Clubul nurorilor (64)
Raspunsuri - Pagina 11
briza_marii spune:
burticuta gluma gluma dar si de-o fi sa fie sapt asta Doamne ajuta. Marina cred ca esti ca o floare: dupa atata timp in sf te simti si tu bine. Nadia cum fu' la analize? Da-ne vesti bune!
Razuco hai nu fi amarata, gandeste-te ca sunteti tineri, chiar ca nu v-au intrat zilele in sac!! fata mea draga (azi am fost pe teren in afara Buc asa ca nu am putut sa mai vb, si maine am teren dar nu toata ziua)
Buni ce sa intelegem ca tu chiar vrei sa devii "buni" cat mai rpd?!
briza_marii
poze
Nadia1976 spune:
Briza, ma conformez; nivelul hormonilor e in scadere, deci se pare ca nu va fi nevoie de operatie; doar ca medicatia ma face sa ma simt absolut oribil; cum "dizolva" sarcina imi provoaca niste crampe cumplite si fiecare in reprize de 30-45 minute; noroc ca nu sunt f dese.
Va pup!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Raza de soare spune:
'mneata! fir'ar sa fie de...aia care raspund de canale, de gropi, de strazi! k tocmai am facut pana! intersectie, aglomeratie, tipu' din fata a "incalecat" canalu', iar noi...zbang! direct in el..de fapt, din cauza vitezei, peste el...puiu nu l-a vazut deloc si desigur, nu era semnalizat! si...m-a umplut de nervi unu' de pe trotuar care radea, de-mi venea sa ma dau jos la el...da' tot m-am racorit, pe geam! k lb romana e bogata... a schimbat puiu roata si...la drum! da' cu ce dragalasenii la adresa astora de mai sus..
deci ziua mea a-nceput bine...
ieri iar s-a bagat socrela..k vezi Doamne, cine-a mai pomenit sa faci ciorba din carne de porc? nu exista, se face doar din oase.. si m-a umplut si-aia de nervi! si-am zis k oase mananca cine are chef, mai putin sotul meu. si...la mama am pomenit asa ciorbita, o bunatate! si la restaurante!..na! oriunde numai la ea nu!..
dupa ce-am pus ciorbita la fiert si ma pregateam de felul 2, k de ce fac vinete cu carne? cum adik, pun vinetele direct??? de ce nu le oparesc/le las la scurs, k "o sa-ti iasa toata mancarea amara, iti spun eu, k n-am mai auzit de-asa ceva"..."e, mie n-o sa-mi iasa" si mi-am vazut de treaba...inventie proprie...k imi place s-o disper cu inventii de moment...ma intreaba ce gatesc "nu stiu, vad si eu ce-o iesi" si se-nverzeste, k desigur, ea nu face asa ceva..ete, fix aici ma doare de ce face/nu face ea..
nu va spun k mi-a iesit o mancarik.. 2 portii a papat puiu... si-a tinut sa-i spuna ma-sii k nu numai k nu e amara, dimpotriva, e dulce.."pai i-am pus iubire, de-aia a iesit buna"
feteeeee!....unde sunteti?
Proaspat casatorita !
Nunta noastra - cateva fotografii
marinar spune:
neata gagici
nadia rezista putin si o sa fie bine. e mult mai bine sa se elimine intrusul decat sa ajungi la operatie (am citit tot aici pe forum)
briza char ma simt bine, cu exceptia faptului ca nu pot sta in picioare pt ca ametesc imediat si ma trec toate caldurile. naveta cu tramvaiul este o aventura.
raza o sa apara bb atunci cand te astepti mai putin si e mai bine asa...surpriza!!!
buni abea astept sa devi bunica si sa ne povestesti cum este.
nico ti-ai baut cafeaua???
oare viki si ali cum stau cu pregatirile?
pup Sun, Fla, Cherry, Lavi si toate toate nurorile mele dragi.
Marina 12+
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
e dulce.."pai i-am pus iubire, de-aia a iesit buna"
Fata, am inteles ca dum ne scot nasii la bis, asa ca sambata ce ai zice sa dai micul ala cu care esti datoare?
Nadia tot e bine ca macar scapi de operatie. tu esti acum la serv, sau ai liber?
briza_marii
poze
briza_marii spune:
fetele, io va las ca plec pe teren. ne auzim mai incolo. sper sa nu ma intorc plouata, ca umbrela n-am
briza_marii
poze
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by briza_marii
Fata, am inteles ca dum ne scot nasii la bis, asa ca sambata ce ai zice sa dai micul ala cu care esti datoare?
[/quote]
Ce sa zic? abia va asteptam! mancam, bem, barfim...vedem dvd-urile..o vezi pe socrela... il vezi pe Zorro
hai k detaliile le tinem pt noi
spor la munci! sau la puding?
Proaspat casatorita !
Nunta noastra - cateva fotografii
fannna2003 spune:
bau...hai ca am sosit si eu...ce dor mi-a fost de familia dc-ului...
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez