe ora, bani care intra direct in buzunarul ei)...ea insa mai e doar saptamana asta, apoi pleaca in concediu. Cu siguranta vor fi alti profesori pe acolo, dar BB al tau e prea mic, daca la el te-ai gandit cand ai intrebat...Nu am vazut decat copii marisori, 5-9 ani, cam asa, cel putin in seria Magdei...
Raluca, eu multimesc, trimit PM sau mail.
Azi a venit la firma o tipa cu produse cosmetice Mary Kay si ne-a facut o prezentare si o sedinta de machiaj, gratuita bineinteles. Desi eu nu sunt fan chestii dintr-astea,(pentru ca oricat m-as farda tot grasa raman), pot sa zic ca mi-a placut ce-am vazut si ce-a iesit si ma simt foarte bine cu noua infatisare. Nu va spun de cate ori m-am uitat azi in oglinda(mare pacat ca tre' sa ma demachiez)...Dar ce mi-a placut cel mai mult e ca mi-a gasit nuanta potrivita de fond de ten dintr-o privire si la fel pe cea de ruj, iar eu sunt tare, tare mofturoasa. Eram pregatita de critica, dar n-am avut la ce, mi-a placut pana si mie...I-am povestit si sora-mi, ar vrea si ea o prezentare. Daca mai sunt doritoare ziceti repede ca d-ra cu pricina pleaca duminica la Bucuresti.
Lula si eu am fost suspectata de diabet in timpul sarcinii, s-au mirat doctorii ca nu am facut.Nici fetele nu au facut si nici nu sunt grase acum, desi le-am nascut pe amandoua binisor peste 4 kg. Si mai stiu persoane care au avut BB-i de peste 4 kg, unul chiar si peste 5, tot fara probleme. Fa-ti analizele care trebuie si fii increzatoare si optimista, supararea ta nu ii face bine luli BB...Multa, multa sanatate va doresc.
Primavara 2006
lullabay spune:
Multumesc mult de incurajari..chiar conteaza foarte mult pt.mine!!
Adriana multumesc pt.carte.
Herra:ca si teste suplimentare voi face initial din nou o glicemie a jeun (pe nemancate) si ulterior la 2 ore postprandial,iar dupa, un test de toleranta la glucoza si aceste teste cu siguranta vor arata daca am diabet gestational sau un risc crecut pt.el.ca si probleme ce pot apare:pt mine nu e foarte grav,putin mai multa sangerare la nastere si riscul ca dupa 5-6 ani sa dezvolt diabet de tip II..pt bebe e mai rau incepand de la hipoglicemie dupa nastere care poate genera convulsii si continuand cu afectare cardica(cardiomiopatie hipertrofica)pt restul vietii..bine astea sunt posibilitati pe care dr sunt obligati sa ti le enumere asta nu inseamna ca o sa le si fac...dar exista un risc.
Pana una alta azi nu am mancat dulciuri deloc,cativa carbohidrati din paine si cartofi..dar foarte putini..si eu care eram dependenta de dulce.
Danna36 sa speram ca totul va fi bine si la mine!
Aime multumesc de indicatii sper sa ma descurc..chiar nu stiam zona.
Darria tb.sa am incredere ca nu vor fi complicatii.
33+
mariussimiuc spune:
Dana,daca poposeam mai mult pe-acolo pe la tine ma pricopseam si io cu un machiaj?
Dragelor,nu cred ca va doriti sa stiti ce razboi (de vorbe) a fost intre mine si soacra. De chestii de acum 10 ani,care nici macar nu erau adevarate,dar asa le-a inteles ea.Eu am fost intotdeauna impaciuitoare si n-am vrut sa fac scandal,dar pe cuvant ca merita o mahala si un dat afara pe geam nu pe usa.Si poate asa as fi fost o nora buna! Gata,ma opresc,ca ma incing la creier!
Prin urmare,m-am facut rea si afurisita si nu mai vreau sa o vad si nici ea pe mine. Pe Robert cu atat mai mult! Na!!!
Nora__ spune:
Fetelor,
Sunt asediata!Sunt inconjurata de saci si cutii.Pana acum am numarat 23 de saci umpluti cu textilele din casa si mai am uscate luate de pe sarma,un balcon de rufe ude si inca 2 masini de spalat.Mai am doua cutii imense,tot cu boarfe.Nu mi-am imaginat ca pot sa am atatea rufe,pe buneSi de bucatarie nu m-am atins....si nici de pantofarul tixit cu papuci...si nici de balcon. Si astea ,fara hainele fetei,care sunt la bunica deja.
Sambata mutam tot si duminica plecam la munte,cam 2 sapt,apoi sa vin sa pun toate la loc in noua casa si apoi pun si net.Deci ne mai auzim,cam dupa 15-20 august.Mai am calc pana maine seara.
Marea o sarim anul asta,din pacate,dar la anul vreau sa mergem in Grecia.Distractie placuta la toata lumea care merge in concediu si zile la fel de frumoase celor care raman acasa.
Apropo de mers la mare....Mihaela...io nu stiu cum de te-ai incumetat sa mergi cu 'mamaia' in concediu...,puteam sa jur ca iti strici toata distractia si linistea.
Sapta viitoare vrem sa ajungem si la Vatra Dornei.Stiti unde am putea sa ne cazam?Ati stat undeva si a fost bine?Dati-mi si mie un pont.
Va pup si fug la sacii mei care ma asteapta
P.S. Singura parte buna la nebunia asta e ca am ajuns sub 54 kg.
Nora
Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
Danna_36 spune:
Miha, da, daca mai stateai putin prindeai sedinta de infrumusetare
Aime, va sa zica gata, plecati la mare...vacanta frumoasa va doresc...
Nora, intai de toate, spor la treaba, e greu cu mutatu', da' de termina repede, ai sa vezi...apoi plecati si voi in concediu si va mai trageti sufletul pentru ce va asteapta la intoarcere, adica aranjatul casei, sfintirea, ziua lui Rares si intoarcerea la slujba( aveti agenda bogata...)
Adi, eu mi-am tras CD-urile, multumesc, pot sa ti le inapoiez oricand. Gabi, le mai vrei?
Herra, sa inteleg ca te pregatesti sa mai "elaborezi" un BB?
Daca da, sa fie intr-un ceas bun. ( Ce iti doresti pt nr. 2, fetita, sau tot baietel?)
Primavara 2006
aime spune:
Da, Dana, suntem la capitolul pregatiri, multumim...ca altfel te mai vizitam, da in fiecare zi apare ceva nou. Si ma bucur ca te-ai simtit bine in noua piele , e placut sa te simti asa.Si mie imi plac sedintele astea...da cui nu?
Miha, hai mey...las-o incolo...pai se poate sa-ti stice ea vacanta, pai de asta ati luat-o?
Raluca nu-i asa ca e bine in 2? Sa va fie bine si ...dopuri la urechi...Si noi ne-am cununat la Barboi si stateam in PRos si ce daca? Uite, un de la Vladut
Nora spor la mutat si vacanta frumoasa.
aime si Vladimir