Clubul nurorilor (64)
Raspunsuri - Pagina 15
Nadia1976 spune:
Buna, fetele mele dragi! Va multumesc ca-mi sunteti alaturi si am si eu cui sa ma plang ca sotul meu, saracutul, i-am facut capul patrat!
Acum ma simt ok, dar azi-noapte a fost cumplit, am crezut ca o sa-mi explodeze uterul; am avut niste crampe cumplite, la 1am am sunat la urgenta, am vb. cu Dr. de serviciu si mi-a spus ca in ziua 4 dupa medicatie, in 99% din cazuri exista crampe cumplite... Am adormit intr-un final pe couch, in sufragerie, m-am trezit la 4am, m-am dus in pat si la 6am m-am trezit iar cu crampe, iar m-am mutat pe couch (parca era mai confortabil; noi avem pat cu apa si parea prea moale azi-noapte si, in plus, de cate ori se misca sotiorul meu in pat, ma misca si pe mine si ma durea). Pe la 7:30am cand a plecat m-a pupat si m-am trezit si a zis sa merg in pat, dar am ramas pe couch si am dormit f bine pana la 11, cand a sunat sa vada cum ma simt. Multumesc lui Dumnezeu, acum sunt bine, sper ca nu o sa mai doara, de pe la 7am nu m-a mai durut si Dra de la urgenta azi-noapte a zis ca dureaza vreo zi sau cam asa... sper sa ma lase acum. Hai ca v-am facut si voua capul patrat, acum fug iar pe couch.
Va pup si va multumesc ca ma ascultati.
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
impreuna spune:
Am trecut sa niste fete dragi, n-am apucat sa citesc, dar ma bucur ca Lavi si Fana au revenit din concediu, vrem poze:)
Sun mersi de obs, ce sa fac k am imbatranit :) O sa schimb cand apuc ca-i tare mult de bibilit la lista asta:)
Welcome sunshine dc ai soacra hai la povesti :)
gravidute si negravidute, maritate si nemaritate:)
Mai avem o zi si se marita Alynutza noastra
PS> Eu sunt tot in pauza:) Si adevarul e ca sunt bizi pana peste cap
Fla (sotie si mamica fericita)
SunSmile spune:
Neata,
Pupi speciali pt Alinux! Stii tu scumpi ce-ti doresc...asa ca...tinem pumnii stransi-stransi pt o zi de neuitat!
Marina iti spun de azi La multi ani pt sotiorul tau! Sa fie sanatos, fericit si implinit! Si un tatic perfect!
Fla pup la surioara de gandire, simtire si ..pauze!
Burticutza Andreutz...sanatate si odihna!
Che...pupi multi!
O zi frumoasa tuturor si un weekend pe masura!
The future belongs to those who believe in their dreams.
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by sunshine_rox
am vazut pe forum pe cineva care nu stia cum sa micsoreze pozele:
eu sunt aia! multumesc, o sa incerc! bine ai venit la nurori!
'mneata, nurori!
marina, o data si bine: La multi ani pt toate evenimentele, multa iubire si sanatate!
Proaspat casatorita !
Nunta noastra - cateva fotografii
bunicuta spune:
Nico pentru si Buna Dimineata tuturor
Marina: sotului sa fie sanatos, fericit si sa se bucure de tine si de bb-ul asteptat.
pentru toate noricile prezente si viitoare wk placut si o zi usoara
la job.
briza_marii spune:
Nata dragelor!
Marinar draga sa iti traiasca sarbatoritii, sa te bucuri de ei. Iti doresc o aniversare a casatoriei romantica dar linistita sa nu suparam pe bb!!!
Nadia poti sa te plangi cat vrei tu sotului, ca tot fetele inteleg mai bine(Tot m-am tinut sa te intreb dc tu ai reusit sa iti faci prietene acolo?). Asa eram si eu inainte de nunta. Cand ma vedeam stresata incerca el sa ma linisteasca dar nu intelegea mare lucur din ce simteam eu. ! Oricum, noi suntem aici si te sustinem!
Si asa ca sa mai inveselim un pic atms, ia spune cum e cu patul ala pe apa, hm?! Nu ai..rau de mare de la el?!
Nicoarunca o cofee si aici, mare sa fie ca eu inca dorm pe mine!
Aly stiu ce e in sufletelul tau, asa ca pup la fata, sa-ti ajute DD sa ai o nunta asa cum meriti, si sa va mearga toate din plin!!! CASA DE PIATRA!! sau cum mi-a urat mie cineva: Casa din materiale compozite inteligente ! ca cica piatra e expirata
briza_marii
poze
marinar spune:
neata gagici
va multumesc tuturor pt urari.
Ali este pe ultima suta asa ca ii doresc multa fericire, vreme frumoasa si petrecere de vis. CASA DE PIATRA!!!
Marina 12+
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by briza_marii
AlyCASA DE PIATRA!! sau cum mi-a urat mie cineva: Casa din materiale compozite inteligente ! ca cica piatra e expirata
tot caramida e nr 1...apropos de asta, am vazut si eu la tv emisiunea aia cu nuntile...acu' cateva zile...ma striga socrela disperata, k "uite au nunta la biserik voastra" si..."soacra-mare are rochie k a mea" (asta o durea de fapt!)...si la cll nunta, la un moment dat, o "doamna" ureaza mirilor casa de..rahat! bleah, ce urat s-a vazut! acu' zic si io k prostu': nu i-o fi fost rusine??? k zau dak-mi ura mie asa ceva, zbura in urmatoarea secunda!, hai, sa zicem k dak o zici doar asa-ntre 6 ochi, mai e cum mai e, desi tot nu e scuzabil gestu' (s-o purta prin alte parti, da' e URAT), da' sa stii k te vede o tara-ntreaga? halal comportament!
bine, k si la codul bunelor maniere, e parerea autoarei, care considera k urarea Casa de piatra e taraneask..si k mai bine sa zici "sa fiti fericiti"...da' dak noi romanii asa uram, se gaseste madam sa-si dea cu parerea... trebuia musai pusa intr-o carte? si ce carte!
Proaspat casatorita !
Nunta noastra - cateva fotografii