Mamici casnice (60)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Vai Mirela superb parcul acela, cred ca te simti ca in Rai acolo! Daca mai puneau si izvorase susurand si bancute cred ca era perfect.... Eu vazusem acun un an poze din Budapesta dintr-o "expozitie" de fluturi vii, dar era o camera uriasa cu sute de fluturi zburand...
Adinellu' sa fim noi sanatosi ca se rezolva toate, si mie mi se termina concediul pe 10 oct si deja am inscris-o la cresa din sept-oct ca altfel nu se poate, bunica de aici iese la pensie cand o fi Gogo la scoala si bona nu are cine s-o plateasca asa ca..... speram sa fie bine cu cresa... ca alta solutie pauza.
Lunna.. offf tare greu toti patru dintr-un salariu, tu acumn iei indemnizatia nu? O sa fie anul acela greut de tot... succes daca v-ati hotarat asa
Mai stau 5 minute cred si ma duc langa iubitii mei si eu.. va pup! Somnic usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Sfatul meu Andora e sa nu te incurci cu clarvazatorii. Este pacat mare si nu lucreaza dupa voia lui Dumnezeu. Tu faci cum crezi ca e mai bine, dar eu te-am sfatuit, dupa cum ai cerut la noi toate:)
Uite, mai degraba te-as sfatui sa te rogi la Dumnezeu sa iti descopere print-o imprejurare sau altfel, despre bunica ta. Mergi la preoti CREDINCIOSI, care sa faca slujbe si sa se roage pentru ea si in aceasta privinta. In acelasi timp tu nu lasi rugaciunea deloc. Nu ar fi rau sa postesti pentru asta. Poate va trebui sa treaca un anumit timp pana sa iti raspunda Dumnezeu la rugaciuni, dar eu cred ca va raspunde.
Intrebarea e ca dupa ce Dumnezeu iti va raspunde, tu esti pregatita sa accepti raspunsul? Adica nu ar fi fost mai bine sa nu stii??? Poate ti se pare o intrebare aiurea, dar ma gandesc la toate posibilitatile. Daca El a ingaduit sa nu aflati, poate fi pentru o perioada limitata sau pentru totdeauna.

..............uite, mi-am adus aminte de ceva, spune-mi repede cum o chema pe bunica ta, ca am intalnit vara trecuta o femeie, mai in varsta care se vedea clar ca e bolnava psihic. Mi-am dat seama ca are alzeimer(nu am scris corect, scuze!) Pe babuta asta o chema Doina, asa zicea ea. Nu stiu daca era adevarat. Era potrivita ca inaltime, par saten, purta batic pe cap, avea picioarele umflate,... nu stiu ce detalii sa iti mai zic... Noi ii mai luam mancare cand o intalneam si am culcat-o doua seri la noi, ...
nu cred ca o fi vorba de aceeasi persoana, ar fi culmea!!! Dar cine stie, lumea e mica!
Astept sa imi scrii!!!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ANDREEA...dar sa sti ca erau si banci,nu te-ai uitat prea bine...Robert era inebunit dupa ele,ca se leganau...si erau si un fel de fantanite mici,tare dragute!!!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Neata! Ma doare spatele de mor! Pe partea stangama doare:( Parca nici nu am dormit azi-noapte.
Voi ce faceti?

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

'neata!

Eu abia mi-am terminat cafeaua ,m-am apucat sa pastaiesc niste mazare si mi-a facut mandra mea toata casa numai mazare

Acusica iesim si afara...Adinel poate ai dormit intr-o pozitie naspa azi-noapte si nu ti-ai data seama...

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

Mergi la inceput

buna...
Mirela se si leganau? Wow... no comments
Adinell... pai de aia nici nu am fost aproape 5 ani de zile... pe bunica ma o chema Elena... Nuti... dar era slaba, genul sportiv, putea alerga in rand cu mine, si nu a avut niciodata picoarele umflate.... Am auzit cazuri de batrane gasite dupa multi ani in vreun azil dintr-un colt de Romanie...
Exact pacatul era motivul pentru care nu am vrut as aud nciodata de vreo clarvazatoare, si exact la asta m-am gandit mereu, ca daca Dumnezeu a vrut sa nu stim atunci asta e voia Lui... Nu sunt nici acum convinsa sa merg, fiindca nu-s pregatita sa aflu cine stie ce grozavenii pe cae poate nici nu le-as putea verifica. Dumnezeu a vrut ca eu cu sotul sa fim plecati din bucuresti cand a disparut, era cu tata, cu baiatul ei... iar cand ne-am intors (era inaintea Craciuului) nu va povestesc ce sentimente am incecat cand asteptam prin spitale sa ne anunte numele celor veniti morti sau accidntati grav... sau tata la morga cum merge periodic sa priveasca pozele cu neidentificatii. Eu acolo nu am fost in stare sa merg. Si ea avea Alezheimer, rar ne mai cunostea.. era cu mintea in copilaria ei.... si spitalele spuneau ca nu o pot primi si ca tb supravegheata de cineva de specialitate acasa. Asta e.... Nu vreau sa va intristez, sunt multe de povetit dar deja am lacrimi in ochi si cred ca asa am voi simti mereu pana voi sti ce s-a intamplat. Indiferent daac asta va fi in viata asta sau dupa.

Va pup si scuzati devierea

Lucia ati fost la doctor? Cum e?

Mergi la inceput

Andora, nu te mai scuza atat ca ne povestesti de bunica ta. Eu cred ca de aceea suntem aici sa ne spunem nu numai momentele frumoase, pline de bucurie prin care am trecut sau trecem dar si momentele de intristare care ne apasa. Altfel ce prietenie ar mai fi asta? :)
Luna, nu am dormit in pozitie gresita, am ramsa de la nastere cu dureri de spate si dimineata cand ma trezesc ma doare mai putin si uneori ma doare de abia ma ridic din pat... nu am fost la doctor pana acuma, ca nu am putut de Andrei:) el a fost mai grav saracul ca mine si m-am ocupat de el. Azi vine mama mea pe la mine, si am facut o curatenie ... peste tot, mai am sa dau cu mopul in bucatarie:)
Sa vada si ea ce fata harnica are:)
O astept la tren deseara pe la 6.30.
Hai ca va las ca iar ma doare spatele asta nemernic, ...imi vine sa dau catva pumni in el:)
Nu o vad pe Dana ch, unde-i?
Miha, tot la mare?
Porumbel, cum mai esti? Noi te sustinem de aici, si ne gandim la tine.
Flavia, ce mai faci tu, draga nostra? Sara cum mai este? Mi-e dor sa mai scrii de ea. Pe cand e gata vacanta, adica pe cand sa te asteptam? :) sa stim sa iti facem primire de primire, ca altadata sa iti para rau ca pleci in vacanta:)
Danielutza, pe unde esti, mama?
Maria2mami, tot la serviciu? Ai rezolvat cu alocatia bebelinei crete?
Gata fug ca chiar ca nu mai pot de spate!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Da, se pare ca doar eu cu Adinell mai bantuim pe aici.... Dana ioc, Flavia cu treaba, Miha la mare, Mmiha la serviciu, Alinuta si danelutza disparute, Ioana, Svetlana absente, Lucia la dr, Geani nevazuta, Anculina ne-a zis unde s-o gasim, iar pe celelalte mamicute nu le mai enumar ca mi-e sa nu uit pe cineva....
Am uitat sa va zic, am vorbit zilele trecute cu Tina pe mess.. adik v-am zis eu ca vb cu un flacau mandru dar daca ati fost discrete si nu m-ati intrebat cine e nici eu nu am mai zis . Era flacautul Tinei, care va saluta, mai are un baiat mare si frumooooosssssss... are 3 lunisoare dar arata de 8, si are o figura de barbatel in devenire de-ti vine sa-l papi...
Adinell sanatate sa treaca spatele si sa mergi si tu la dr, poate acum daca e mama la tine o sa ai timp... multumesc pt cuvinte!
Am terminat cu bucataria acum ma duc la intins rufe si la calcat'ordine in dulapuri.. paca vad ca vine gogoasa de afara si ma gaseste cu maldarul de haine .. fug, pa!

Mergi la inceput

Salutare andora:) Ca vad ca numai noi vorbim pe aici:)
Uite ce ma enervai pe Anrei: nu ii place iaurtul sub nici o forma, ma zici ca ii dau foc pe gura, plange cand il simte in gura... I-am dat si simplu si cu fructe, degeaba!!!
Pana l-a urma scoseram masa cu doua mere... da asa ma enervai de numa!!!El nu are treaba, ar manca numai prostii gen pufuleti si paine goala din belsug. cand e vorba de luat masa ducem lupte grec-romane.
Acum cred ca imi vine si menstruatia ca ma simt in aer:) Asa ca nu mai am putere de lupte cu Andrei.
Am noroc ca am terminat treaba, toata, mai am numai de spalat aragazul dar nu cred ca il mai spal, o las pe maica-mea sa vada ca nu poate fi totul perfect:)
Gata, va las,
fetelor, unde sunteti????????????????

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

buna fetele

vad ca v-a fost dor de mine,nu a mers netul

azi am ajun si eu la pedichiura ca ma saturasem de picioarele alea urate.

va pup pe toate si revin

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput