40 cu + sau - (cap.13!!!)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

nematics, Doamne ajuta sa iasa bine!
Gabi, am avut o prietena (tot Gabi) a carui sot facea ca si al tau, spargea tot prin casa, trantea usi, zbiera ca apucatul, apoi dadea vina pe ea, ca din cauza ei se-ntampla crizele lui. Eu ii dadeam foc in somn, nu suport oamenii care tipa si ii dispretuiesc mai mult decat orice. Sa se duca sa zbiere la mamica lui!
Porumbel, ai grija de tine, nu stiu cum poti face asta, acolo, dar fa-o. Care e starea oamenilor de rand?
micutza, am fost la bulgari, e frumos, nimic spectaculos dar curat si frumos, asa cum ar trebui sa fie orice loc unde merg oamenii sa se relaxeze, nu ca la noi, mizerie si fite. Vacanta frumoasa!
lu, cu greu reusesc sa adun cele doua imagini care mi le-am facut despre tine si de fiecare data cand scrii, ma surprinzi.
Noi suntem deja obisnuiti sa stam fara copii, sunt obligata de instanta sa las copiii la tatal lor, in vacante, ne-am razboit in multe procese si unele le-am castigat, altele le-am pierdut, a fost mai greu cand erau copiii mici si mi-i fura de pe strada, important este ca perioada aceea a trecut, acum ne toleram cu succes, eu si tatal copiilor :)
Si am timp sa ma ocup de micul terorist, de sotul meu, ca tare mult il neglijez. Mitele le dam pentru ca vrem sa se bucure si altii de ele, sunt incredibil de afectuoase si de curate, cand plecam le lasam singure si niciodata nu am avut probleme, nu ne creeaza disconfort, dimpotriva, ne ofera foarte multa afectiune si ne amuzam copios cu ele. Incerc sa nu ma atasez prea mult de pui, pentru ca- da, sunt tare dulci si pisicosi :)

Nu certati copiii cand viseaza!

Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micutza spune:

nematics - iti tin pumnii pentru ziua grea pe care o ai astazi,sper sa iasa totul bine , asa cum iti doresti
craciunitza multumesc pentru informatiile despre bg.. macar sa stiu la ce sa ma astept. Am inteles bine din postarile tale ca vrei sa infiati un copil? Copiii ce varsta au?

pupici, micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna la fete !
Eu sunt suparata, mititelul meu a dat cu ceafa de patutul de lemn si a plans rau. E prima data cand se loveste asa de rau, vina e a mea, bineinteles, ca n-am fost atenta. Acum e mai bine, dar eu tot speriata sunt.
Craciunita, multa bafta, sa te vezi cat mai repede cu copilas!
Nematics, tinem pumnii
Pup fetele,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Sunt mari baietii mei, micutza, au 12 si 14 ani.

Nu certati copiii cand viseaza!

Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Craciunitza, ce veste frumoasa! Sa va ajute Dumenzeu sa va impliniti visul cat mai repede. Ce va doriti, fetita sau tot baietel?

Iuliana, tinem pumnii, despre orice ar fi vorba, sa iasa asa cum vrei tu.

Carmi, pupa-l pe zambaret si sa vezi ca trece. Nu mai fi ingrijorata, asta e doar prima dintr-un lung sir de lovituri de tot felul, ca asa e la baietei.
Si sa ma laud si eu la tine ca tu ma crezi. WW-ul merge bine, am terminat a doua saptamana si am -4. Si sunt mandra maxim de mine!

Porumbel, ne gandim la voi, sa se termine nebunia asta cat mai repede. Aveti grija de voi acolo departe.

Kim, AMR cat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

KUKI, dupa 10 august te asteptam cu drag la Portita.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Kuki, esti brava, tot inainte ! Ma bucur pentru tine. Nu-i asa ca nu ai facut deloc foamea? Eu nu am fost prea cuminte in weekend, da am mers mult pe jos, asa ca nu se pune
30 de grade arata termometrul meu afara...si in casa 26, nu mai stiu pe unde sa ma ascund...tre´sa punem AC, ca nu mai tine.
Pup fetele,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Hop si eu (daca stau o zi departe de voi, mi se face dor)
Nimic deosebit. Olivia a plecat si ea intr-o tabara de o saptamana, am ramas doar cu Carla. Carla mananca mancare de praz (linge farfuria), iar de 2 zile a gustat si iaurturile cu fructe si-i plac. Face parca mofturi mai putine, o fi inteles ca nu-i merge cu noi si-a hotarat sa nu mai inoate impotriva curentului.

Carmi, pup puiutul!!!

Nematics, sper sa-ti inchei ziua asa cum iti doresti. Da-ne vestea cea buna!

Craciunitza, nu stiu ce impresii (2 ?) iti facusesi despre mine, dar daca te uimesc, tot e bine, ies din anonimat. Sper sa te surprind in mod placut. Imi spui si mie care erau alea 2 impresii, ca m-ai facut curioasa (nu ca m-ar privi in mod deosebit...).
Frumoasa hotararea de a adopta un copil. Eu n-am curajul s-o fac. Cred ca sunt egoista, sincer, abia astept sa creasca mari fetele, ca sa ne ocupam si de noi. Cu toate astea, nu-mi iubesc mai putin copiii si incerc sa fiu o mama buna (fie ea si vitrega, dupa caz).

Dana, m-am gandit la problema ta cu toboganul. Pentru inceput , nu stiu cati bani ai fi disponibila sa bagi intr-o jucarie din asta. In al doilea rand, am vazut niste siteuri cu tot felul de accesorii de joaca, dar de ocazie. Deci nu noi, dar in stare foarte buna. Poate ti se vaparea interesant; daca da, incerc sa regasesc adresele unde am vazut. La ce pret te-ai gandit (maxim ?)

Eu sunt la serviciu si, dupa cum se vede, lucrez.
Saptamana asta sunt libera ca pasarea cerului, seful mi-a plecat in vacanta in Corsica (sper sa nu-l aduca temperaturile caniculare inapoi inainte de vreme). Am un coleg care-mi da de lucru cu taraita, da-l dovedesc repede.
Dupa care, hop, sa vad ce mai faceti!

Promit sa mai scriu si in jurnal cateva randuri, am asa o inima albastra de catva timp, numai bine de scris cai verzi pe pereti.
Va pup pe toate la gramada.
Lulu

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Bine v-am regasit,scumpelor.

Craciunitza,sa va ajute Dumnezeu!Inarmeaza-te cu multa rabdare si nervi de otel pt ca va dura.La Adoptii vei gasi toate informatiile de care ai nevoie si-n plus o multime de mamici si viitoare mamici gata sa-ti sara in ajutor.Eu intru si citesc tot ce se-ntimpla pe-acolo,dar nu scriu o vb pt ca am hotarit sa ne luam atestatul prima oara si-apoi sa redevin activa.

Iuliana,succes si sa iasa cum doresti tu.

Iar ati scris mult,mult,muuuuult.

Carmi,pupici la micul 'pacient'.Vor mai fi de-astea,din pacate,si n-o sa fiti 100% pe faza.Noroc ca sint mici si uita,dragii de ei.

Lu, mamica c-o singura fetita in zona.Am citit si eu si e f frumos.As scrie si eu ca am tot felul de idei,dar activez pe DC cu numele meu real si-acolo tare bine mi-ar prinde un nick,dar cred ca nu se poate.Asa ca m-oi lasa pagubasa.

Kuki,minivacanta placuta.Pt prima oara de multa vreme simt nevoia unui concediu.De fapt a unei pauze pt ca nu mai pot.N-am mai fost undeva din 2000.Si simt c-o iau razna in curind.Sint irascibila si plina de draci,nu mai am rabdare cu nimeni si nik.Azi noapte m-am trezit pe la 3 in urletele alarmei unui magazin situat peste drum de blocul nostru si n-am mai reusit sa adorm. Mi-a venit sa ies in camasa de noapte si sa-i traznesc fo doi bolovani in vitrina ca sa aiba de ce sa sune. Norocul lor a fost ca mi-era tare lene.Si-al meu.

Simbata m-am distrat cu aranjatul cartilor in biblioteca.Mai am putin si-am terminat.Nu credeam c-o sa-mi ia asa mult timp,dar mi-am reimprospatat memoria cu un drum.Stateam in kur intr-un maldar de carti pe care le amusinam si mai rasfoiam cite una,ma mai opream si citeam din alta,iar al meu statea si ridea.A zis ca acu' intelege de ce a trecut o saptamina si eu n-am fost in stare sa termin.Si m-a intrebat ce se va intimpla cind ajung la ale lui de specialitate.Brrrr!A terminat Dreptul.

Iar ieri m-am distrat cu noul aparat foto.Am stricat un film in citeva ore,sper ca va fi macar o poza sau doua de hazna intre ele. Azi am mai cumparat unul si dupa ce-l gat si pe asta ma'c sa-l developez si imi fac albumul foto pe yahoo si-l pun si-aci.Macar asa sa ne cunoastem.

Adrienne,iti doresc multa sanatate.Cit despre mitza de care te-ai indragostit e putin mai complicat.Ai nevoie de toate vaccinurile si deparazitarile posibile.Din cite stiu eu ,la aterizarea in State animalutzul trebuie sa stea in carantina o vreme.In plus in Ro trebuie sa-i spui veterinarului ca vrei s-o scoti din tara ca sa-i faca actele.Un soi de pasaport daca bine-mi aduc eu aminte.Oricum un veterinar te poate lamuri exact.S-ar putea sa te coste ceva toata distractia si-atunci sa o lasi in grija parintilor tai.

Liliana,pe vremea cind berbantul meu era acasa pe ordonanta si eu lucram,veneam acasa la masa pusa,haine spalate,curatenie si toate cele.Pt ca lui asa i s-a parut normal.Io nu i-am zis nik,niciodata.Si daca omul s-a simtit dator,sa-l opresc?Doar n-am beut fotoghin!Ce mai conteaza cine face? Important este sa se faca.

Fetele va pe toate si merg sa ma culc ca mi-e tare somn.Sper sa nu mai gorneasca mizeria aia ca nu'sh ce fac! Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goodmomy24 spune:

buna fetele.
iaca am ajuns si eu de la lucru,si am zis sa intru sa va salut.
porumbel mersi pentru urari.
craciunitza Dumnezeu sa te ajute si sa fie alaturi de tine si sa-ti implineasca visul cat mai repede.

la mine a fost o zi nasoala la lucru chiar daca nu am sefi,ori is io mai dusa dar nu stiu ce am avut toata ziua am fost trista sper ca pana diseara sa-mi treaca.
se poate sa fie si faptul ca nu pot accepta varsta pe care o am?ca io chiar nu ma simt.
ati fost careva in situatia asta.daca spuneti-mi cum ati rezolvat problema.

no am plecat la treburile casei, va tzuc si mai vb.

Mergi la inceput