Mamici din Arad (50)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Eu n-am somn ca am baut o cafea pe la ora 8,30, asa ca hoinaresc putin pe aici. La 1 am ajuns acasa de la Cicir.

Ioana, nasol cu vremea asta, am auzit si eu ca in urmatoarele zile tot va ploua. Mie imi place ca s-a racorit, dar nu as vrea sa nu mai fie cald, vreau sa mai fie vara.

Gabi, ce bine ca ai scapat de coli! Ce medicamente homeopate iei pentru coli?

Alina (35+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Azi mi-am dus copilul in armata Am fost si eu si Cipri cu el.Totul a fost ok, pana a vazut ca plecam. A fugit dupa mine, moment in care au sarit educatoarele. L-am lasat plangand, l-am auzit si de afara cum urla. Mi s-a rupt sufletul, dar nu am avut ce face. Am sunat mai inainte la gradi si mi-a zis ca s-a trantit pe jos si a zis ca el pleaca , nu mai sta acolo, dar s-a calmat pana la urma . Cand am sunat mi-a zis ca sta linistit la masa, ceilalti copii mancau, el nu! De abia astept sa se faca ora 15.30 sa merg dupa el. Nu vreau sa ma gandesc prea intens la ce e insufletelul lui acum, ca ma puca plansul.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ioana, vezi ca ti-am scris PM.

Gabi, se va obisnui Tudor pana la urma ca doar e baiat mare, nu? Bine ca ai scapat de infectie.

Alina si eu mi-am facut aproape in intregime bagajul pt spital, deci sunt pregatita .

Cristina tu ce mai faci ca nu prea intri? Ce fac fetele?

Claudia, am fost ieri prin Beliu ca am mers cu unchiul meu la Tagadau.

La noi a fost ok la tara. Sambata a plouat pana seara intr-una, dar apoi s-a linistit si a fost bine. Ma mai doare in spate, dar nu asa des ca inainte, sper sa-mi treaca zilele astea. Mai rau e daca stau pe scaun mai mult ca atunci cand incep sa umblu sigur imi trece cate un junghi pe acolo, dar asta e ... .

Azi mai am de facut ceva cumparaturi si sa fac mancarica, da mi-e asa leneeeeeeeeeeee.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Flavia si mersi!

Gabi...nasola faza...prin care vom trece toate...

Ma duc si eu la bagaje....maine plecam(in sfarsit)!

Pupici!

Ioana(34+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Ceau fetelor!
Ieri am fost plecati la Bihor, am mers dimineata si ne-am intors la 12,30 azi noapte.

Gabi, nu-ti fa probleme ca se obisnuieste Tudor foarte repede, probabil 3-4 zile va mai plange dupa voi.
Dragos nu a plans deloc, in prima zi era Calin in stare sa planga dupa el. Vei vedea ce mult o sa-i placa si va manca fara probleme, stiu copii care nu au vrut nici mancare, nici jucarii si in 3 zile s-au obisnuit, important e sa nu ziceti nimic chiar daca plange, se descurca educatoarele cu el.Stiu ca nu-i usor sa-l vezi sau sa-l auzi plangand, ti se rupe inima, dar tot spre binele lui e.
Sa ne scrii ce ti-a povestit.

Ioana, deci plecati pana la urma maine.
Distractie placuta si concediu fain sa aveti!

Flavia, si eu trebuie sa fac mancare si mi-e lene!!!!

Merg sa-l culc pe Dragos si apoi la bucatarie.

Mergi la inceput

Gabi, cum a fost la gradinita, ce a zis Tudor?
Te rog sa-mi spui unde mergi tu la homeopat ca am o prietena care e tot cu infectie urinara(are si ea e.coli) si a luat o gramada de antibiotice si injectabil si tot nu se scapa de el, uneori iese negativ urocultura si dupa 2-3 luni iar apare. Chiar azi a fost cu fetita la vaccin si zicea ca iar i-a iesit coli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Fetelor ce e cu "voturile " astea ?

Mey am copiat de pe net pe Baby Einstein , sa vedeti ce draguta e Mel cand se uita la DVD , tipa , de bucurie si vorbeste singura.

gabi si eu sunt curioasa de homeopat , tot pt infectie urinara .Ce mai zice Tudur?

Ioana asa ma gandeam si eu ca se intampla cu laptele, dar pana la urma nu stiu ce o sa faca.Drum bun si distractie in concediu.

Maggda esti harnicuta ca de obicei.

Flavia tu, nimic? o mancarica sau o smotruiala ?

Alina ce face Dragos in masina, doarme ? nu se trezeste cand ajungeti acasa ? mey dar la ce ore stiti si voi sa ajungeti acasa !!!!!

Clau faine poze , as vrea si eu putin la mare !

no, gata , merg sa calc

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

I-a placut lui Tudor la gradi. O sa va povestesc miine mai multe, acum sunt obosita si vreau sa merg la nani.
Alina, am fost in micalaca zona 700 la Denisa medica la dr. Paul bancila Szanto. Si sotia lui e tot homeopat , dar numai pe el l-am vazut. M-ai intrebat ce tratament am luat(inca mai iau, dar nu am apucat sa iti raspund. Extract de merisor( sunt picaturi), colibacillinum globule, equisetum hiemalle globule si formula 7 globule sau picaturi(ultima oara nu am gasit decat picaturi). consultatia e 50 ron. Tratamentul depinde de la persoana la persoana. Te intreaba despre toate afectiunile ce le ai sau le-ai avut, ca sa stie cum sa le combine. Colibacilinum mi-a dat dupa ce i-am zis ca mi-a iesit e-coli la urocultura.
Noapte buna!
Ioana, concediu placut inca o data!
Va mai povestesc miine de Tudor.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Gabi, mersi de informatii despre homeopat. Ce bine ca ia placut la Tudor la gradi, asteptam maine sa ne povestesti.

Nico, cand mergem la drum lung Dragos doarme in masina, mai ales ca e in scaunel si nu are ce face decat sa doarma, in special noaptea, ziua nu prea decat daca e ora lui de somn la amiaza. Se trezeste cand ajungem, de fapt cand il ia din scaunel, dar nu plange, il dezbrac, il pun in pat si adoarme rapid.

Fug si eu la culcare, azi am dormit dupa masa si de aceea bantui pe-aici la orele astea.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Alina, poti sa iti dau si nr de tel al dr. daca vrea prietena ta sa mearga.
Ieri cand am mers dupa Tudor la gradi, n avea nici o treaba. Nu m-a bagat in seama din prima. S-a mai jucat un pic pe acolo si dupa ce i-a dat doamna suplimentul mi-a zis "hai sa mergem", dar a mai trebuit sa zabovim un pic in curtea gradinitei la hinta. Aseara la culcare m-a innebunit de cate mi-a povestit. Mi-a zis ca a fsot rau de dimineata ca a plans pentru ca mami si tati l-au lasat acolo. Mi-a spus ca un copil a varsat si l-a dus doamna la WC, dupa care a venit taticul lui dupa el sa il duca la dr. sa-l impunga. Mi-a mai povesti ogramada..iar cand nu a mai avut chef a zis" mai povestim miine"Si-a uitat jucaria preferata la gradi...sper sa o mai gaseasca...e Gufy, un personaj din desene animate, nu pleaca niciunde fara el si e partenerul lui de nani. Deja din prima zi vine cu expresii noi, de genul "scuze", foarte bine utilizata in context
Astazi problema cea mare a fost imbracatul. Am intarziat jumate de ora din cauza asta. la gradi nu a mai plans> tati nu a mai intrat a ramas la masina, am mers numai eu cu el inauntru. A stat cuminte la schimbat papucii, dar ruccsacelul nu a vrut sa il lase in dulapior ci sa il ia cu le in clasa. L-am condus pana la usa, nu am mai intrat, educatoarea mi-a facut semn sa plec...dar nu a plans dupa mine, nu l-am auzut nici de afara. Sper sa fie ok in continuare.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput