M-am hotarat....adoptie (38)
Raspunsuri - Pagina 4
Alexa Ioana spune:
in primul rand, aissa felicitari pt radar ! la cat ti'o fost de frica, te'ai descurcat super-ultra-mega-onorabil ! eu am permis de aproape 2 ani, pana sa stau acasa cu bebe am condus zilnic la serviciu (si jobu meu e in capatul opus al orasului, pe platforma industriala, deci aveam de mers o gramada), dar si acum, cand trebuie sa conduc cu bebe in masina, am niste emotii de nu'ti pot spune !!! da' las ca trec...
in alta ordine de idei, a fost peste tot la stiri chestia cu gafa printului filip referitoare la copiii abandonati din romania. ma rog, treaba lui. fiecare cat poate. mai interesante mi se par ultimele paragrafe din articolul www.cotidianul.ro/index.php?id=6060&art=14984&cHash=6065a61ed0" target="_blank">asta ... oare cand li se va lumina si lor mintea, sa faca totusi ceva "in interesul superior al copilului" ????????
cand ma gandesc la reatestarea pt bebe 2, imi vine sa o iau razna
v'am pupat, si sa aveti o saptamana superba !!!
alexa si mami
asi spune:
Da Aissa ne-am intors!Cu aventuri multe dar am ajuns cu bine.
Am plecat din Olimp la 14.30 si am ajuns in pat la Cluj la 4.30 dimineata.Asta pentru ca am venit prin Bucuresti in care am pierdut 3 ore dupa indicatoare care in loc sa ne scoata pe autostrada ne-au scos pe centura unde era blocaj.Apoi ne-am mai oprit pe valea Oltului sa mancam si sa ne dezmortim.Atunci am pus copilul pe bancheta din spate, desi muream de frica ,ca nu mai putea saracul.Apoi a trebuit sa oprim dupa Sibiu ca sotului i se facse somn si sa nu adoarma ne-am oprit.
Intr-un final apoteotic am ajuns acasa.Si noi era sa luam un radar la 4 dimineta(banditii!) dar l-am vazut in timp.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
daphnyie spune:
Fetele care v-ati intors din concediu, bine ati venit !
Aissa, acum ramane sa faci un drum la munte, ca la mare e usor
simona dragusin spune:
Fetelor,va pup.
deci? nimic,nimic despre vreo eventuala intilneala?
SIMONA si PATRICIA
irina_g spune:
Cu o intirziere de o zi vreau sa spun si eu , sanatate, noroc mult sarbatoritei Alexia Maria care ieri a implinit 10 luni.
Mimsi, sa iti traiasca printesa.
Cele care ati fost in concediu, bine ati revenit.
Va pe toate
Irina si Mihai
urziceanu spune:
Ajutoooooooooooor!!!!!
Fetele care ati schimbat certificatul de nastere dupa ce s-a facut incuvintarea adoptiei,va rog spuneti-mi si mie ce acte ati dus la starea civila!!!!
pupici
Silvia_Pui spune:
Corina iei hotararea de incuviintare definitiva in original si copie , buletinele voastre in original si copie , livretul de familie si platesti o taxa de vreo 7000 undeva la primarie .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/map75ro/album?.dir=828escd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
irina_g spune:
Flory, ce mai faci?
Ce fac ingerasii tai? Asteptam vesti noi despre ei.
Cate un pentru fiecare ingeras si o lui mami.
simona dragusin spune:
Fetelor,va pup.
Vad ca nu va hotariti pt o intilnire.
Eu si Elena(costi) ne vedem duminica in parcul Carol.
Cine mai vine??
Hai fetelor ca acum fuge vara ...(bine, promit sa nu va oblig sa va dati si in leagane dar nu am gasit ceva sa va faca pofta de parc)
Si daca nu sinteti de acord cu locatia,mai vb.
SIMONA si PATRICIA
florypop spune:
Salutare!!
Rapid asa va spun ca suntem bine dar nu am timp nici sa trec strada..Copiii sunt bine, ne pregatim sa plecam la mare cu Andrei. Eu sunt zombi rau de tot si cu somnul si cu mancatul dar nu conteaza.
Mimsi sa-ti traiasca printesa! Scuze de intarziere dar nu mai stiu nici cum se scrie la calculator....
Daca nu plecam nicaieri in weekend venim si noi in Carol.
Pupici,
Flory si Andrei si Rares