Mocheta sau parchet ???
Raspunsuri
Cricor spune:
Eu as pune parchet. Mie imi place parchetul, mocheta imi da tot timpul senzatia de murdarie, pentru ca in mintea mea e tot timpul plina de praf. E drept ca de cele mai multe ori lumea are mocheta in dormitoare, iar parchet in restul casei.
Mirrella spune:
Mie imi place parchetul,dar pentru ca locuim la casa si e rece pe jos pentru copii,am hotarat sa il acoperim cu mocheta...
Dar daca nu as fi avut problema asta ,sigur as fi lasat doar parchetul!
La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh
pet.cost2005 spune:
Cu siguranta parchet ... mai ales in dormitoare. Aici, de exemplu, in majoritatea apartamentelor este gresie de la un capat la altul si ce n-as da sa am parchet in dormitor! Pentru ca gresia e comoda in sufragerie, bucatarie, baie ... da' in rest ...
Petro
daniella4 spune:
Parchet. Pe deasupra poti pune covorase sau covoare iarna. De exemplu vara eu renunt la covoare, covorase si presulete. Si-i tare bine, scap mai repede cu curatenia
Daniella, mama lu' Alexis
teodora35 spune:
daca nu ai copil mic poti pune parchet,si chiar daca ai pui si parchetul si o mocheta peste iar mai tarziu cand va mai creste copilul poti da mocheta la o parte
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
oanabbb spune:
aceeasi problema am avut.o si eu ,si am ales mocheta alba.
acum imi vine sa mor de ciuda,pt ca oricat de mult as curata.o,parca tot e murdara
Natasa spune:
Categoric parchet, cu atit mai mult cu cit ai un copil. Se curata mai usor si arata mult mai bine si mai elegant. Mocheta stringe praf, se macina pe dedesubt si cu timpul arata urit. Am avut si noi si mi se parea ca are aspect de hotel.
aelita spune:
Parchet , il speli si ai mereu casa curata.
Iarna poti pune un covoras pe care il poti spala.
Nu mocheta lipita din cap in cap care se umple de praf cu tot aspiratul.
E doar parerea mea,ca eu sunt maniaca cu praful ce s-ar putea aduna pe dedesupturi..
Eu,iarna,cand pun covoras,il aspir si pe o parte si pe alta destul de des,si spal si parchetul de sub el.Cu mocheta nu poti face asta si intr-un an e plina de de toate.
Nu mai zic ca ai sa te plicitseti de aceeasi culoare a mochetei !!
narcisa spune:
Parchet, e usor de intretinut, comod si modern!
Mocheta nu se mai poarta, aduna praf, favorizeaza alergiile, nu e practica nici macar pt. copii, si laminatul nu tine rece, doar nu e gresie! Peste laminat poti pune un covor iarna si vara sa-l iei , dar mocheta odata lipita........astepti pina la noua renovare!
toate cele bune
narcisa
Gabbriela spune:
eu ma mocheta, mi-ar fi placut parchet dar din cauza la pitic am ales mocheta... mie mi de cat luneca si cade cand e parchet "frig nu este aici"
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
I am not a vegetarian because I love Animals; I am a vegetarian because I hate plants.