Mocheta sau parchet ???
Raspunsuri - Pagina 2
serban spune:
Parchet! Fara nici un dubiu. Eu am mochete in dormitor si sufragerie, e ingrozitor, sunt pline de praf, parca ma sufoc, plus ca nu se curatac cum trebuie si ar trebui spalate ff des. Cand spal mochetele, e f greu cu copilul mic, pt ca sunt ude o zi intreaga. De Cosmar!!!!!!!!!
Sa nu mai aud de mochete!
Numai bine, Roxana
codruta_grg spune:
Optez si eu pentru parchet. Cat e inca mica Petra, am sa pun covor sa acopere mai mult din parchet (oricum nu sunt mari camerele). Astfel, covorul va fi mai usor de curatat decat mocheta.....Brrr la mocheta, dupa ce aspir, mai sterg cu carpetin, apoi iar aspirat...Asa la covor, la batut sau trimis la spalat.
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
Karina spune:
Eu am parchet si nu a fost nici o problema. Ne-am mutat in apartamentul asta cind avea Bogdan ~ 11 luni, cind a inceput sa mearga. Si n-a avut cazaturi din cauza parchetului, doar din cauza neatentiei lui . Iar de lovit nu s-a lovit mai tare, ca cele mai tari cazaturi au fost cu capul in masa, in usa
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Karina + Bogdanel
Imnul lui Irinel
Semneaza protestul Maxim impotriva pedofiliei prostului-gust
Victoria spune:
Parcheeeetttt!!!!!
Eu am pus mocheta peste tot la fostul apartament, si oricat am aspirat-o /spalat-o, etc, tot nu e cum trebuie.Apoi ne-am mutat si am pus parchet - care tine mai cald decat mocheta, pt. ca e pus pe un rand de folie groasa.Acum sta mama la fostul apartament, si ne chinuim sa scoatem mocheta s-o inlocuim cu parchet, ca ni s-a acrit de ea, am tot timpul senzatia ca e plina de praf - si asa si e , probabil.
V
veni, vidi, Victorie!
claudia_2803 spune:
Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns . Ne-am decis: parchet! Se curata usor, pui un covoras frumos si camera arata super!!!
Claudia, Melissa & Laura
deeapui spune:
Depinde la ce fel de parchet te gandesti. Daca vrei din acela din lemn adevarat(e cam scump insa), atunci da, se merita. Eu una din asta am. Cu cel laminat nu sunt insa de acord, mai ales pentru copii, fiindca tine rece. Iar in legatura cu praful, oricum mocheta nu retine asa mult praf ca un covor, nefiind asa groasa.
Deea si Alex
poze si www.dropshots.com/andreeatitza" target="_blank">filmuletze
georgi75 spune:
Am si eu o intrebare.
Apartamentul pe care vreau sa-l cumpar are parchet din acela vechi.Nu a fost niciodata raschetat.
Ce ma sfatuti?
Sa-l raschetez si sa dau cu palux sau sa pun peste el parchet laminat?
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
aelita spune:
il raschetezi si il faci ca nou . e pacat sa il arunci.
daca ti-l face cineva bine,barnisat,lacuit frumos,va fi lucios si nou nout !
Karina spune:
quote:
Originally posted by georgi75
Am si eu o intrebare.
Apartamentul pe care vreau sa-l cumpar are parchet din acela vechi.Nu a fost niciodata raschetat.
Ce ma sfatuti?
Sa-l raschetez si sa dau cu palux sau sa pun peste el parchet laminat?
Sa-l raschetezi si sa-l lacuiesti. E super. Si nu e parchet din acela vechi, ci parchet ! Normal, cel original. Celalalt se cheama parchet laminat. Dupa mine este o mare diferenta intre ele, parchetul normal fiind muuuuuuuuuult mai bun decit cel laminat. De aceea e si aceasta diferenta enorma de pret. Zic io...
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Karina + Bogdanel
Imnul lui Irinel
Semneaza protestul Maxim impotriva pedofiliei prostului-gust