FETELE FANTASTICE (4)
Raspunsuri - Pagina 25
fleur-de-lis spune:
Bineinteles ca nu sunt toi la fel. Eu va admir ca aveti asha barbati si va pricepeti sa-i tineti linga voi si ma bucur enorm ca am ocazia sa facem schimb de pareri, chiar au fost situatii cind prin ajutorul vostru mi-am clarificat greshelile.Si al meu a fost un om deosebit pina sa apara copilul. Oamenii se schimba pe parcursul vietii, situatiile ii afecteaza si in acelashi timp ii testeaza, arata cine sunt cu adevarat.Spre sfarshitul vietii reusheshti sa te cunoshti deifinitiv si daca ai noroc, sa-l cunoshti bine cine-i cel de alaturi. Asta e! Nu poti da vina pe nimeni.Te pup strans si-mi esti draga si te apreciez pentru ceea ce esti!Eu merg la invatzat, fac o scoala de seral si am test deseara!Flori si pupici la toate!!!!!FATA FANTASTICAFLEUR-DE-LIS
fleur-de-lis spune:
Cicina, esti durere,hai te pup si sa aveti o calatorie frumoasa spre Ro!!!!!Uite aici ma mananca invidia, mergi acasa si eu nu, ai?!!FATA FANTASTICAFLEUR-DE-LIS
puf13 spune:
fleur multumesc pentru urari intr-adevar imi doresc sa fie soare, dar daca nu e nu-i bai, poate se si ploua cu pietre important e sa plec din capitala si de acasa ca sa ma relaxez, am trecut prin toate caznele saptamana asta si parca m-am isotvit peste masura.
ma duc sa-mi mai incarc bateriile cu o gura de apa de mare si o briza in nas, poate vorba ta dintzisorul vrea apa de mare ca sa-i treaca nabadaile, oricum ma duc cu inima stransa ca daca ma apuca pe acolo durerea ma arunc in mare cu tot cu dinte.
cici plec la costinesti ca acolo e viata mea la mare...:)
o poveste scurta cand am implinit 18 ani am petrecut 3 luni in costinesti (tot sezonul), si mi-au ramas muuulte amintiri placute de acolo, chiar mi-am serbat ziua la costinesti in anul ala, eram in gasca cu aia de la vacanta mare (nu stiu daca fetele plecate ii stiu) dar a iesit ceva fantastic (era si mama pe atunci ... si a venit si ea de ziua mea la mare - cand mi-e dor tare-tare de ea ma duc la Costinesti, ala a fost ultimul an in care am fost impreuna la mare, ufff...ce greu imi e...doar imi aduc aminte si plang...).........
cicina nu am uitat ca avem de mers la portita intre timp l-am convins si pe fratele meu sa mearga asa ca bine ca ai luat cort bun ca sa incapem cat mai multi in el...:)
grupul fetelor fantastice
cicina spune:
Fleor, de multe ori traiesti o viata intreaga langa un om si nu ajungi sa-l cunosti. Aici e cu carea vietii: in momentul in care dam de o rascruce, ori schimbam directia ori mergem inainte, dar niciodata (la momentul alegerii) nu stim care e cea mai buna cale de urmat.Poate ca amandoua ajung la acelasi final numai ca una e un pic mai pe ocolite. Dar indiferent de drumul pe care mergi, trebuie sa fii constient sa-ti asumi responsabilitatea daca mai ai pe cineva cu tine. E cam complicat conceptul si are multe interpretari.
Al tau poate s-a schimbat de cand a venit pe lume copilul. Toti barbatii au in ei o doza de gelozie in sensul asta, pentru ca pana la aparitia lui, el era pe primul loc in inima ta si impartind dragostea chiar cu propriul copil ii trebuie ceva timp sa realizeze ca e o alta iubire, si de aceea calca pe bec.
cicina
fleur-de-lis spune:
Of, Pufuletz, ce sa-ti fac ca sa-ti mangai durerea??!!! Persoanele dragi ne traiesc in inima prin amintiri! Ea este acolo linga tine si te strange in brate cind plingi!Asha fac si eu, iti trimit o imbratisare maaare, maaare peste ocean si mii de pupici pentru alinare!Acum chiar fug la invatzat!FATA FANTASTICAFLEUR-DE-LIS
fleur-de-lis spune:
Hai ca nu ma pot vindeca de voi...Cicina, tu regreti ceva din viatza asta? Ai fi schimbat ceva daca ai fi putut?FATA FANTASTICAFLEUR-DE-LIS
cicina spune:
Puf, distractie placuta la Costinesti. Vai de tineretile mele, ce crezi ca eu n-am fost pe acolo? Stateam de obicei la casute.Dar nu stiu cata plaja faceam atunci ca din disco in disco toata noaptea terminam dimineata cu cantari pe malul marii, si ma mai trezeam pe dupamasa timp sa halesc ceva, o baie si de la cap cu distractia.
Sigur ca stiu de Vacanta mare, dar exact nu-mi vin in fata personajele.
Mai, cortul meu e de 4 pers dar cu cat bagaj mergem nu stiu daca va pot primi dar mai am acasa un cort de rezerva.
cicina
cicina spune:
Fleor sigur ca am un mare regret. Daca nu eram atat de cerebrala din tinerete si orgolioasa, poate ca viata mea ar fi luat alt curs(chestia cu cararea). Asteptam un singur cuvant(de fapt sant doua) " nu pleca", si eram langa iubirea vietii mele si cu un copil(asta imi lipseste cel mai mult). Si cand vad ca unele nasc si-l lasa pe strada le-as pune pe rug ca fiind una din pedepsele cele mai crancene pentru acest fapt.Un alt regret e ca am luat viata, in tinerete, la lejer, si nu am facut o facultate.
Voiam sa dau la teatru dar nu aveam nici o pila si nu eram ata de talentata pe cat speram, si apoi am dat la inginerie mecanica, dar nu am luat in serios si am picat. M-a urmarit toata viata regretul asta pentru faptul ca asta a fost si una din cauzele despartirii mele de el, ca mamica nu a vrut nora fara facultate. Ca daca a luat una cu cerintele necesare si e proasta de bubuie, acum inghite don-juanismele lui.
Regretul meu e ca nu am avut curaj sa-i spun celei de-a doua soacre pe patul de moarte ceea ce gandesc,pentru cat rau mi-a facut, dar a avut grija bunul D
Tu du-te si invata si nu-ti mai stoarce creierii de ceea ce ai fi putut face. Oricum fiecare avem un destin, si daca il mai si ajutam un pic, regretele vor fi puse intr-un album (cand si cand il rasfoim)si ne vom bucura pe deplin de viata.
cicina
puf13 spune:
fleur iti multumesc muuult
ma simt bine cu voi, si de aceea am putut povesti chiar daca cu greu, nici cei din familie nu stiu asta, adica nu stiu ce e in sufletul meu si dupa atatia ani, in fata lor sunt o stânca si toti au admirat curajul meu de a trece peste necazul de atunci, sincer nu am trecut nici acum si ca tot veni vorba de regrete asta o sa regret tot restul vietii, stiu ca nu-i alegerea mea, dar tot nu pot, nici acum sa nu ma intreb DE CE?
cici am glumit mai, stai linistita, fratele meu are deja cort si o sa ne cumparam si noi pana atunci.
grupul fetelor fantastice
fleur-de-lis spune:
Draga mea,Si eu ash pune pe rug pe acelea care-si lasa copiii pe strada!Si eu am regrete si sa vezi de care. Regret ca am luat viatza prea in serios si nu m-am distrat cat se putea, abia in anul trei de facultatea m-am trezit si eu ca trebuie sa ma distrez, toata tineretzea mea se poate echivala cu doar 2 ani de distractii cu limita, pai conshtiintza ma impiedica sa merg mai departe.Dar sunt de acord cu tine ca destinul e destin si in zadar ne legam la cap cu regrete.Daca fostul tau sot nu si-a dat seama ca nu facultatea il face pe om, atunci e un prost si n-ai pierdut nimic. Maica-sa...pai dupa mama si fiu. Liceul conteaza mult si experientza de viatza! Dar lasa ca Dumnezeu nu bate cu parul.Iti doresc din suflet un copil si sa cunoshti acel sentiment minunat de mama!!!!!FATA FANTASTICAFLEUR-DE-LIS