Mamici din Arad (50)
Raspunsuri - Pagina 21
alinamoro spune:
De azi dimineata tot vreau sa va spun si tot uit sa scriu, azi am facut 9 ani de la casatorie.
Nu-mi vine sa cred, ce repede a trecut timpul!
Alina (33+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2
gabitzica spune:
Alina, felicitari pentru cei 9 ani de casatorie.
cat despre prietena ta se sa spun... mi-e mila de ea saraca, nu-i este usor.Despre sot ...ce sa spun... om fara caracter!
Alina, stii ca la TCM-uri sunt patuturi pliante, facute de Hauck si erau la 1.5 mil. Nu stiu care mai sunt preturile acum, dar probabil nu mare diferenta. Am luat si noi unul pnetru concedii si in rest sta la socrii. Dar Tudor nu mai doarme in patut nici la ei(foarte rar il apuca dorul) asa ca o sa am pentru bebelina si acasa si la socrii patut.
Ioana, si Tudor mai loveste, dar pe mine cel mai mult...cred ca e gelos pe surioara, am vazut ca tare urat s-a uitat la burta mea alaltaieri cand m-a lovit.
www.stoc-studio.ro/tudor
flavia ramona spune:
Alina e rau pt prietena ta, mai ales acum. Legat de transpiratie, nu vreti sa stiti cum sunt eu toata ziua cand trebaluiesc ...
Mai fetelor, nu stiu ce am da parca nu ma pot opri din curatenie. Nu mai am mult, da tot imi gasesc eu ceva. Sambata vreau sa spal mocheta de pe hol si covorul din sufra. Am vorbit cu un prieten si ma duc la ei la lucru ca au aparat din-ala de apa ca la spalatorii si atunci prefer sa il fac eu cu solutiile mele. Daca e tot asa cald o fi o placere.
Ma duc sa pap si apoi am putina treaba prin oras cu varamea.
34+
alinamoro spune:
Salutare!
Gabi, mersi pentru felicitari!
Mersi si de informatii despre patut, mai cautam, nu prea am chef sa umblu prin magazine cu caldurile astea, sper sa se mai racoreasca.
Sa stii ca si eu am emotii pe cand nasc, parca nici nu stiu cum sa ma comport cu Dragos sa nu fie gelos pe bebelina,vom vedea cum reactioneaza la momentul potrivit.
Flavia, ai grija cu spalatul covoarelor, nu crezi ca-i prea greu pentru burtica ta? Eu l-am dus la spalatorie.
Mie mi-e asa de lene, nu-mi vine sa fac nimic, mai ales mancare...asta trebuie sa fac acum.
Maine am intalnirea de 10 ani de la postliceal, nici acolo n-am nici un chef sa merg ca nu stiu cu ce sa ma imbrac si mai ales cu ce sa ma incalt.
pufymic spune:
Alinush felicitari pentru cei 9 ani de casnicie!Ce multi sunt...!Sa va iubiti si sa fiti fericiti!
Flavia deci tu iti pregatesti "cuibul"??....mai un pic si vine bb....numai bine la casa curata!
Gabi cum te mai simti?Ti-ai repetat urocultura?
Clau tu ce mai faci?
Noi suntem ok...Alesio e tot mai prapadit....eu tot mai obosita....asta e!
Pupici!
Ioana(32+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
gabitzica spune:
Ioana, nu mi-am facut inca uroultura, ca trebuie sa treaca 4-5 zile de cand am terminat antibioticul, abia marti l-am terminat. Trebuie sa o fac la Bioclinica (acolo mi-a zis Furau) si oricum am trimitere pentru toate analizele( data trecuta am platit-o).
Si pe mine m-a terminat psihic Tudor saptamana trecuta ca nu m-a ascultat deloc, nu vroia sa doarma nu vroia sa manance, toata ziua ciocanea prin casa cu cate ceva... plageam de 3 ori pe zi.., noaptea nu puteam sa dorm mai mult de 5 ore iar ziua nu ma lasa el...asa ca de duminca seara l-am pasat la bunici si mergem in fiecare seara la el. Oricum de odihnit nu sunt foarte odihnita ca am fost in fiecare zi la birou de dimineata pana seara, dar dorm macar linistita noaptea, nu mai dorm iepureste ca sa aud fiecare miscare a lui Tudor.
Flavia, hai si la mine daca nu te poti opri din curatenie
Alina unde aveti intalnirea de 10 ani? vezi ca au reduceri de 50% la Belaggio.Poate iti gasesti ceva papuci comozi.
www.stoc-studio.ro/tudor
alinamoro spune:
Gabi, intalnirea o avem la scoala de la ora 15 si apoi masa la Hotel Lotus in cartierul Functionarilor. Nu stiu cum e acolo, n-am fost niciodata, o colega s-a ocupat de oragnizare.
Nu stiam sigur daca vom mai tine ca nu pot veni multi colegi, dar pana la urma m-au sunat marti seara ca totusi se tine.
alinamoro spune:
Fetelor, ce ametita sunt, sambata am intalnirea de 10 ani, de fapt stiam ca sambata, dar eu am crezut ca maine ii sambata!
Doamne!!!! Mi-am si facut programare la coafor pe maine la 10.
Vedeti daca stau acasa si nu merg la lucru, nu mai stiu zilele.
pufymic spune:
Alinsuh esti de coma cu programarea la coafor!
Gabi si mie imi vine sa plang cateodata de nervi cand vad cat e de agitat Alesio si cate prostii face...si parca tot in ciuda mi le face....dar pana acum am reusit sa ma stapanesc si nic nu l-am pedespit prea des...inca rezist si il iau cu vorba buna...
Fetelor m-a sunat cumnata-mea din Cluj sa-mi zica ca maine vine de la Cluj ceva dr care se ocupa de produsele din aloe vera. Mi-a dat si numarul lui de telefon(al ei de fapt ca e o tanti) si mi-a zis ca pot s-o sun sa-mi zica mai multe despre produse.
Daca va intereseaza va dau si voua numarul si puteti s-o sunati s-o intrebati de orice produs (de viermisori, pentru alergii, t cresterea imunitatii...habar n-am cate sunt).
Numarul ei e:0729919296
Pupici!
Ioana(32+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
maggda spune:
Fetelor sunt in mare viteza.Sunt de dupa-masa la lucru saptamana asta,maine sunt de garda 12 ore si duminica 8 asa ca acum fac papica pt familion pe maine.Supa fierbe,friptura e pe foc mai am de facut 2 checuri .Acum merg sa ud florile din terase,sa scot haine din masina,ce mai urla harnicia azi in mine .
Alinush cu taree mare intarziere La multi ani pt Calin si tot binele din lume si cu ocazia celor 9 ani de casnicie!Distractie placuta pe manie.
Nico multa multa sanatate sotziorului.
Burticutzelor sanatate pe ultima suta
pupici la toate
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965