Ortodoxie din Postul Mare in Postul mare(25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by irina.c.

O minune a sfantului Nectarie ,savarsita in iulie 2006,povestita de o mamica(din Sibiu) care a avut o sarcina extrauterina,si care,cu rugaciunile Sfantului,a nascut un copilas sanatos.

http://www.misiune-ortodoxa.ro/news.php?extend.23

Clismele regulate pe care am fost nevoiti sa i le facem tot la 2-3 zile timp de 1 an o inspaimantau si o aduceau intr-o stare critica, cu transpiratii abundente, tremuraturi, urlete, lacrimi etc. Supozitoarele cu glicerina nu-si mai faceau de mult efectul.
În martea luminata, a 3-a zi de Pasti, cand sunt sarbatoriti Sfintii Rafail, Nicolae si Irina, Anastasia a facut la olita fara nici o interventie din partea noastra.
...
N: - Am auzit ca ai facut la olita. Vezi ca te-au ajutat sfintii daca te-ai rugat?
A: - Da! Am visat ca a venit la mine si m-a ajutat sa fac si m-a impins asa: hmmm!

Ce Dumnezeu mic, ce copilarie distrusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:
Originally posted by xenocid

Ce Dumnezeu mic...

Ah, am mai evoluat un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Xeno, Adriana a fost simpatica. Eu nu pot fi decit previzibila, nah: I hate you!
Hai sa facem analiza pe textul tau: unde apare pe acolo pomenit Dumnezeu? Poti oare sa intelegi inainte de a albi io de tot cum ca Dumnezeu (adica Cel care pentru tine nu exista) nu este egal sfinti, preoti, pastori si biserici (care exista chiar si pentru tine?)

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

poti sa te spovedesti (fara impartasit) daca nu tii post?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by Porumbita

poti sa te spovedesti (fara impartasit) daca nu tii post?

Da.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

am incercat la doi preoti si nu au vrut... si totusi vreau neaparat sa ma spovedesc.. poti te rog sa ma imi recomanzi pe cineva in Buc? eventual pe pm?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Porumbita, de ce nu tii 3 zile de post inainte?

incearca in orice caz si la Schitul Darvari, la parintele Eftimie sau la parintele Macarie.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printze spune:

Te poti spovedi oricand. Ne este obligatoriu sa tii post inainte. Postul este insa obligatoriu (minim 3 zile) in caz ca vrei sa te si impartasesti.

printze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by Porumbita

am incercat la doi preoti si nu au vrut... si totusi vreau neaparat sa ma spovedesc.. poti te rog sa ma imi recomanzi pe cineva in Buc? eventual pe pm?

La patriarhie ai fost?Sau intra pe www.darvari.ro/forum si ia legatura cu parintele Eftimie,sigur te va indruma.Probabil preotii respectivi n-au vrut sa te spovedeasca fara post nefiindu-ti duhovnici.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by irina.c.
Probabil preotii respectivi n-au vrut sa te spovedeasca fara post nefiindu-ti duhovnici.

Nop.... irina, aici gresesti din iubire si iertare, evident: este pentru ca acei preoti au uitat ca sunt slujbasi ai Domnului si nu ei iarta ci Tatal...... Interesant este ca nici macar nu le trece prin gand ca au oprit pe cineva in drumul propriu spre mantuire...... vorba cuiva – au ingropat talantul sa il poata da inapoi

Asta e. Evident, aceasta este o opinie proprie si personala si trebuie tratata ca atare !

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede

Mergi la inceput