Poti adopta un copil, daca esti necasatorita ?
multumesc
http://community.webshots.com/user/simonabb
Raspunsuri
Bic spune:
Jana Gherghiu, Teo Trandafir si mai stiu pe cineva... Asa ca se poate!
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
Tzuni spune:
Elena Carstea...o prietena de-a mea...
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
happiness spune:
Desigur,poti adopta si necasatorit fiind,si nu doar vedetele pot asta,ci si oamenii obisnuiti!Eu am o fetita de 4 ani pe care am adoptat-o singura,desi,fireste,mi-a fost mai greu sa conving si sa rezolv lucrurile.Dar pana la urma a fost ok,totul e sa lupti fara sa te gandesti la altceva decat la sufletelul care iti va schimba viata-si caruia ii schimbi si tu viata.Si inca ceva-oricat ar fi fost de greu(a durat exact 9 luni,ce coincidenta...),nu regret nici o secunda tot chinul acela,fetita mea este un copil cu totul si cu totul adorabil,care ma invata in fiecare zi sa zambesc!
goldi spune:
Si care ar fi "greutatile" ? Se studiaza dosarul de divort sau daca nu esti casatorita, te intervieveaza care ar fi motivele celibatului? Sau sunt greutati de ordin practic: bani,ajutor in familie, etc? Familiile biparentale au intaietate in a plasa un copil?
Foarte serios: trebuie asteptat mai mult decat in cazul unui cuplu?
Astept cu nerabdare raspunsurile voastre.
aissa spune:
In pr rand cred ca se studiaza dpdv material ca de regula 2 parinti castiga mai bine decat unul singur (fireste, sunt si exceptii). Noi la atestare am dus si adeverinte de salariu din cate imi amintesc, ma gandesc ca au (ca si la banci) niste limite in care trebuie sa te incadrezi ca venituri. Nu cred ca se pune pb si dpdv al familiei, adica sa fie un minus ca e doar un parinte. Asta e ceea ce cred, nu stiu ceva sigur.
Poze