Clubul nurorilor (64)
Raspunsuri - Pagina 10
marinar spune:
nico eu sunt aici, mai citesc si mananc niste piersicuta cu pepene galben...papa buuuuuuun
Marina 12+
SunSmile spune:
Buna fetele,
Am intrat asa in graba sa va salut si sa va pup. Andreutz tinem pumnii. Sa anunti, ok?
Marina pup la burtica in formare!
De fapt..o zi frumoasa tuturor si numai bine!
The future belongs to those who believe in their dreams.
Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by marinar
neata
Nadia pup fata. esti ok, da?
Marina 12+
Neata (la mine e abia 8am)!
Ma simt ok, Marinutza! In 10 minute plec la sange si la ora 10 am "intalnire" cu Dra. Dar cum ajung acasa, va spun noutatile. Probabil o sa dureze, am o lista de vreo 10 intrebari ptr. Doctorita; si dupa, ma scoate sotul meu la lunch in oras.
Tu cum te simti, iubita?
Pupici pe burtici!
Sun, Raza, Briza, Fla, Cami, Buni, va pup pe toate!
Si pe toate restul, ma iertati cele pe care nu v-am enumerat mai sus, dar inca nu sunt complet treaza. Dar va pup si pe voi!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Nadia1976 spune:
Andreiutz, pupici la bblina jucausa... ok, si tie!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
bei fetelor, v-ati pus pe facut copii?
eu mai am rabdare cateva ore
la fete!
Proaspat casatorita !
Nunta noastra - cateva fotografii
camelia72 spune:
Fetele,eu sunt fresh azi...m-a lasat Mihai sa dorm pana la ora 8, seara nu pot adormi inainte de ora 12,nush ce am iar aseara am fost in parc pana la 21.30,ar fi trebuit sa pic franta la cat m-au alergat copiii!Cred ca-s semne de batranetze...!
Andreutza,te-ai hotarat cum vei naste,prin cezariana sau normal?Ce ti-a recomandat dr.?
Noi ne pregatim de "marea" excursie,fie-mea e in al 9-lea cer,mai ales ca mergem impreuna cu prietenii ei cei mai buni!Pe micu' il duc vineri la bunici ca si asa m-a zapacit cu cateii lui de-acolo!
Va pe toate!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
Raza de soare spune:
fete, ce se simte k restul nurorilor sunt pa...in vacanta...of!
hai k plec si eu! pup!
Proaspat casatorita !
Nunta noastra - cateva fotografii
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by camelia72
Andreutza,te-ai hotarat cum vei naste,prin cezariana sau normal?Ce ti-a recomandat dr.?
daca totul decurge normal, voi naste natural. Desi mi-e cam frica. Dr a spus ca deocamdata nu se impune cezariana. Mai vedem. Deocamdata ma chinui cu contractiile, ca de vreo 2 ore am si sunt destul de dese. Poate nasc saptamana asta... Am glumit. Prima data sa termine iubi treaba si apoi.
Andreea 36+
POZE