M-am hotarat....adoptie (38)
Raspunsuri - Pagina 15
Alexa Ioana spune:
aissa, esti o dulce ca intotdeauna
da, liliana. te rugam sa ne urci in listuta. pune'ne in luna august, dar inca nu vreau sa dau mai multe date. sper ca intelegeti si nu va suparati. suntem inca in incredintare. speram sa se miste lucrurile cat mai repede si sa puteti trece si in dreptul nostru "finalizat"...
va pupam cu drag !!!
alexa si mami
carmens spune:
Liliana, am ramas fara cuvinte ! Ati avut o vacanta de vis ca de altfel toate vacantele voastre.
Astea sunt preferatele mele:
Laura
David
Cand ajung acasa (sunt la serviciu ) o pun pe Otilia sa-l sune pe David. Apropo, ce grijuliu este el cu mama lui ( Coca-cola dauneaza sanatatii mamei mai bine il beau eu si rezolvam problema )
Si noi am petrecut bine la mare dar ne gandim serios ca anul viitor sa incercam in alta parte. Otilia s-a simtit foarte bine, ca si noi dealtfel, singurul inconvenient pentru noi fiind doar drumul care a fost foarte obositor, aproape 9 ore.
Felicitari pentru finalizare Valiburu si mult succes aspirantelor!
carmen
simona dragusin spune:
ALEXA LA MULTI ANI !!!
Sa fi sanatoasa si voioasa ,brotacico!
Roxana sa-ti traiasca frumoasa !(sintem in august deci transmitei tu Alexei urarile..de ziua ei)
SIMONA si PATRICIA
Alexa Ioana spune:
simo
alexa zice ca va multumeste frumos, si ii trimite un pupic mare mare patriciei !!!!!
alexa si mami
urziceanu spune:
Roxana si din partea noastra multi pupici printesei tale!!!!
Liliana ,intr-adevar super vacanta.Si noi ne gandim ca la anul sa mergem la mare in alta parte,aici este foarte murdar.
Valiburu,in sfarsit mai stim si noi vesti despre tine.Felicitari!!!
Corina si maya
liliana csaki spune:
Alexa Ioana, m-am gandit la tine ca nu zici nimic de "urcarea in grad" dar se pare ca am banuit bine, ai motivele tale, de asta nici n-am intrebat nimic. Toate urarile de bine micutei Alexa.
Multumim de aprecieri, intradevar am avut o vacanta frumoasa cu experiente extraordinare. Laura cel putin a fost f. incantata de povestea cu delfinii. Daca era dupa ea n-ar mai fi iesit din apa, desi apa era gheata iar la sfarsit ea a iesit vanata. Au vrut sa-i puna vesta c-au vazut-o mititica si ea nu, ca stie sa-noate, de se uitau aia disperati dupa noi sa le confirmam ca nu-i nici o problema. Aissa, erau si adulti care au incercat experienta asta, drept ca f. putini. Sunt niste animale extraordinar de inteligente, daca se-ntampla sa scape un copil din spatele lor se-ntorceau si stateau pana-i prindea din nou de aripioara. Se pare ca au insa si preferinte pentru ca ne povestea un tip de-acolo ca s-a-ntamplat sa si refuze sa ia copii. David tropaia ca vrea si el dar nu l-au lasat ca era prea mic, asa ca saracul o incuraja pe sor-sa de pe margine "bavo Lauia!".
Amandoi sunt inebuniti dupa apa, sunt si curajosi, David chiar a avut si-o experienta de scufundator fara "aripioare", s-a dus pe marginea piscinei(desi il tot chemam "vino sa-ti pun aripioarele"), s-a bagat in apa, facea smecherii, se tinea cu-o mana, apoi cu cealalta de margine si-ntr-un final a disparut, si-a dat drumul la maini si evident ca s-a scufundat. Noi eram la doi metri, pe sezlong. Cand am ajuns eu la marginea piscinei(impreuna cu salvamarul care pazea tot timpul zona) el era aproape de suprafata apei, daduse din picioare si se ridica deja, l-am luat de-o aripa si l-am scos, n-a avut nici o reactie negativa, nu s-a speriat, n-a plans si culmea, nici n-a inghitit apa. Experienta i-a fost insa folositoare pentru ca de-atunci n-a mai fost tentat sa intre in apa fara aripioare.
In rest, pendulau intre piscina, clubul copiilor unde faceau tot timpul o gramada de chestii interesante, baruri(unde cunosteau toti ospatarii) si luau tot felul de coktail-uri care mai de care mai colorate(macar cele mai multe aveau si lapte si evident, fara alcool), locurile cu inghetata, iar dimineata si seara mergeam pe malul marii unde faceau castele si adunau scoici si pietricele colorate.
Dupa ce ne-am intors, Laura a plecat in tabara la munte, unde-a facut catarare, tiroliana si nu mai stiu ce alte chestii si pe urma i-am dus la tara, am stat cu ei doua saptamani, acum am "fugit" si eu o saptamana si i-am lasat acolo(si stau mai mult pe internet), dar ma duc sa-i iau in week-end si plecam pe Semenic, la sfarsitul lunii mai merge Laura odata in tabara, tot la munte si pe urma incepem scoala iar David gradinita, asa ca din toamna am doi "studenti". Nici nu-mi vine sa cred ca a trecut timpul asa de repede si Laura merge deja la scoala.
Mai la noapte va mai povestesc dincolo si ce discutie interesanta am avut eu cu Laura vis-s-vis de faptul ca sunt adoptati.
Silvia_Pui spune:
Laura , e chiar curajos David . Si pare botogas , ca si flacaul meu , care nu mai sta o clipa locului . Daca ati vedea cum ma alerga prin Carrefour , ca nu stiam daca sa ii dau nana sau sa il pap . Cand stie ca umeaza sa faca o nazdravanie , se uita la tine , iti arata cu degetelul ca nu are voie , spune nana si apoi , in secunda urmatoare , a si ,, executat" prostiuta .
Oricum , pentru mine este ceva absolut miraculos . Nu m-as fi gandit in veci ca un copil asa mic poate intelege atatea lucruri . Dumnezeu mi-a dat un inger de copil . Inainte de a pleca mamam (adica bunica ) i-am explicat ca ea trebuie sa mearga sa stea si cu celalat bebe , ca mami merge la servici ca ne trebuie bani de bobo si el va sta cu Elena - bona .
Acum el iti spune mamam bebi , mama bobo , nena - a se citi mamie a plecat la bebe , mama merge la servici sa ia bobo si eu stau cu nena . Si uite asa a stat cu bona 1 zi impreuna cu mamaie , o zi impreuna cu mami si a treia zi cand s-a trezit era cu ea . Si nu a plans nici o secunda . Pentru mine este un lucru extraordinar , ca imi facusem o suma de giji . Nu ca acum as sta linistita , numar zilele care mai sunt pana cand el va ramane cu mami , care intra in concediu .
Si sunt atatea lucruri pe care le stie , incat ma uimeste . Si nu este vorba numai de copilul meu . Am vazut multi copii de varsta lui cu care te poti intelege , atat cat se paote la vartsa lor .
Asa cum m-a uimit curajul lui David de a intra in apa .
Abia astept sa citesc ce spune Laura .Pentru mine va fi un test de foc cel in care ii voi spune povestea . Si asta pentru ca nu vreau ca el sa sufere sub nici o forma . Stiu ca nu il voi putea apara toata viata , dar macar copilaria sa ii fie de vis . Pentru ca si eu am avut parte de o copilarie minunata .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/map75ro/album?.dir=828escd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
aissa spune:
Silvia, chiar zilele trecute citeam in "Totul se intampla inainte de 6 ani" urmatoarele: "Într-o zi l-am văzut pe băietelul meu cel mic, în vârstă de vreo doi ani si jumătate, în picioare în fata unei etajere pline cu cărti, spunând cu voce tare nu, nu, în timp ce trăgea de cărtile din rafturi. Activitate interzisă dealtfel. Unii părinti ar putea fi iritati de o asemenea atitudine si ar putea gândi: Ei bine, dacă spune nu, înseamnă că stie că e interzis. Atunci de ce o face? Eu as răspunde prin faptul următor: constiința tocmai începe să interiorizeze interdictia de a trage cărtile din rafturi. Numai că, nu are încă suficient control asupra actiunilor spontane pentru a-si putea asculta constiința care se naste.
Este important ca părintii să realizeze faptul că acest nu spus de copil este primul pas în dezvoltarea constiintei sale. Ca urmare, va veni vremea când va spune nu si în acelasi timp se va putea opri de la executarea unei acțiuni interzise"
Exact la faza asta e si Alexandra mea, spune "nu" si face traznaia, deci stie perfect ca e interzis, i-am explicat de fiecare data ca nu e voie pentru ca.... (deci nu i-am servit interdictia sec) si totusi nu se poate abtine.
Cat despre Carrefour nu-mi aduce aminte ca mi-a urlat o data ca gasise la locurile cu jucarii de gradina un topogan si un carut de plastic si devenise stapana lor, iar cand am luat-o de acolo ne-a stiut jumate de magazin. Si oricum am plecat cu un scaunel de plastic ca nu se putea altfel.
Cristina si ghighiloi
irina_g spune:
Alexia Maria, la implinrea a 11 luni iti spun , iti doresc sa fii sanatoasa sa cresti mare si frumoasa si sa aduci bucurii parintilor tai.
Mimsi, La multi ani, sa iti traiasca printesa.
Irina si Mihai
urziceanu spune:
Mimsi la multi ani pt Alexia Maria!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
In curand rupeti turta,nu?
Corina si Maya