40 cu + sau - (cap.13!!!)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

goodmomy, nu stiam ca esti tot din Oradea:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goodmomy24 spune:

ba da gabi sunt din oradea si stau in rogerius pe ostasilor
imi pare rau ca ai probleme dar o sa vezi ca se va rezolva totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

suntem vecine, io pe Transilvaniei:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goodmomy24 spune:

ei uite gabi cum eviatza nu ne cunoastem ca suntem asa de aproape si ne cunostem pe net.daca vrei poti sa ma cauti pe mess am acelasi ID.
NOMI sa stii ca si sotziorul meu face de toate in casa si nici eu nu ii stau in cale.Pai daca omul are treaba in bucatarie sa ma duc sa-l incurc? NU mai bine stau pe net?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Pup si eu pe Kuki, Lu si Noemi, care s-au gandit la zambaretul meu. Acum e bine, da eu, mama batrana si paranoica, il tot urmaresc sa nu aiba reactii ciudate. Dati-mi una in cap sa ma potolesc.

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Fetelor, multumesc de incurajari, sa stiti ca am nevoie de ele - problema mea e grea si nu se rezolva intr-o zi, doua, asa ca nu am vesti nici bune nici rele altele decit ca incep sa ma ocup de ea; care problema a vietii e simpla? Spuneti voi, ca aveti fiecare problemele voastre!

Macar am fost la kinetoterapie sa ma ocup de vertebra deplasata si am facut exercitii cu o asistenta foarte priceputa, de la spitalul de urgenta - asta e singura realizare de pe ziua de azi

va pup si aveti grija de voi

Iuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Iuliana,ai grija de tine.Mi-e din ce in ce mai clar ca nu vom reusi sa ne vedem. Tine-al meu cu dintii de data de 20 aug si nu-i da drumul nicishcum.Geaba am batut noi din gura,el nik,ca doar e saf!Oricum iti tin pumnii in continuare sa-ti fie bine.

Cati,corept!Doamne fereste,daca-i laudam prea tare si si-o iau in cap?Sau mai rau,uita? Ce ne-am face? Asa,tre' lasati sa-si arate talentele si priceperea sa nu-si iasa din mina.
Io ti-am zis tie La Multi Ani? Nu cred. Zic acum sa nu uit.

Carmi,e mic si dragalas,venit mai tirziu la voi si e normal sa fii paranoica.Eu ma gindesc cu groaza ce-oi face cind mi-oi aduce fata acasa.La cit sint de protectoare si grijulie mi-e teama sa n-o sufoc.Am noroc ca sotul meu e mai cu picioarele pe pamint si m-a domoli.
N-am mai discutat cu el subiectul atestat si dosare,dar urmeaza s-o fac pt ca incep sa-mi pierd rabdarea.Nu prea mai stiu ce planuri are pt ca vine din ce in ce mai tirziu acasa de la job si avem atitea sa ne spunem incit nu reusim sa acoperim toate subiectele.
Cumva va fi.De fapt zic f hotarita ca fac si dreg,dar nu iau in seama deloc ca exista un Nene care,poate,are alte planuri pt noi.Om trai si om vedea.

Mona,pe unde bintui? Nu te-am citit tare demult.

io pe voi,Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Fetelor nu pot tine pasul cu voi
Craciunitza....ai doi copii si vrei sa infiezi! Felicitarile mele!!!
Iulia..AMR...2 zile! Nu mai pot..mi-e gindul la copilul meu si la ciorba de stevie..si sa nu uit ..parjiturile ..de cofetarie!
Nomi...mie mi-a luat 3 luni...sa aranjez casa..ieri am terminat!
Sint pe aici..pe restul ...ca acum sint cu mintea in nori...dar norii Romaniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

ce fac fetele??? am trecut sa va

multe poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Olivia,te pup dulce si sincer traiesc cu tine alaturi zilele astea, si tu sti de ce,caci te inteleg, si ma vad pe mine cu 2 luni in urma.By the way, te-ai lamurit cu folosirea debitului in Ro?
Craciunita felicitari pentru hotararea luata. O sa iti ia ceva timp si nervi pana se finalizeaza,dar rezultatul se merita. Apropo, dar baietii tai stiu ce vrei sa faci?Si v-ati gandit la ce vreti, fetita sau alt baietel?
Nomi, ai ajuns la cartile sotului?nu-i asa ca merge mult mai repede acolo,caci nu mai trebuie sa le rasfoiesti?
Iuliana cum a fost pana la urma ziua asta grea?Sper ca a trecut cu bine.
Carmi, pupam micul ranit. Asta e numai inceputul, trebuie sa te intaresti moral, ca ao sa tot ai parte de lovituri...si paranoia nu ne va trece nici cand se vor casatori si vor fi la casele lor.
Hehehe, Cati, asa spuneam si eu, de ce sa incurc omul la bucatarie, mai bine butonez calculatorul. Si misto este ca am calculatorul in dinning room, care este chiar langa bucatarie, asa ca sa vezi ce imagine idilica, eu cu mousul si sotul cu manusi de bucatarie si gratare.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput