Mamici din Arad (50)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Salutare, Ioana am vazut si eu un cd de prezentare cu aloe vera si aveau niste preturi de era sa pic jos.De la 50 de euro sau dolari in sus.....
nu stiu ce sa spun.
Acum fac mincare pe 2 zile ca miine mergem la munca de jos.Modificam o constructie pentru sediu de firma.N-o sa putem merge la Plescuta, deabia astept sa vina saptamina viitoare.Asa stresata am fost saptamina asta desi ma gindeam ca Dragos e plecat si o sa fie mai liniste dar am ramas bagata in priza de cind a plecat si acum sunt agitata tot timpul.Nu reusesc sa ma relaxez.
Flavia cind ti-au dat DPN-ul?

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Magda ce harnica esti!Ptiu sa nu te deochi!Eu sunt in pana de idei in ce priveste mancarurile pentru week-end...

Alina daca te intereseaza poti sa o suni si o intrebi si de preturi.Eu nu am intrebat-o pe cumnata-mea cat costa produsele, dar stiu ca si ea le da la fete gel si ceva pastile de usturoi pentru viermisori...si nu mai stiu.

Alinush cum ai rezolvat cu programarea la coafor?Iti faci parul de azi si dormi pe fotoliu la noapte sa nu se strice?(glumeam!

Pupici!

Ioana(32+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!

Ioana, azi la 16 merg sa ma tunda ca vreau si tuns si maine dimineata merg sa mi-l aranjeze putin, nu foarte sofisticat, vreau doar sa mi-l prinda sus ca mor de cald. Maine are multe programari si a gasit un loc si pentru mine.
Avem(sau aveam ca nu l-am mai vazut pe-aci!) si noi catalogul de la aloe vera, intr-un timp Calin se ocupa cu produsele, de fapt l-a inscris un coleg, dar el nu se streseaza sa puna comenzi, doar daca ne trebuie noua cate ceva.

Alina, spor la lucru pe maine!

Magda, mersi de urari! Chiar ma gandeam ca n-ai mai dat pe aici.

Alina (34+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Salutari fetelor,

Mai da' ce activitate aici pe forum .Nasol cu piticii vostri activi si cu hormonii vostri care au lauat-o razna , de tot plangeti atata .

Noi suntem "bine", asteptam un telefon duminica de la cine ne va duce la Szeged si nu mai am nervi , vreau sa treaca odata timpul si sa vedem ce e e facut.Vreau un diagnostic clar..., tota lumea isi da cu parerea si toti zic ca o tumora maligna altfel arata decat se vede pe CD-urile de la Euromedica.Nu mai stim de capul nostru, cand ne gandim la ce e mai rau cand ne da cineva sperante.Oricum Gurtavenco si Ioiart spun acelasi diagnostic : tumora maligna ,extirpam rinichiul URGENT !

va las si va mai tin la curent

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Melania 14

Oricum Gurtavenco si Ioiart spun acelasi diagnostic : tumora maligna ,extirpam rinichiul URGENT !

va las si va mai tin la curent

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Doamne ce macelari, ca altfel nu poti sa le zici!
De Ioiart stiam ca taie imediat, dar nu stiam ca si Gurtavenco are aceleasi fixuri.
Sper sa veniti cu vesti bune de la Szeged.

Mergi la inceput

Alinush esti de coma cu freza ta!

Nico va tin pumnii sa fie bine...in final!

Pupici!

Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pufymic

Alinush esti de coma cu freza ta!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Am fost la tuns si asa scurt m-am tuns ca nu stiu ce freza imi face maine, adica nu stiu daca mai are ce ridica sus.
Tot timpul il aveam prins si muream de cald, asa ca pe scaun m-am hotarat sa-mi taie mai mult decat era in plan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Alina sa stii ca si eu m-as tunde zero de cald ce mi-e si tot asa ca tine nu prea am ce sa prind sus. Nasol.

Alina33 eu am DPN 2 septembrie, deci mai am putin.

Gabi, vin si la tine la curatenie ca vad ca sunt bagata in priza.

Nico, ma bucur ca mergeti la Szeged. Sper sa veniti cu vesti mai bune de acolo.

Parca zicea Clau la un moment dat sa ne mai intalnim o data inainte de nascare asa ca ce ziceti, mai ne intalnim?

Eu am fost azi la bunici doar cu partea feminina a familionului si a fost ok, doar ca am venit inapoi pe caldura.
Maine sper sa reusesc sa spal covorul si mocheta si apoi nu stiu ce facem ca al meu e plecat la meci si inca nu am apucat sa ne vorbim de weekend. Numai eu am sot asa microbist??????

Alina, intreaba-l te rog pe Calin cat e metrul cub de apa rece ca mi-e mi se pare ca am cam mult la cheltuieli.

Abia astept sa merg miercuri la control ca nu am mai fost de mult. 34+

Mergi la inceput

Flavia, Calin a zis ca 33.000 lei e metrul cub de apa rece, s-a scumpit de la 1 mai cu vreo 40 %.

Mergi la inceput

Neata fetelor!

Eu de aseara de cand am citit despre incercarea prin care trece Try(una dintre burticile de la noi) tot cu gandul la ea sunt.....Sper sa o ajute Dumnezeu si pe ea si mai ales pe bb mic sa fie bine....

Alinush distractie placuta azi la intalnire!

Week-end frumos fetelor!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput