Minunatele Scorpiute (37)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti fete,

La noi weekendul a trecut cu munca multa,ca au fost schimbate in tot blocul tevile de caldura.Asa ca sambata am facut curat dupa marea lupta cu tevile si,vorba la al meu ca bradul,de Craciun nu mai facem curatenie,ca am facut-o acum.Asta a fost motiv de tras si dulapurile de la pereti si m-am speriat ce jungla de valaturci de praf era acolo...
Pe urma cumparaturi de ale gurii si in parculet cu copiii....Am gasit undeva un parc misto,organizat de Consiliul orasului,cu fel de fel de jucarii donate de suedezi...superb!Ai mei au luat jucariile la rand,iar mandra,cat e de ghindoaca,nu s-a lasat pana nu s-a cocotat unde a vrut,iar eu eram cu inima in gat in permanenta...La baia de seara curgeau rauri de jeg de pe Luana...va imaginati cam cum s-a tavalit fata mea,cu piciorusele goale,prin tot nisipul din parc...La fel si Alex.

Monica,m-am distrat de numa' cu cacalica din picioare....Chiar:de unde i-o fi venit fetei ideea?

Dragelor,am o veste MARE SI MINUNATA pentru voi:Helene a noastra,draga noastra scorpiuta, O SA II FACA UN SURIOR SAU O FRATIOARA lui ginerelu' meu George....Azi dimineata am vorbit cu cuscra mea pe msg si mi-a dat vestea asta minunata...Asa ca,dupa lupte seculare,se inmulteste familia Elenei cu inca un membru.Sa fie sanatos si mami la fel!Felicitari,Elena!

Dragelor,va pup si mai vorbim.La mine AMR 5 zile pana plec acasa in conced!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salut tuturor!
Deci... sunt happy, chiar daca am simptome ca la George, tac si indur ca e cu scop nobil
De atata vreme imi doream sa fiu iar si uite ca am biruit!
George inca nu realizeaza si ne amuzam de el. Sper sa fie ok, maine merg si la medic, apoi... pe linie intinsa, pana la anuuuul mai este!
Va pup pe toate, va dau cu drag din bucuria mea si sa aveti o saptamana bestiala!
Elena
Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Eleeeeena ce veste!!!! ma bucur enorm pentru tine, stiu cat ti-ai dorit!!!.....iti doresc o sarcina fara probleme si un bebe sanatos!!!!....hai , chiar ma bucur!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Mergi la inceput

....si acum cate ceva despre noi!
Ieri a fost botezul lui Selin....o sa pun si poze (nu prea multe ca nu am)....slujba deci si botezul trebuiau sa se tina afara la un castel cu o gradina tare fumoasa dar a plouat de ne-a stins, abia dupamasa pe la 6 cand plecau musafirii am reusit sa facem opoza afara la noi in curte.....binenteles ca nici acasa n-am putut sarbatori afara. A fost frumos, la evanghelici merge repede, nu ii baga cu totul in apa, le face doar semnul crucii de trei ori pe frunte cu apa sfintita....Selin i-a tras niste zambete de dadeai pe spate la popa de fiecare data, a fost tare cuminte in biserica si la restaurant, a dormit putin....e asa de dulce cand e obosita, face o mutra imbufnata de-i atarna buchitele, nu mia poate sa reactioneze...asta bintenteles daca o ti in brate!
In rest....mai bine nu va povestesc, dar m-a mai inveselit elena cu vestea ei.....eu nu am primit aprbarea de la farmacistul cantonal sa lucrez, sunt taaaare necajita si profund dezamagita de tara asta

POZE CU NOI

Mergi la inceput

.....n-am terminat, am trimis din greseala
cica sa-mi trimit actele la minister sa le verifice aia, si sa mi le echivaleze, ceea ce eu nu cred ca vor face! trebuie sa-mi traduc din nou toate actele si firma le va trimite la Berna......sunt tare pierduta, mi-am dorit asa de mult.....ce sa zic, sa fim sanatosi si sa ne intelegem, ca de foame nu murim.....dar tot as fi vrut
Saptaman asta sunt ocupata, miercuri il serbam pe David cu prietenii, vineri noaptea plecam in concediu.....azi am fost la primarie si mi-am luat hartiile pentru cetatenie....si pe alea trebuie sa le trmit la Berna.
Nina, multa sanatate la Cristina.....si iti multumesc si tie mult de urari!
Georgi, si eu cred ca l-as fi strans de gat pe doctor.....al meu sot vrea sa ia pusca sa-l impuste pe farmacist!.
Gabi multa, multa sanatate...o sa fie bine o sa veziš!
Monica, pe a mea nu reusesc sa o invat cu olita...David la varta ei nu mai facea aprope deloc in scutec....ea spune cand face sau chiar si inaite, o pun sa aduca olita, dar nu sta deloc, parca o arde la fund, nu o pot convinge nici cum, sau chair daca o pacalesc 5 min nu face.....ii da durmul dupa ce se ridica....asa ca o las candva se va invata si ea!
Fetelor va pup pe toate, o zi buna!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Felicitari, Elena ! Doamne, ce ma bucur si eu, pt. tine ! Ti-ai implinit unul din vise !
Sa fie intr-un ceas bun ! Sanatate si sarcina usoara !
Sa ne ti la curent cum evolueaza sarcina.
Georgi, Doamne ce emotii v-a dat medicul acela !
Cum e mama ta, acum ?
Ma gandesc la voi si va tin pumnii sa iasa totul bine, pana la urma !
Mira, sa va traiasca micuta crestina !
Inteleg ca nu e totul pierdut cu serviciul tau, mai sunt sperante, nu ? BAFTA, sa se intample asa cum vrei tu ! Si felicitari pt. cetatenie !
Mergeti acasa, in Ro , in vacanta ?
Monica, ce nostima e Ruxi, cum isi face ea nevoile !
Gaby, sa ne anunti cand vei merge la operatie, sa iti transmitem gandurile noastre pozitive la timp.
Ana, ce fain cu locul acela de joaca pt. copii !
Cred ca in multe orase, mai ales mai mici, lipsesc locurile special amenajate pt. joaca micutilor.
In weekend, fiind caldura mare si la noi, am stat de dimineata pana seara la gradina, unde fetitele s-au balacit intr-un bazin mic, mai toata ziua.
Cristina este bine, s-au reglat si glicemiile.
In a 2-a jumatate a lui sept. vom merge din nou la Buzias, sa prindem inca vreme frumoasa.
Poate vom reusi sa ne intalnim de data asta, Ana !
Adriana, unde putem vedea si noi, poze cu frumoasele gemanute ?
Pe maine, fetelor ! Va doresc o seara cat mai faina !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

wow...asta da veste...bravo, felicitari elenasa-ti dea Dumnezeu bb sanatos si sarcina usoara...azi e zi de sarbatoare aici la noi......ma bucur nespus pentru tine...stiu ca iti doreai de mult.
mirasa-i fie de bine botezul micutei Selin...poate totusi se rezolva si cu serviciul tau...poate nu a fost sa fie...poate te asteapta ceva mai bun.
azi ruxi nu a vrut sa faca pishu delok nici in picioare in nici un fel asa ca i-am pus pampers si gata...mai are si niste mucisori care cred ca i se trag de la atatea spalari la...asa ca o lasam putintel mai moale...
ruxi a devenit fan alba ca zapada....vrea sa se uite mereu la "apada i piticii"...azi noapte in somn cred ca tot pe ea o visa ca zicea apada, apadasi radea.
va pup pe toate, am fugit ca nu ma mai lasa ruxi sa scriu

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

seara buna fetelor.sunt in sfarsit acasa la mine,mi-a plecat surioara azi dimineata si mai stau in brasov pana vineri cand pleaca spre germania.asa ca maine fac un album numai cu poze.sa va arat ce minunatii de nepotele am.
elena, sa fie intr-un ceas bun.sanatate multa si asteptam vesti.sa ne tii la curent.
georgi, naspa faza.toate cele bune.
mira, si soramea pe toti copiii i-a botezat la evanghelici ca nu au biserica ortodoxa aproape.sa fie intr-un ceas bun.fug sa mai strang ca azi am facut ordine dupa nebuni, spalat,mutat.maine imi revin la normal.va pup pe toate.
maine poze proaspete.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata dragelor....

Elena,chiar,sa ne spui ce si cum mai e cu cumnatu sau cumnata Luanei...ok?
Nina,ma bucur mult de vestile bune pe care le scri de Cristinuta...Sa sti ca e cumva vina primariilor din localitatile mici ca nu se chivernisesc de parculete si altele...Si la Constanta e un parc imens,poate sa confirme si Adriana,se numeste Tara Piticilor(parca,sper sa nu gresesc) unde e atat spatiu,atatea jucarii de astea ciudate....sa se tot catare si cocoate copiii,topogane...kilometrii de ele...O zi intreaga sa tot stai acolo si nu ar reusi un copilas sa se dea in toate...E minunat ca aveti curte si loc de joaca pentru fete...Macar atat.Pai eu am concediu pana in 21 septembrie...Si vorba ta:poate reusim sa ne vedem...
Adriana,hai nu mai fi trista...Mai vin ele la voi...Intreb si eu:voi de ce nu ati mers o tura pana la Brasov cu ei?
Mira,sa fie intr-un ceas bun cu micuta crestina!Sa aveti multa sananate!
Dragelor,va pup pe toate si sa auzim de bine...Mai vorbim!
PS.Gaby a noastra ce-o mai face?Stie cineva?!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Saru mana, minunatele mele! Va pup pe toate!
Cand ma gandesc ca toata sarcina cu George am stat pe DC si aveam scos la imprimanta tot ce era articol si chestie care ma interesa... chiar nu stiu ce ma faceam, ca la medic non stop nu puteam sa merg. Pe forum aveam cont, dar nu l-am mai regasit dupa ce m-am intors la munca.
Eu ma simt... asa ca la inceput, dar ma inarmez cu rabdare maxima si trebuie sa fie totul bine!
George m-a intrebat daca bebelushul in "bultisa" bea laptic , el crede ca imediat iese si are grija de el. Mi-a zis ca ii cumpara carucior sa il plimbe cand plange! Sper sa se tina de cuvant si sa nu fie gelos!
Va pup ca ratele mele nu asteapta, sunt nerabdatoare sa le ingras!
O zi cat mai buna, Elena
PS. Ana, Gaby asteapta ziua de joi, am stat cu ea aseara pe msg si ne-am incurajat reciproc! O pup si ii tin pumnii straaaansi! O ajuta Doamne Doamne sa fie bine!

Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)

Mergi la inceput