M-am hotarat....adoptie (38)
Raspunsuri - Pagina 5
aissa spune:
Cu aceeasi rezerva, sa nu fim in alta parte, venim si noi in Carol.
Ora ati stabilit-o?
Cristina si ghighiloi
Briantis spune:
Cred ca venim si noi ,asa in proportie de 80 la suta .Daca nu intervine ceva intre timp .Da sa nu fie mai devreme de 10 ca nu am cum sa ajung ,ca viu de la munca.
Mama lui Andreiutzu
simona dragusin spune:
Noi am vb sa ne vedem dupa ora 16.Eu nu pot dimineata ca nu are cine sa ma aduca,asa ca dupa 16 pot veni cu tati.
SIMONA si PATRICIA
aissa spune:
Aaaa, dupa-amiaza...atunci venim dupa somn, nu pot zice ora ca Dumnezeu stie, dar cred ca mai devreme de 18 nu ajung. Daca va prindem in parc bine, daca nu alta data.
Briantis deci lucri in weekend? Vroiam sa iti fac o propunere (indecenta desigur ) dar o lasam pe alta data. Sa vorbim pe YM....
Cristina si ghighiloi
urziceanu spune:
Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
nu am putut sa-i fac certificatul fetii din cauza ca idiotii de la tribunal la "dispune"nu au mentionat numele minorei si numele si prenumele parintilor.imi vine sa urluuuuuuuuuu.Judecatorii suint in vacanta....
Corina si maya
inapopescu spune:
Corina..tu chiar sperai sa scapi asa usor..doar traim in Ro.Noi avem hotararea de prin mai dar mi-au gresit la numele tatalui si a trebuit sa facem corectura..fiind in vacanta probabil ca prin septembrie o sa schimb certificatul.
Pupici
http://community.webshots.com/user/inapopescu
simona dragusin spune:
Cristina,eu as vrea sa stau cam pina la ora 19,deci daca vi,sigur ne prinzi.
Dar daca nu va convine ora...spune-ti .Ma gindisem ca nu mai e asa cald pe seara.
SIMONA si PATRICIA
silvia_112 spune:
Fetelor daca intilnirea este dupa-amiaza venim si noi cu mare drag dupa somn adica dupa 17.30-18.Sper sa tina cu noi vremea.
Silvia si Florina
aissa spune:
Inca nu pot sa ma pronunt, se poate sa am program in weekendul asta, inca nu stim sigur.
Corina imi pare rau de amanare, stiu cat de mult asteptati certificatul nou ca si noi am trecut prin asta dar...asta e. Bine ca stii ca e ceva doar de amanare, totul e in regula, o sa treaca repede vacanta si o sa il schimbati.
Cristina si ghighiloi
ilinca_tomescu spune:
aissa: povestirile tale de la mare au fost scrise cu un umor irezistibil, desi sunt convinsa ca nu aceeasi stare ai avut-o si cand s-au petrecut. Lasa ca la anul va fi minunat si o sa iti amintesti cu placere ca Ale nu vroia sa intre in apa
Imi pare tare rau ca am ratat intalneala, am uitat sa imi iau computerul de la servici si oricum am uitat scaunul de masina la mama, asa ca in weekend am fost sechestrata la domiciliu.
Fata mea e o maimutica, imi imita gesturile si expresiile fetei. In schimb a uitat sa spuna mama si tata, este foarte preocupata acum sa scormoneasca peste tot. In 5 minute reuseste sa intoarca toata casa cu fundul in sus, ce mai e o minune. Cel mai bine ii sta cu sita de metal in cap. Ieri seara cand am ajuns acasa mi-a dat o musca vie, habar nu am cum a prins-o. Era super fericita de realizare. Eu nu am reusit sa pun mana pe ea, desi eram disperata sa o iau cumva din mana copilului.
La tuns a fost foarte cuminte, s-a admirat in oglinda pe tot parcursul operatiunii.
Va pup cu drag si astept numai vesti bune