Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (31)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Helaaaaau....
Lume noua asadar.Bun venit Gabriela (sau Nicole, ne spui tu cum vrei sa-ti zicem).
Bun venit si tie Joker .
O sa sa trec pe listuta mai tarziu putin ca acum sunt pe fuga.Plec iar la tara sa o duc pe Stefania.Auzisi Danezo? O duc si azi.Ultima zi.Luni nu o mai duc, vine mama si sta cu ea.

Teodora concediu placut.Acum poti spune ca esti in concediu intr-adevar.Nu?

Ana si eu zic sa te duci la chef daca zici ca ti-e prietena.Mai nashpa faza cu rock-ul, da te descurci tu.

Hai pupi fetele si mai intru cand ma intorc

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Bun venit si tie Joker!Sa va traiasca baietelul ...Cum te-ai aclimatizat in Bucuresti?

Teodora si eu eram hotarata sa las parul sa creasca natural.....dar am cinspe mii de culori ....iar de tuns chiar nu vreau.Asa ca luni seara merg la vopsit , la coafor .As fi vrut azi, dar nu m-am programat de ieri si nu e loc....mai bine ca dupa job , tre sa fac si ceva mancare ....Concediu plakut!

Georgica sa vii repede de la tara , da! Ca u cu cine ma conversez ..

Nasica, spor la cumparaturi si stiu ca avem un feeling special ( esti , pana acuma singura din club , pe care am visat-0)

Spor la trebi si distractie plakuta !

Revin!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Ce fac optimistele mele???

Mami nu mai poate copki dupa tine ... dupa cum vezi nu am rezistat sa nu intru 2 min sa-ti dau un mareeeeee si abia astept sa vin acasa sa vorbim ...
P.S. azi merg la cumparaturi asa ca astept mesaj cu numele ala ca l-am uitat .
Tantii si de tine mii dor tareeeee

la toate opti dragi ...

Acum am plecat la

Paaaaaaaaaa

quote:
Originally posted by SunSmile

Bai vreau sa-mi vina Flufiu si Copkilu acasa, sa fim iar cele 4 care au speriat vestu'...nu-i asa Cumix?

Mergi la inceput

Ahaaaaaaaaaaa...deci asa Trenduliculeeee pe mine nu ma pupi?.Stiu de ce...Ca io sunt rea .Bine ai venit acasa .Acu' sa treci la scris ca nu mai ai nici o scuza da?

Am dus-o pe Stef, am bagat o tura de cumparaturi si m-am intors fara nici un ban.Fac io cum fac si ma intorc leftera acasa.Da mi-am luat vopsea si ma vopsesc azi.Sic! Inaintea voastra

Acusica trec fetele pe listuta.Hai pupi

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

opaaaaa...ce faci bulgaroaico? hai ti pup si sa fii cuminte!

Cumix...idem si la fel...parca e ziua goala fara ele...noroc ca am ramas noi de prasila acilea
De luni, sa vad cum dreg busuiocu'...m-am mai gandit la o varianta, aceleasi personaje ..sa vedem...e tare delicat..

georgi, pofta buna la fasolica ..noi astia mai puturosi si tinerei...ii dam cu semi-preparate

Gabriela, bine ai venit al opti zaba!

Restul Clanului - salutari si-un week-end super truper frumos!

pepenash galben pentru toata lumea...ca am frigideru' plin!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Ha-ha , crezi tu Georgi , ca te vopsesti inaintea mea ...ca m-am razgandit ....nu mai merg la coafor .....ma vopseste o prietena , dupa-masa .....asa ca poate ne sincronizam

Dany

Mergi la inceput

Te luasi tu dupa mine repede...
Nu mai mergi la coafor? Hai sa te oftic putin.Io acum mananc placinta cu mereeee...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by georgi75

Te luasi tu dupa mine repede...
Nu mai mergi la coafor? Hai sa te oftic putin.Io acum mananc placinta cu mereeee...

nu m-am luat dupa tine ...eu de ieri ma gandisem asa ... si ce te lauzi ca maninci placinta cu mere ....eu am mancat ciocolata ...

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

si ce va tot laudati asa ca mancati placinta cu mere sau ciocolata???
eu tocmai mananc o pernitza cu cascaval alaturi de lapte sana......un deliciu...

joker..ma bucur ca te-ai decis sa vii p-aici....ti-am zis ca-s fete de nota 1000!! te pup si ne vedem si la adolescenti!!!

georgi....mai bine aduceai copilul la mine...tare mult imi plac!!!!

multe poze

Mergi la inceput

Am si io ciocolataaaa....
Tie Danezo ti-ar trebui o ciocolunga mai bine.

Ana de ce n-ai spus asa?O faceam pachet indata sau o aduceam cu planorul.Acum n-o mai dau, gata.Azi e ultima zi.

Addineluuuuu ai intrat in febra pregatirior?Mai intra si pe la noi si spune-neeee ....

Gata,

Mergi la inceput