Rahova sau apropiere..... (19)
Raspunsuri - Pagina 10
anangel_lexi spune:
Buna!
Tocmai ne-am intors de la cumparaturi. Am luat patut, salteluta si lenjerie de pat pt. bebe...sunt asa dragute!!!
33+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
vio
, la multi ani! multa sanatate si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti in viatza
lexi,
sa stapaneasca sanatos bb-ul toate lucrusoarele cumparate.
cristina
si multumesc(mi-e cam micutz ceasul...adica nu e mic dar e cam fix noroc ca a mai luat cineva unul la fel cu al meu si ii e mare...hi hi si ceasul are o inchizatoare care se poate scoate...asa ca mi-o da mie si mi-l prelungesc pe-al meu...m-am scos...altfel, ce ma faceam)
noi azi am fost in curte la gratar, a fost super, copilashii s-au jucat pana cadeau din picioare de oboseala.
va pup pe toate, sa aveti o noapte buna
monica
anangel_lexi spune:
Monica, multumim!
Ce-i linistea asta pe-aici? Se pare ca ne-a toropit caldura de tot...
33+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
monica-elizabet spune:
fetelor, ce mai faceti, ce mai ziceti?
noi suntem bine, ruxi aproape si-a intrat in normal, ii dam un laxativ fff usor...un fel de ulei si acum sta bine cu kk-aul![]()
ne-a iesit si noua un canin si toata ziua mi-l arata ruxi...e taaare mandra de el
desi nu se vede decat un mic coltishor
va pup pe toate si sper ca sunteti bine
monica
aissa spune:
Eu sunt pe aici, in continuare sper sa se racoreasca vremea ca mi s-a luat de caldurile astea....si imi fac de lucru sa nu ma mai gandesc cu ce viteza mi se apropie ziua cand trebuie sa merg la serviciu. 
Cristina si ghighiloi
monica-elizabet spune:
cristina pana la urma ce faci cu ale...o duci la soacra ta? sau vine dansa la tine?
monica
aissa spune:
De dus acolo nu o duc sigur, e imposibil, eu intru la 7 asa ca la 6 plec de acasa, nu o scol pe fata la ora aia nici batuta. O sa deschidem discutia sa vedem daca accepta sa vina aici, daca nu o sa caut alta solutie.
Cristina si ghighiloi
monica-elizabet spune:
of, ce dimineatza trebuie sa pleci
...macar te intorci devreme?
zilele trecute vorbeam cu o prietena de-a mea din state si zicea ca ea si sotul(amandoi lucreaza in invatzamant acolo)stau pe rand cu baietelul lor...unul dim si altul dupa-amiaza...la noi nu se poate ...pleci dimineatza si te intorci seara si tot salariu de kko ai
sigur soacra ta o sa accepte sa vina la voi, chiar ca ti-e imposibil sa o duci la ora aia...si cu masina si fara
monica
aissa spune:
Neata!
Da...programul meu e 7-15, asa ca, in conditiile in care voi merge cu masina probabil voi putea pleca la 6 jumate de acasa si pe la 15,30 ma intorc.
Marele nostru noroc este ca Tony lucreaza in ture (24 cu 48 sau cu 72) asa ca doar 2-3 zile pe saptamana va fi nevoie de ajutor...sper sa se descurce el cu ea pana ajung acasa. Asa a stat o data...dar mereu sa fie cu ea nu stiu cum va fi.
Si nu...chiar si cu elicopterul dusa, chiar ca e fff aproape, nu scot copilul din casa mai ales ca va fi toamna-iarna... Si mai e ceva - si asa va resimtit o schimbare, ca deh, eu dispar din peisaj, daca nici nu are patul ei, jucariile...macar locul sa nu i-l schimb.
Apropo - vrem sa-i facem pat....unde sa caut saltea? Ca in functie de dimensiuni o sa dau comanda pentru pat, dar vreau sa iau o saltea mai buna (am inteles ca sunt unele antialergice - va pricepeti?) si pana nu stiu exact ce am cumparat nu pot da comanda mai departe.
Cristina si ghighiloi