Mamici din Arad (50)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Ioana gasesti in Jackson patut de lemn.

Fetelor am o intrebare pentru voi :verisoara lui ovi a nascut de 3 saptamani, i-a venit laptele chiar destul de mult la inceput ca a trebuit sa-si mulga surplusul.Acum insa sanii sunt mult mai goi , de muls nici nu mai incape vorba ( oricum se mulgea pt noduli), copilul mananca la cerere , se satura dar e ingrijorata sa nu piarda laptele.Deci intrebarea e: ce sa faca acum ca sa nu-l piarda ? sau e numai o senzatie de moment ? sa-si cumpere ceva de stimulat lactatia ?eu habar nu am pt ca am avut tot timpul enorm de mult, ma gandeam ca poate ma trezesc intr-o dimineata si constat ca s-a mai imputinat, desi Mel papa din 2 in 2 ore cantittai de " piticut matut ".

Astept cu nerabdare sa-mi raspundeti

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Alina mi s-a taiat respiratia pe moment si am simtit un gol in stomac citind inceputul postarii tale cu "bagajul de spital" . Am crezut ca nasti

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Nico, sa nu se agite prea tare,sa se odihneasca si sa consume multe lichide. Probabil s-a deshidratat din cauza caldurii. daca zici ca se satura copilul atunci e ok. Si eu vara am simtit sanii goi, dar tudor nu s-a plans ca ar fi prea putin.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri.O sa trecem prin Jackson si pe la magazinul de la Intim sa vedem ce gasim...

Nico Galactogil parca se num. medic. pentru stimularea lactatiei(asa tin minte ca ziceau alte mamici ca eu n-am luat nimic ca n-am avut nevoie).
Si lichide , odihna multa, mancare buna si suficienta....si fara stres!!!!

Pupici!

Ioana(33+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Ok fetelor, dar se va mari cantitatea cu timpul , in functie de cat are nevoie ? se mai intampla si daca ai lapte suficient sa mai dai si de perioade din astea cu mai putin, chiar si cand Bb e mai mare ? eu am alaptat pana la 4 luni si a fost aceiasi cantitate ca si la inceput , drept e ca eu mai mult m-am muls si asa i l-am dat.

poze

Mergi la inceput

Ceau fetele!

Nico e posibil ca bb sa aiba un "puseu" de crestere si atunci mananca mai mult(atunic vei avea impresia ca nu mai ai destul lapte-dar nu e asa!), dar se regleaza oricum lactatia in functie de nevoile lui bb(oricat de fomit va fi tot vei avea lapte pentru el).
Si cel mai important lucru e :cu cat il pui pe bb mai des la san cu atat vei avea lapte mai mult ca stimuleaza lacatia.(si tot important e sa-si goleasca sanii prin muls dupa fiecare supt.
Habar n-am dc m-am facut inteleasa....

Ma duc sa-i fac la goanga papanasi ca de ieri i-am promis ca-i fac si n-am apucat si azi dimineata mi-a cerut sa-i dau...

Pupici!

Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Buna fetelor!
Claudia am vazut pozele din concediu,sunt super!Relaxare totala.
Nico sanatate sotului.
Alinush eu intru mai rar pe aici dar sper sa ma bipuie Calin cand nasti ca altfel vai vai pe voi .
Ioana distractie placuta in concediu.
Acum va las fetelor,merg sa fac patul si sa fac chec .Saptamana trecuta cand am zis ca fac 2 am facut 3 de fapt si se papa la grupa mare.Merge repede (pt mine ) si familia e happy .
Ce nasol ca s-a stricat vremea!
pupici la toate

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am intrat sa va salut, acum mergem la Cicir, ca de obicei sambata.

Ioana, daca nu mai intru azi iti spun de pe-acum concediu placut si sa va intoarceti cu bine.

Alina (35+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Am scapat de e-coli. Azi am fost sa iau rezultatul uroculturii si a iesit negativ. Sunt tare bucuroasa. Inca iau tratament homeopat pana in 18 august, cand merg la control la homeopat.
Ioana, sa ne spui si noua pe unde deviati traseul. Concediu placut sa aveti.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Gabi ma bucur mult ca ai scapat de pacostea aia de coli!

Noi ne-am amanat plecarea ca am vazut ca tot ploua in zilele urmatoare...si chiar n-am chef sa merg la munte sa stam doar in cabana ....asa ca abia pe marti cred ca ne urnim....habar n-am unde...probabil tot catre Colibita....
Oricum in 14 suntem in Cj la control!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput