Clubul nurorilor (64)
Raspunsuri - Pagina 14
NicoletaB spune:
O batranica moare si ajunge la portile raiului unde se intalneste cu Sf. Petru cand, deodata, se aude un urlet groaznic venind dinspre rai.
- Vai de mine, ce se intampla acolo? Intreaba batranica.
- Aaaa .. nu va faceti griji pentru asta, raspunde Sf. Petru, ii gaurim unuia omoplatii sa-i montam aripile de inger.
Batranica, vadit deranjata de acest fapt, da un pas inapoi cand, deodata, se mai aude un urlet.
- Vai de batranetile mele, dar asta ce-a fost?
- Aaaa ... nu e motiv de ingrijorare, ii gaurim unuia capu` ca sa-i montam aureola.
Batranica dand din cap in semn de dezaprobare spune:
- Eu nu pot sa fac asta, ma duc jos in iad.
- Vai, dar nu puteti face asta, spune Sf Petru,veti fi sodomizata si violata. Cu un aer victorios batranica raspunde:
- Da, dar macar am gaurile facute
lavinai spune:
quote:
Originally posted by camelia72
Lavi si tu sa nu uiti sa bagi pozele mai repede ca sunt nerabdatoare sa stiu cum mai e pe la mare...astea pe la tv. tot zic de mal,alge si mirosuri insuportabile de ne-a cam trecut cheful de mare!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
intr-adevar sunt si plaje jalnice, de care nu se prea ocupa nimeni, desi au potential.
neptunul este si va ramane number 1!!!! plaja supe, nisip fin, are doua parti una lina si uan cu valuri , apa agitata!!
din pacate noi ne-am cazat la costinesti (am zis sa mai incercam si altceva) dar jumate din timp l-am petrecut la neptun, jupiter, olimp care sunt si vor ramane plajele noastre de suflet!! nici costinestiul nu e rau, s-a facut mult mai frumos dupa inundatiile de anul trecut, dar nu se investeste prea mult in plaja. oricum e mult mai bine decat arata astia la tv, si vremea e mai ok si conditiile. incep sa cred ca astia fac o campanie "anti-litoral" romania.
hai ca ma filozofat destul, am sa pun poze daca apuc azi (daca am timp ca sunt cu casa intoarsa!!!)
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
bunicuta spune:
Nico
Subscriu la spusele Laviniei -Cristi tot la Costinesti si a fost incantat-se poate si mai bine dar rau n-a fost( mancarea la restaurant asa si asa-ca-n Romania)-dar apa calda,plaja buna , cazare super la vila particular-per total a fost bine pacat ca a stat putin.-7 zile.
Din pacate se poate face mai mult pentru turism la mare dar....
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by lavinai
incep sa cred ca astia fac o campanie "anti-litoral" romania.
cam asa este. cand eram in hanimun, la meteo anuntau ploi torentiale, cand de fapt, la mare erau peste 30 de grade si soare...ok, in Bucuresti ploua, la munte asa si-asa, dar la mare...in nici un caz! pana si hotelierii ne spuneau acelasi lucru, k e o manevra...
edit: noi in Eforie Nord am fost si am fost f multumiti!
exceptie facand primele zile, unde am luat teapa cu hotelul, dar unde am stat numai pt priveliste, apoi ne-am mutat...in afar' de primul hotel, nimic altceva nu am avut de comentat...
Proaspat casatorita !
Nunta noastra - cateva fotografii
lavinai spune:
asa este!! si noi cand am fost la mare, ne-a sunat soacra ca era ingrijorata ca la tv spuneau ca la mare e vijelie, furtuna si valuri uriase......da ce sa zic.....inafara de un nor domineatza si un pic de racoare seara in ziua aia nu a fost!!!!
nu cred ca mai ajung sa pun poze azi, ca nu am timp!!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
sunshine_rox spune:
buna
sunt o noua membra, am vazut pe forum pe cineva care nu stia cum sa micsoreze pozele: dc are in office programul numit Microsoft Office Picture Manager sa le deschida cu respectivul program si in file are o sectiune numita export: sa intre in export si in dreapta jos are un buton cu original size: sa se duca acolo si sa ii dea web small si apoi ok. acest lucru poate fi facut dc pozele nu sunt read only.
dupa ce ii da ok sa ii dea ori replace file sau dc vrea sa le salveze sub un alt nume are casuta separata inainte de ai micsora dimensiunea.
mi-au placut postarile voastre referitor la soacre, nici a mea nu e prea departe de multe despre care am citit, dar o sa revin alta data cu perle d'ale ei
Raza de soare spune:
da, tot pe pag 2, Nico ma uit la lista, oho, cate suntem...si cate activam
pup de plecare! marina, ink n-am ajuns la stadiul in care sa ma amuze ce face/zice soacra...da' odata si-odataaaaaaa...
Proaspat casatorita !
Nunta noastra - cateva fotografii
SunSmile spune:
Buna fetelor,
Bun revenit, Lavi! Mi-a fost dor! Si de tine Neamu..dar o stii deja...
O seara frumoasa va doresc!
p.s. Fla cand mai vii..am observat in listutza ca la pozitiile 30 si 31 este aceeasi persoana!
The future belongs to those who believe in their dreams.
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
[ink n-am ajuns la stadiul in care sa ma amuze ce face/zice soacra...da' odata si-odataaaaaaa...
Ba da, ai sa ajungi sambata asta cand vin eu pe capul tau!!!!
Ref la vremea de la mare..eram anul trecut in mamaia pe plaja si la un mom dat s-a iscat un mic vartej, iar cei de la ProTV care erau prin zona, repede si-au montat aparatura iar fatuca aia de prezentatoare a intrat in mijlocul lui..Sa ma sune mama apoi dupa ora 17 si sa ma intrebe ingrijorata unde sunt ca ce arata asitia la Tv din mamaia e de groaza!!!
So, Lavi poze poze...
briza_marii
poze