Minunatele Scorpiute (37)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

poze proaspete http://pg.photos.yahoo.com/ph/nastasie_adriana/detail?.dir=/a65are2&.dnm=ef52re2.jpg&.src=ph

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

fetelor, am vb cu emma pe mess.mi-a zis ca e la babadag si prima oara m-am bucurat ca am zis ca ma voi intalni cu ea pentru ca atunci cand a fost in concediu nu am reusit.dar din pacate mi-a dat o veste rea:a murit tatal ei.inca sunt socata.a iesit imediat de pe mess, nu am mai apucat sa o intreb nimic.sincere condoleante si dumnezeu sa-l odihneasca.va rog cine are nr ei de mobil sa mi-l dea si mie.ca l-am pierdut.inca zic ca e o gluma.nu-mi revin.

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Adriana, si eu m-am mirat ca de vreo 2 zile nu am vazut-o pe mess si am sunat-o pe mobil si e inchis... chiar sunt socata Poate e o gluma, desi ea nuface glume de astea (acum imi doresc sa faca)! I-am lasat si mesaj offline, insa vad ca nu e!
Oricum sunt alaturi de ea!

Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

elena, eu daca nu am fost pe acasa nu mi-am dat seama ca nu e pe mess.si eu mi-as dori sa faca gluma, dar ea doar ce a fost la babadag, asa ca....suntem alaturi de ea.daca ai vesti de la ea sa ne spui.

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

of fetelor...ce zi a fost ieri si astazi ce vestenu cred ca ar face nimeni o astfel de gluma...Dumnezeu sa-l odihneasca

monica

Mergi la inceput

monica, stiu ca nu ar face emma glume, dar ne-am fi dorit in momentul asta.dumnezeu sa-l odihneasca.

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dumnezeu sa-l odihneasca pe tatal Emmei!

Fetele,dau si io intrare de salut p-aici,sa va pup si va doresc o zi excelenta!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salut fetele, de acasa iar nu pot intra pe DC, am gasit mesaj offline de la Ema, e adevarat ca tati al el ei nu mai este si vineri e si ziua Dariei, face 4 ani!
Va pup, asa de rau imi pare pentru ea, e o sufletista si o scumpa!
Cele bune, plec si eu acasa!
Elena

Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

intru si eu scurt pe-aici sa va dau unsa va zic ca suntem un picutz mai bine ruxi cu mucisorii si alex cu tusea, sunt bucuroasa ca au papat bine astazi....ieri i-am cantarit si ruxi are 14 kg de-aia nu mai puteam eu sa o ridic in bratesi alex 24 kg...de mine nu mai zic ca va sperii.
va pup pe toate
sa auzim numai de bine

monica

Mergi la inceput

neata.
monica, ce bine ca se simt ok copiii.si eu vreau sa-l cantaresc pe razvan dar acasa nu am cantar.poate cand ma duc la doctor.eu ma apuc de analize cred ca luni pentru cresa lui razvan.si sa vedem ce pica la orizont cu job-ul ca nu mai rezist mult acasa.
de laura mai stiti ceva?ce face fetita?

albumul meu

Mergi la inceput