Mamici din Arad (50)
Raspunsuri - Pagina 18
pufymic spune:
Salutare fetelor!
Diana ma bucur ca mai dai si pe aici din cand in cand!Acum ma uit la pozele cu Timeea....e o frumoasa!Sa va traiasca!
Am o intrebare: Vladut sta cu chilotei pe el?Ca Alesio dc ii dau chilotei se pune cu tot cu ei la olita, nu vrea sa-i mai dam jos.....asa ca toata ziua sta in putza goala prin casa...(noroc ca e cald!)
Nico m-au socat vestile tale!Offf!Imi pare atat de rau de Ovi tau! Eu zic sa incerci sa mergeti si in alta parte....la Cluj de ex. e f. renumit Prof. Lucan de la Institutul de Urologie si Transplant renal.....eu nu m-as duce aici in Arad sa ma operez...
Multa sanatate lui ovi si putere la amandoi sa treceti peste necazul asta!
Pupici!
Ioana(31+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
DianaR spune:
Ioana, sta si nu sta cu chilotei pe el. Se cere si ii dau jos cand spune pisu-caca . Dar dupaia mai greu sa ii pun la loc. Afara inca nu-i obisnuit, abia de vreo 3 zile il scoatem fara pampers si scapa pe el. Se ia si cu joaca, nici nu vede olitele ca prin casa (avem 2).
Carmen (Nico) noi oricum vorbim live dar iti spun si aici mie ceva mi se pare putred in Danemarca aici. Trebuie neaparat sa cereti opinia unui alt urolog, cel mai bine la Szeged.
Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)
cristinacsa spune:
Fetelor,
Multumim pt urari. Avem si poze de la eveniment.
La multi ani, Calin! Cum v-ati distrat?
La multi ani, Diana!
Diana, ma bucur ca sunteti bine cu totii. Acu merg sa ma uit la pozele cu Timeea.
Nico ( Carmen? ) mai cere parerea si altor medici. Multa sanatate lui Ovi!
Gabi, nasol cu durerile astea. Dar nu mai e mult si scapati.
Pupici,
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/
gabitzica spune:
Diana, e o scumpa Timeea. Seamana cu Vladut, dar e mai grasunica. ce imi place poza aia de la botez unde e cu cracii in sus.
Nico, imi pare foarte rau pentru Ovi. Si eu zic sa mai ceri si alte pareri. Multa sanatate ii doresc.
www.stoc-studio.ro/tudor
flavia ramona spune:
Nico, imi pare tare rau de vesti. Sa speram ca nu e tocmai asa. Nu stiu urolog in Szeged, dar de miercuri intr-o saptamana merg din nou la control si voi vorbi cu medicul despre asta si poate imi va putea recomanda pe cineva avand in vedere ca pe la inceput i-a recomandat sotului meu sa mearga la urolog, dar a spus ca poate si aici si noi am fost la Gurtavenco. Deci il voi intreba si iti voi spune ce aflu.
Cristina LA MULTI ANI fetelor tale. Sa creasca mari si cuminti (nu ca ar fi ele rele, ca sunt tare linistite).
Nu mai am timp acum sa scriu, da poate intru mai tarziu.
34+
gabitzica spune:
Nu cred ca mi-a trecut infectia urinara... ieri am fost plecati la tara si probabil nu am baut destule lichide, iar aseara mi-u revenit simptomele de usturime si urinat des, si ami am antibiotic pana miine dimineata de luat.
Nico ma tot gandesc la voi... la medicina alternativa nu v-ati gandit?
www.stoc-studio.ro/tudor
pufymic spune:
Gabi nasol cu infectia asta!Iti tin pumnii sa scapi de ea....
Nico cum sunteti?Cum se simte Ovi?
Ma tot gandesc la voi....sper sa nu fie corect diagnosticul pus de medicii de aici! Mergeti la unul de care stiti sigur ca e bun sa vedeti ce zice! In Cluj stiu ca sunt conditii foarte bune in Institut(de Urologie si Transplant Renal)....si Prof. Lucan e f. bun profesionist....asta in cazul in care nu reusiti la Szeged....
Mel ce mai face?E bine?
Diana eu inca aman momentul iesirii fara scutec afara....ca sigur face pe el...cel putin asa cred eu....
Restul fetelor ce mai faceti?Sunteti bine??????
Clau ati venit de la mare?Cum a fost?Poze aveti????
Pupici!
Ioana(32+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
alinamoro spune:
Ceau fetelor!
Am aparut si noi azi.
A fost fain, ne-am relaxat, parca acolo nu a fost asa cald ca si aici, cel putin noaptea a fost mai racoare.
Va multumim tuturor pentru urari, Calin va multumeste si el.
Cu intarzaiere va spun si eu La multi ani Carina si Alexandra, sa cresteti mari si sa le aduceti parintilor numai bucurii!
Cristina, m-ai intrebat cum am sarbatorit...am fost la iarba verde si la cris (la Tinca e Crisul Negru) cu finii nostri (ei acolo stau), am facut gratare si ne-am simtit tare bine.
Nico, imi pare rau ca Ovi nu e prea bine, dar zic si eu sa nu va stresati prea tare pana nu aveti si parerea altui medic. In Arad mai este dr. Stiuca urolog in afara de Gurtavenco si Ioiart, dar sincer...nu m-as duce la nici unul, mai ales la Ioiart.
Cred ca mai bine ar fi sa mergeti la Cluj sau Timisoara.
Nu inteleg ceva sau n-am citit eu atent, de unde i-a spus ca tumora este maligna?
Diana, Timeea e o scumpa, subscriu si eu, seamana foarte bine cu Vladut, doar ca e mai grasunica.
Alina (33+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2
pufymic spune:
Alinush bine ati revenit!Ma bucur ca v-ati simtit bine!
Mai sa stii ca si eu am vrut sa o intreb pe Nico cum de au zis astia ca e tumora maligna...dar am uitat....
Astea cu malignitatea sunt speculatii de-ale lor(a medicilor) fiindca certitudinea tipului tumorii o afli doar la examenul histopatologic(adica dupa biopsie sau interventia chirurgicala).....Asa ca Nico mergeti la alt medic si vedeti ce mai zic si altii....
Pupici!
Ioana(32+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Claudelu spune:
Ceauuuuuuuuuu!!!!!!!
Am revenit si noi de pe litoral A fost super cu toate ca n-am prins decat 4 zile de soare. Raul s-a comportat super super, mult peste asteptarile noastre. Ce a fost cumplit a fost drumul pana acolo...am facut 19 ore pe tren 7 ore de la Mangalia la Bucuresti
In rest toate-s cumplit de scumpe, multa mizerie si nesimtire, dar sarind peste astea a fost un concediu super reusit
Va pun poze cand am chef si timp sa le micsorez si sa sortez ca am vreo 500
Alexandra & Carina
Calin