FETELE FANTASTICE (4)
Raspunsuri - Pagina 26
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by cicina
Ana-Maria de la coca ai trecut la avocatura? Bina ca asa aflam si noi ceva despre tine, ca de prajituri ne-ai ingrasat virtual.
cicina
cicina....in afara faptului ca am lucrat intr-un birou de avocatura....nu am incercat sa fac pe avocatul...pur si simplu mi-am spus parerea despre un om pe care il cunosc.....atata tot!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
cicina spune:
Tocmai de aceea, vorbele mele nu au fost de repros ci o constatare. Faptul ca ai scris mai mult decat de obicei, si nu stiam nimic unde ai lucrat dar pe aici asa se spune cand iei apararea cuiva. Oricum bine ai facut, ai tot respectul meu.
cicina
aelita spune:
vio nu trebuie sa te mai turmentezi cu faptul ca ai intarziat mult in situatia aia.stiu,ideal e sa rupi repede,sa nu suferi,dar cine poate comanda inmii ?sine poate sti din prima adevarul?cine garanteaza ca daca plecai nu te-ai fi intrebat toata viata :nu cumva au fost doar inchipuirile mele???
pana nu ai avut negru pe alb ,nu ai avut cum sa faci pasul.atat timp cat el mintea,vinovata nu erai tu ca nu te prindeai de figura .
cu copilul celeilalte,cred ca asta e cel mai dur din toata povestea.
doar ca inca nu se stie sigur al cui ei. asa ca el trebuie sa se asigure daca e al lui ,inainte sa il recunoasca,pt binele tuturor.in primul rand,pt binele copilului.
imi pare rau ca ai trecut prin toate astea . nu am inteles daca acum esti bine bine cu el .daca tipa s-a potolit .daca ei chiar au terminat.cat despre ea,incearca atat cat poti sa nu o poprti dupa tine in suflet si in gand,sa nu o urasti pt ca iti faci rau tie.nu se merita,ti-a facut si asa destul rau.
ai grija de tine,iubito,trebuie sa iti aperi sufletelul,si sa nu mai suferi .
am sa iti scriu apoi si despre intrebarea ta " de ce am suferit" ,aparte.
.
elas,in primul rand sa faci asa cum simti tu ! si sa nu mai suferi!!! ai grija,si cu detasarea,sa nu fie inhibare.sa nu iti infranezi sentimentele aiurea.fa ce simti.daca simti sa ii zic sa se duca dracu,spune-o,daca nu ,nu o fa. nu iti minti sufletul,si nu te forta la ceva ce nu simti.
daca faci asta,te vei simtit libera si impacata cu tine.altfel,vei acumula mult stres,frustrare, si vei refula candva .
cicina:si daca nu am servici, ce sa fac sa-mi numar f...ii toata ziua?
esti de comaaaaaaaaaaa
iliuta zicea ca are permis romanesc,si la ea acolo se pare ca se poate schimba fara sa dea examen .
puf te mai doare ?
am un chef sa va spun in momentul asta: fetelor,va iubesc si imi sunteti dragi !!! stiu eu de ce,uite ca nu va spui !aasa-mi veni.
asa,scuzati intreruperea,sa raspundem mai departe..(eu deschid separat pagina de raspunsuri,si in timp ce citesc,dau si raspunsul,ca altfel uit )
fleur :de aceea suntem fantastice, pentru ca murim si reinviem impreuna, suntem o echipa si luptam impreuna impotriva furtunii, nu ne lasam doborate de acest obstacol urat al vietii, nu renuntam sa obtinem ceea ce am avut.
pt asta,un pupic mare mare mare !!!!
madyn pup baietelul din burtica !! sa fiti sanatosi !
violeta69 spune:
Buna dimineata fetele mele fantastice,uite cafelutele am facut
20xsa fie suficienta........restul
Dana s-ar putea sa aiba iar probleme cu.....
mi-a palcut de voi ........discutiile au fost super,asa si tb. ...nu cred ca am fi putut fi toate de acord,asta e chiar imposibil,insa atata timp cat nu jignim si nu dam cu pietre in ceilalti ramanem fantastice.....si asta cred eu ca a fost,toate am discutat si au fost doar divergente de idei ......de la mine pt. Madynici eu n-am inteles cum e cu bb ...ai unul in burtica doar? ca am mai vazut un carut....nu vreau sa fiu indiscrete si sa spun vreo prostie......
Vio
violeta69 spune:
Aelita,inceerc sa iau lucrurile asa cum sunt,trecutul nu se mai poate schimba,eventual incerc sa nu mai repet ....
individa aceea sustine cu tarie ca-i copilul lui,nici nu ma intereseaza,m-am amarat destul si,sincer, nu am nici un fel de resentiment pt. copilul aacela si nici pt. ea,dar nu o pot iubi,sa ma ierte Dumnezeu ca nu o pot iubi,imi e mila cateodata de cat rau a putut face...si cu buna stiinta!
acum cica se duce la biserica(unde mai inainte fusese la vrajitoare!) si se roaga pt. ea,pt. el si nu mai stiu pt. cine,a devenit o crestina adevarata.......dar,i-am spus ca Dumnezeu da fiecaruia dupa faptele sale,El iarta dar nu lasa nimic neispasit(asa spunea un preot,nu mai stiu care).
acasa nu mai suna,dar asta de aprox 1 luna si nu stiu cat o s-o tina!
insa a facut destul circ si am vazut mesajele pe care i le trimitea lui in care ii spunea ca pe noi ne uraste,pe mine si pe copilul meu........nu direct,dar ca o sa se razbune ea ca sa raman copilul favorit si eu fara banii lui si sa vedem atunci ce o sa facem......
oricum,chestiile astea m-au debusolat complet si m-am gandit ca a fost doar un moment de liniste pt. ca stiau ca sunt cu operatiea......dar acum nu-mi mai pasa,viata mea nu e legata de nici un barbat,eu am pt. ce trai......si poate e doar o parere de-a mea,poate chiar au terminat!!!altfel de ce s-a intors acasa?ca nu l-a obligat nimeni,nici nu aveam cum.......el singur a decis sa se intoarca si spune ca vrea sa nu mai faca rau nimanui,ca a gresit destul si ca vrea sa-si gaseasca un duhovnic ca prea are sufletul impovorat!!
deci,copilul daca va fi pe numele sotului meu o sa ma gandesc ca am infiat un orfan si asta e....doar cu ea am eu o problema si nu vreau sa intru in raza ei de actiune.....sper ca intelegeti de ce...
Aelitade ce crezi tu ca am suferit atatea?!
Pufvacanta placuta,sa ne spui cum a fost...
Fleur,Cicinaamandoua sunteti nicte dulci.......
Vio
aelita spune:
vio,nu ca as acea un raspuns la "de ce sufereim" ...dar voiam sa spun ca nu e vorba de un blestem al parintilor,ca e total gresita ideea asta. eu zivc ca fiecare avem un destin,si un drum al nostru,cu bune,cu rele,cu suferinte ...
ca mare lucru nu putem schimba,asa ne nastem,cu o schema,nu stiu de unde vine ea,asa cum ne nastem cu parul blond sau cret.
ce putem schimba sau modela e insa caracterul nostru.
invatatm din orice suferinta cate ceva,orice durere ne intareste .nu pe toi.dar tu esti una dintre cele care a luptat sa nu se schimbe in rau, sa nu urasca,sa aiba in continuare incredere in oameni ,chiar daca unii au facut atat de mult rau,sa fie eliminati doar ei,nu toti oamenii sunt ca ei.
de ce te-ai chinuit cu tatal tau? asa a fost destinul lui.de ce ai fost tu langa el sa suferi?ca sa nu fie un alt copil care l-ar fi lasat poate in strada si nu ar fi trait acei 10 ani. ai fost tu acolo,pt ca tu ai putut sa ajuti sa traisca inca 10 ani.si in suferinta aia,ati invatat toti ceva .tu ai devenit femeia minunata care esti azi.tatal tau e sus si te protejeaza,doar trebuie sa aiincredere,sa vorbesti cu el,poate intr-o zi vei intelege de ce toate astea.
nu cunosc bine situatia ta cu sotul..uneori ajuta sa suferi si sa lupti ca sa ajungi la o zi in care sa fiti fericiti.dar alteori(si asta trebuie sa evaluezi tu ) trebuie sa iesi din asta ,pt ca nu e decat o stare de rau,care te impiedica sa evoluezi spiritual ,tu ca om,si te tine pe loc .in viata asta toti avem o misiune,si trebuie sa distingem cand suntem tinuti pe loc din calea noastra,si nu mai putem evolua,si cand suntem acolo ca sa putem merge mai departe.
nimeni nu e vinovat de ceea ce ni se intampla ,mai ales in copilarie,pur si simplu fiecare are un drum,si pe acel drum intalnesti o groapa,un pod,o prapastie..pe care trebuie sa le treci sau cazi.
unii au traseu mai dificil,altii mai usor..
cert e ca nu parintii sunt de vina ,si in nici un caz nu e vorba de un blestem.
ai ajuns aici si te-ai transformat,in drumul asta,intr-o femeie admirabila,curajoasa,puternica,desteapta . este o parte din marele raspuns la intrebarea "de ce" .restul,nu stiu cand vei afla,poate "DINCOLO",dar sigur e ceva maret ce mintea noastra de aici nu poate intelege deocamdata .
ai grija de tine!!
MADYN spune:
Vio voi avea un baietel peste 2-3 saptamini si atit. Si asta dupa cam doi ani de asteptare, framintari, intrebari, cu analize perfecte. Ei, gata a trecut asta, sper sa fie bine pina la capat. Va multumesc din suflet pt. urari!
Cicina iti tin pumnii si sa te vad in curind cu semnatura mea.
36+ my little treasure
Bebelica
violeta69 spune:
Aelita,esti o fata cu adevarat fantastica si pe deasupra si inteleapta!
asa e cum spui tu si eu m-am gandit la chestiile astea,ceea ce am inteles pana acum e ca asa a vrut Dumnezeu,ceea ce n-am priceput voi pricepe ,asa cum spui si tu Dincolo.....
nu ma gandisem prea serios cu pacatele parintilor,era o explicatie.....
vreau sa iau totul ca iubire a lui Dumnezeu,dar cateodata mai am si eu indoieli,ca orice om,nu sunt perfecta.......
poate aceasta a fost calea mea sa evoluez si sa devin mai buna......
pupici,
Vio
violeta69 spune:
Mady,bafta multa la nastere!
sa ai un bb sanatos,de nota 10.....si 9 e buna!
si sa aiba mult noroc,iar tu sa fii o mamica fericita si sa-i mai faci o surioara......
te asteptam sa ne povestesti si inainte si dupa,cand simti tu nevoia,suntem aici,
si pt BB
Vio
Ana68 spune:
Fatuci fantastice....trec sa va urez un weekend minunat la toate...Am reusit sa va citesc,cu drag si ,spre regretul meu,am realizat ca ... nu prea ma integrez grupului vostru fantastic.Asa ca,daca vreodata am dat cu bata in balta si cu mucii in fasole,cer scuze...
Va doresc tuturor tot binele din lume si sa aveti parte de 1000 de ani de fericire!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana