Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (31)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

gabriela bine ai venit in clubul nostru desigur ca te primim cu cea mai mare placere te asteptam sa scri iar georgi te va trece in listuta.

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

hello hello!!!!!! pentru fete!!!! si o portie de salata de fructe! ce ziceti? acceptati??

eu tocmai am vazut Big Mamma's House 2...e mortal....
maine seara ma duc la o zi de nastere...acu o ora m-a invitat...si nu am chef deloc????

multe poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

ana_maria222 refuza politicos invitatia si nu merge... eu nu mer la nici o invitatie care e in ultima zi sau cu 2 zile ianinte de petreceri, mi se pare ca ma invita numa asa de ochii lumii (si eu am invitat asa la cununia civila cateva persoane, cu o seara inainte si tot au venit )

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
I am not a vegetarian because I love Animals; I am a vegetarian because I hate plants.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

gabriela....cam nasol...stiu ca nu m-a chemat de umplutura..acum s-au hotarat parintii s-o lase....e mai complicata situatia desi face 21 de ani!!!! si initial i-am zis ca nu stiu...ca mai sunt invitata undeva....etc etc...

o sun mai tarziu sa o intreb la ce ora si imi raspunde plangand....ca toti i-au zis ca nu stiu daca vin..ca nu pot..etc....si vin doar 4-5 printre care si eu....

asa ca...ma duc...e fosta colega de liceu care vine la zilele mele..nu am nimic cu ea...doar ca parca nu am chef acum....plus ca voi asculta rock toata noaptea. ce e nasol e ca sta la 3 statii de masina de mine.....si ce taxi ma duce pe mine 3 statii....ca as pleca la 2 dimineatza asa....si mi-e tare urat sa vin singura pe strazi..mi-e frica!! asa ca-s condamnata sa stau pana se lumineaza!!!!!!

multe poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

inteles cu mersulla chef, atunci fa pe plac feti si mergi, cumparai ceva frumos si o floare si mergi... iar de taxi, sorry dar nu stau de multicei ani in ro.. cum vine sa nu te duca 3 stati cu taxi, daca platesti nu e obligat sa te duca 5 min cu masina sau 30 min cu masina... si taximetristi au dat in boli ascunse acum

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
I am not a vegetarian because I love Animals; I am a vegetarian because I hate plants.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Bine ai venit Gabbriela!Am vazut mandrete de baiat , sa va triasca !

Fetelor aseara la ora 22.15 eram deja in lumea viselor, drept pt. care la 6.30 m-am trezit.SUN , iar te-am visat !

Teodora , concediu plakut !In sfarsit! Sper sa iti ajute DD sa plekati si voi pe undeva .Despre partea cu vopsitul, daca vrei eu vin sa stii.Eu nu stiu sigur daca ma vopsesc azi, ca am stat si m-am gandit ca parca as merge totusi la coafor , si nu stiu daca este de servici azi fata respectiva .O SA DAU UN TELEFON .

ANAMARIA , MERGI LA PARTY SI GANDESTE-TE CA POATE IESE FAIN PANA LA URMA! Multam* de salata !

Georgio , azi m-ai duci pe Stef la mama ta? Pup! Poate vb mai tarziu la

Pupici si un wk-end asa cum vi-l doriti!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Am uitat sa va ofer , ceva racoros .....bere azi nu va mai dau , ca ati facut urat ieri ...

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Mamaaaaa...mai copii, dar voi va treziti la orele astea..credeam ca numai euAna, fugi la petrecere...eu la varsta ta evitam chestia asta, nu pot spune ca regret dar daca as mai trece o data pe acolo nu as mai face la fel

Multumesc de cafea, pepsi nu beau ca alaptez dar daca imi dublati portia de cafea sunt chiar extrem de recunoscatoare...ma duc sa ii iau fructe Iedului.Abia ieri am ajuns in Bucuresti

Pentru listuta, eu sunt din Iasi dar sunt "aclimatizata" in Bucuresti....si sunt nascuta pe 19 ianuarie 1982

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

neata fetele va doresc un wek placut sa fie asa cum il visati.
Daniela mersi pt cafeluta si pt suc,m-am hotarat sa las parul sa creasca natural dar nu stiu daca reusesc ca e tare aiurea cu 2. culori in cap chiar nu stiu ce sa fac sa vedem daca rezizt tentatiei de a nu ma vopsi.
Joker bine ai venit in clubul nostru.
Georgi spor la invatat si multa bafta luni

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna opti,
Ce faceti voi?
Bun venit pt Gabi si Joker! Mai spuneti-ne despre voi, fetelor!
Ana si eu zic ca ar fi frumos sa mergi iar cu taximetristul nu te stresa...atat cat ai de mers, atat trebuie sa te duca!
Geo spor la invatat! Sa stii ca luni tinem toate pumnii!
Finux sa stii ca si eu te-am visat in seara aia cand imi povesteai pe mess de invitatie si de "52". Spor la trebi azi!
Bai vreau sa-mi vina Flufiu si Copkilu acasa, sa fim iar cele 4 care au speriat vestu'...nu-i asa Cumix?
Acush va las...mergem sa facem cumparaturi!
Pupi si weekend frumos!

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput