Mamici din Arad (50)
Raspunsuri - Pagina 19
Melania 14 spune:
Fetelor multumim ca va ganditi la noi .Ne-a mai crescut putin moralul pt ca intr-adevar si eu ma gandeam ca desi au multe experienta medicii de aici asa sa dai un diagnostic de tumora maligna fara biopsie... .Ce sa zic Gurtavenco era asa de convins de ce spune ca l-ar fi operat atunci pe loc si i-a recomandat pe ceva arab din Timisoara despre care am auzit ca e de o nesmimtire rara si lipsit de etica profesionala.Oricum suntem in cautari de recomandari si cred ca vom merge cat de curand la Szeged , acolo sigur aflam ce si cum si suntem hotarati oricat ar costa sa facem acolo operatia.Ioana cred ca sunt medici buni in Cluj dar le lipseste colaborarea.La Szeged e altfel, fiecare-si face datoria si se implica toti, primeaza starea pacientului , fara sa fie vorba de orgolii doctoricesti.Ovi e putin speriat la gandul ca ar putea sa ramana cu un singur rinichi, la asta contribuind faptul ca la ei in familie in fiecare generatie a fost un caz de cancer malign, toate la organe din abdomen.
Cam asta ar fi, concediul iese din schema iar Mel e tot in delir, fericita ca e si cu mama si cu tata.A convins-o Ovi sa-i spuna si lui "tatiti".
Gabi nasol cu infectia, probabil ca nu e suficient de puternic antibioticul.Despre homeopate si alte tratamente alternative ce sa zic , mai vedem dupa ce ajungem la Szeged si avem un diagnostic clar.
Clau asa zici ca e pe litoral...era de asteptat...bine totusi ca ia- placut lui Raul si ca s-a simtit bine.
Alina acum ma uit si la pozele voastre, pe a lui Cristina nu am apucat sa le vad .Diagnosticul de tumora maligna l-a pus Gurtavenco dupa ECHO,tomograf si rezonanta magnetica .
am mai pus poze in albumul de 14.07.2006, am fost la padure cu Vladut, dar va las sa va convingeti singure
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
Claudelu spune:
poze de la mare
Nico, asa e la mare, din pacate Stii ce am remarcat...n-am vazut urma de tigan, boschetar si alte cele, n-am auzit manele decat cred la o singura terasa...asta e un lucru bun, dar in schimb localnicii sunt imposibil de nesimtiti...trateaza turistu cu mult dispret Bine si asta sa nu o generalizam, ca sunt si oameni cumsecade printre ei, mai rari dar sunt
Gata ma duc la nani, ca maine la munci
pufymic spune:
Clau ma bucur ca v-ati simtit bine....nesimtirea din pacate e la ea acasa in toata Romania....dar asta e!
Acum ma uit la poze...si va invidiez!
Nico super haioasa expozitia de "buci"!Si ce bronzata e Mel!
Despre problema voastra...normal ca mergeti unde credeti de cuviinta si unde credeti ca e mai bine.Eu ti-am zis despre clinica din Cj fiindca stiu despre ce vorbesc ca am lucrat in zona(adica in aceeasi cladire cu ei era si clinica in care am lucrat eu) ...
Va tin pumnii sa reusiti sa mergeti cat mai repede la medic si sa veniti cu vesti bune!
Noapte buna!
Pupici!
Ioana(32+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
alinamoro spune:
Clau, bine ati revenit!
Abia astept sa va vad pozele. Fug imediat sa le vad.
De ce ati avut doar 4 zile de soare, a plouat?
Cat despre nesimtire...ce sa zic...nu stiu daca v-am spus ca noi am fost placut surprinsi cand am fost la Praid de amabilitatea oamenilor, nu stiu daca in alta zona in care am fost in concediu a mai fost asa, am ramas foarte mirati si placut impresionati.
Nico, asa cum a zis si Ioana, tumora maligna poti spune ca e doar dupa biopsie. Sper sa fie bine si poate se poate opera fara sa-i scoata un rinichi.
Alina (33+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2
gabitzica spune:
Am vazut toate pozele Clau si Nico. Super! Clau mai asteptam si altele, ai zis ca ai 500. Vezi nu le sorta prea tare
www.stoc-studio.ro/tudor
alinamoro spune:
Clau, am vazut si eu pozele, super!
Chiar asa, unde sunt restul pana la 500?
Am observat ca tu esti mai bronzata.
Fetelor, voi mai reszistati cu caldura asta? Noi stam doar cu geamurile inchise, nici n-am curaj sa deschid putin geamul, mai ales ca la noi bate soarele dimineata.
Gabi, cum esti cu infectia urinara?
Dupa ce termini antibioticul mai astepti cateva zile si apoi ar trebui sa repeti urocultura.
gabitzica spune:
Alina, am terminat azi dimineata antibioticul. trebuie sa ma programez saptamana viitoare sa imi fac analizele, mi-a dat dr. Posa trimitere cand am fost. Si mie mi-e groaza sa ies afara! Acum sunt la birou la cipri si aici e bine ca are AC.
Alina 33, a plecat Dragos la Plescuta? Cum e fara prunc?
www.stoc-studio.ro/tudor
alinamoro spune:
Ce faceti fetelor?
Wow ce ploaie a fost, dar tot cald este, mai ales in casa.
Eu am facut mancare si a fost groaznic in bucatarie.
Claudelu spune:
Ceau!
Sper ca nu asteptati sa vedeti toate cele 500 de poze?? Atunci va spun frumos, asteptati
Nico, am vazut pozele...sunt BESTIALE
Sanatate multa sotului tau!
Haideti sa incercam sa ne mai vedem si inainte de a va apuca nascarea, ca acusi incepem numaratoarea inversa ...Doamne sunteti in sir indian
pufymic spune:
Salutare fetelor!
Alinush ce-ai facut bun de mancare azi?
Clau da' vad ca totusi te-ai bronzat chiar dc zici ca numai 4 zile de plaja au fost...
Continui sa te invidiez!(ca ati ajuns la mare...)
Flavia pe unde umbli?
Fug si eu in pat....noapte buna!
Pupici!
Ioana(32+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik