Mamici casnice (60)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Adinel nu esti singura care duci lupte ,si a mea e mofturoasa de imi vine cateodata sa o las flamanda .Acasa mai insist eu dar cand mergem pe la tara ma fugareste toata curtea

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... intrat sa salut, exist dar am treaaaabaaaaaa, cind n-am treaba, adica atunci cind imi odihnesc oasele, ma plimb cu ploada, si luptam la capitolul olitza si ccciccccci .
azi am lasat-o fara pampers, mi-a spus mititica cccciccccci, eu... "hai Isa in baie cu mama", ea saracutza s-a asezat la intrare l-a facut pe covor si mi l-a arata, cccicccccci" Vina mea ca n-am luat-o in bratze s-o duc in baie, neavind timp suficient i-a dat drumul unde a apucat... asha, ca acum am pus_o de spalat covorul
Lunna nu s-au terminat sarbatorile, au inceput altele aseara si se termina pe 30 august... ... dar eu vreau sa-mi pun treburile la punct, ca nu stiu pe cit august, ne ducem la maaaaareeeee
Adinella ieri am reusit sa vorbesc cu nepoata la telefon, asha ca atunci cind apar, adica sper saptamina asta, mandatul va fi de la Iasi, cred ca-l trimite in numele ei
Andreea nu te incurca cu clarvazatoarele ca alea sint clar-fura bani, te pacalesc, itzi spun de-a verzi si uscate, ca o sa crezi ca s-a sfirsit pamintul, sau o sa crezi ca esti sau vei fi cea mai norocoasa
Dispar, la treburi casnice
Pupici la toate Mirela, Dana banana, Dana ch, Maria2mami, Flavia,... fara discrimineri, dar va pupicesc pe toate nu mai scriu numele

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

....am ajuns si eu in sfarsit la serv....am fost la banca sa depun actele pt cardul avantaj....ma pus cocoana sa completez un muuuuunte de formulare...la alocatie nu am ajuns...dar trebuie urgent pana la sf saptamanii, pt ca pleaca colega in concediu.....si.............imi schimb programul si mai mult o sa fiu pe la serv decat acasa cu Maria.

Eu cred ca ii iese vreo maseluta ca sa deranjat si la stomacel rauuuuu de tot....sunt cu regimul pe ea

Va las ...revin

Just..... Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Adinellule lasa ca asa le place mamelor sa se simta si ele utile mai da o carpa pe aragaz, mai o matura pe jos.... pofta buna lui Andrei, lasa ca are si el perioada de "paine", o sa-i treaca hihihi...
Dana aparusi? Fata cu picioare frumoase
Miha saraca Mariuca la regim deci.. sanatate si spor la alergaturi!
Danelutzo bun revenit pe la noi prin ograda.... bafta la operatiunea "lolitza" ca la noi e pe zero. Ma cu supervazatorii astia de aia deschisei subectu' ca sa vaz daca exista cineva care a rzolvat ceva cu ei. Ca eu nu sunt pregatita doar curioasa.... deocamdata.... nu stiu, cred ca ma simteam datoare sa incerc sa aflu si despre asta....
Alinuta tu pe unde esti? Ce face Alexuta ? Sunteti bine? Dar Cami pe unde mai umbla?
hai ca iar inchei brusc, fug la ciorba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Miha ,ce faci? aparusi?
Mariuta e deranjata la stomac?uf!
ochisorul ce-i face?
Danelutza !
Andora,fugi la treaba ,ca si eu acum am terminat.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Andora, am fost la doctor, si am stat o gramada pe acolo. A facut foarte urat la intepat, ne-a cam stresat destul inainte, cu pozitia in care sa stam si m-a enervat si pe mine si pe copil, dar in fine, a scapat, apoi nici nu si-a mai adus aminte, am stat o gramada apoi pentru exudat si pentru plata exudatului si in final, cred ca dupa o ora de invartit pe acolo am reusit sa plecam. Nu am mai avut probleme, a mancat doua sandwichiuri saracul acolo,. la coada la plata analizei, apoi am mers in Cismigiu: floricele, biscuiti cu ciocolata, vata de zahar, elicopter, gargarite, tobogane, apoi minge, colac, si in final acasa si acum doarmne neintors ca a fost plimbat la greu azi.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Fetele...schimb www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80489" target="_blank">capitolul .......61 ...imediat vin cu detalii

Just..... Maria

Mergi la inceput