Rahova sau apropiere..... (19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Noi anuntam ca motivele nesomnului de acum 2 nopti (cand Ale a suspinat si plans aproape toata noaptea) sunt....durerile de masele. I-am zarit un colt din randul al doilea de masele, unul sigur a taiat si 2 sunt gata-gata. Nu stiu celelalte 3 masele cum sunt (daca apar si ele) ca nu ma lasa deloc sa ma uit.
Va pup pe toate la rand si imi cer scuze ca nu mai sunt asa activa...dar nu mai apuc.

Monica...nu-l rogi pe sotul tau sa puna niste poze? si sa imi trimita si mie un mail cu ele? In pozele pe care le pui pe YM la avatar mi se pare ca Ruxi a crescut muuuuuult de tot.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetele,
concediu placut lizy, sa aveti parte de vreme buna
lexima bucur ca te simti bine acum
cristinaalexutei sa-i treaca durerea de maselutze
noi azi am papat spanac...alex este un maestru si a facut-o si pe ruxi sa pape dar nu mai mult de o lingura...bine la ea in guritza am bagat de vreo 10 ori din lingura aia si parca tot nu se mai termina...nu prea-l inghitea asa cu pofta dar nici scarba nu-i mai era...poate totusi este un inceput

va pup pe toate, sa aveti o noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata!
Lizy, concediu placut!
Andre_ea, la multi ani pt. micul tau cavaler sa fie sanatos, norocos si fericit! Iar voua va doresc petrecere frumoasa impreuna cu el!
Fetelor, de miag mai stiti ceva?

35 I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

tudor la multi ani! sa cresti mare si sanatos, sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti in viatza...

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata fetelor.
Azi ne apucam de zugravit asa ca week-endul asta nu voi mai intra pe-aici ca trebuie sa dezafectam computerul. Oricum cred ca maine terminam, nu zugravim decat camera noastra.

35+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Multumim frumos pentru urari! Nu-mi vine sa cred ca am baiat mare!

Tudor are febra de azi-noapte, 38.5. I-am pus un supozitor Novocalmin, dar a facut imediat kk. Ma intreb ce poate fi. De cateva zile observ cateva bubite pe picioruse. Are 3 pe un picior si sunt putin mai tari, mi se pare mie ca seamana cu niste negi. Azi am vazut ca are cate una din asta si pe fiecare mana si mai are si pe picioare inca cateva, dar mult mai mici. Pe burta si spate nu are nimic. Sa fie ceva eruptiv?
Vrem sa mergem la spital, dar daca puteti sa va dati cu parerea sunteti binevenite.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

sanatate multa lui tudorica...
eu ce sa zic...la alex asa aratau "blandele" bubitele de la alergie...dupa ce erau mai mari ca niste piscaturi de tantari apoi se transformau in niste bubite mici ca niste negi si parca aveu si un lichid inauntru......sper totusi la voi sa nu fie asta...poate or fi de la tantari...ati fost la dr?
restul gastii va pup si va urez noapte buna

monica

Mergi la inceput

Salutare...intru pt ca am dat de subiect pe prima pagina, recunosc ca am renuntat sa-l mai caut....
Azi am avut o zi ingrozitoare....a fost prima zi in care Alexandra nu a dormit absolut nici un minut peste zi, ca ne-a terminat e prea putin spus. Nu stiu ce Dumnezeu are, nu o doare nimic, dar daca trece ora 11 jumate-12 si nu doarme nu mai adoarme. Acum 2 zile a facut la fel dar am leganat-o cca 1 ora jumate, nu exagerez, a adormit pana la urma. Azi insa n-am vrut sa repet experienta de teama ca se invata asa si deci nu a dormit....

Andre_ea sper ca e bine Tudor mai ales ca ai disparut cam brusc pe YM. si da-ne de veste imediat ce poti.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Cristina, scuze! Se trezise si a plans o gramada. Nu era in apele lui. A avut temp. 39.2. Ai avut dreptate, n-au functionat sosetele. I-am pus supozitor cu Novocalmin si i-a scazut la 38.2. Acum seara insa i-a crescut din nou la 38.9. De data asta sosetele au functionat ca se simtea ca avea si talpile calde. I-am pus o compresa cu otet si pe frunte. Am facut rau? Tarziu mi-am dat seama ca nu ar fi bine otet asa aproape de ochi si nas. Acum astept sa se faca 6 ore de cand am pus Novocalminul ca sa ii mai pun unul. Ii dau in continuare Nurofen si Paracetamol alternativ la 4 ore. Are ceva ca ii pun si Novocalmin? Vad ca doar asta ii scade febra serios. Oricum sub 38 nu a scazut toata ziua.

Monica, bubitele nu stiu ce sunt. La spital mi-au zis ca sunt probabil de la insecte sau ceva gen urticarie. Pana una-alta febra ma omoara.

Luni eram programati la vaccinul de 1 an. Credeti ca ni-l mai face daca Tudor a avut azi febra si maine nu mai are?

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Buna.
1. nu ii face vaccin chiar daca nu mai face febra azi, o zi de febra continua trebuie sa aiba o explicatie asa ca sigur ceva are in organism, pana nu stii care e cauza, da incolo vaccinul.
2. nu ii da si sirop si supozitor, pune supozitor si la un anumit interval, lasa 3-4 ore, daca tot are febra mai bagi si sirop, dar nu le mai alterna siropurile daca pui supozitor. in loc de unul din siropuri, cel la care ti se pare ca reactioneaza mai slab, bagi supozitor, NUMAI daca are peste 38,5.
3. nu strica cu nimic daca incerci babismul cu carpa rosie in eventualitatea ca totusi iese ceva pe piele.
4. sosetele si compresele sa fie ude cu apa si pe ele pui otet, nu otet pur, ok? Pe cap doar apa si nu sloi, la 37 de grade
5. mi-e cunoscuta starea asta, la Ale a durat 3 zile febra, a 3-a noapte a urlat continuu, nu avea nici un alt simptom si apoi a erupt acea groaznica herpangina. Deci maine mergi la dr sa se uite in gurita de afte, e posibil sa faa asa ceva daca burta e ok, gatul la fel, racit nu e si nu face nici rujeola/rubeola/roseola.

Of, multa sanatate Tudorica (bai ai inteles gresit nu asa se serbeaza zilele de nastere)! Sper ca ati trecut noaptea cu bine.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput