Electrocasnice Ariston
Vrem sa ne cumparam electrocasnice de la Ariston , frigider, cuptor, plita, hota, masina de spalat rufe. Sunteti multumite de produsele Ariston?isi merita banii? multumesc
POZE
Cristina S.
Raspunsuri
madadum spune:
noi ne-am luat anul trecut de la ariston plita, cuptor, hota, masina de spalat vase si frigider.
mie mi se par ok. frigiderul parca a devenit un pic mai zgomotos. inainte de a avea setul asta, am avut masina de spalat vase de la whirepool, care mi-a placut mai mult decat ariston-ul, cel putin dpdv al uscatului, in sensul ca la ariston gasesc vasele ude
madalina
kriss79 spune:
Multumesc de raspuns. Nu prea ne intereseaza masina de spalat vase deocamdata, poate doar peste cativa ani cand vom fi mai multi, acum fiind doar 2.
POZE
Cristina S.
Elise spune:
da, sint multumita de ele: cuptorul a cam "plans" in prima noapte - zbiera intr-una si nu sitam ce sa-i facem, pina am descoperit ca nu era fixat bine si asta era un semnal de alarma.
Iar mashina de spalat are si uscator si e perfecta - bagam rufele, vedem un film, in o ora si ceva ne imbracam cu ele si plecam.
Elise
pisi-pis spune:
Cand am cumparat casa, venea echipata cu toate cele de la Ariston. Suntem multumiti, singurul dezavantaj pe care l-am observat e ca nu poti desface tu echipamentul (nici pentru o curatenie mai amanuntita) pt ca ai nevoie de cheie speciala.
Mirrella spune:
Sfatul meu este ca daca vrei ceva durabil,sa nu cumperi Ariston...
Eu lucrez in domeniu si in afara de design,aceasta marca nu are nimic deosebit..Il fabrica(cel putin teoretic)Merloni Italia,aceeasi care fac Indesit,Aristonul ar fi produsul lor "de lux".
La noi depozitele erau pline de Ariston si Indesit pentru service..
La Ariston pb.mare e cu masinile de spalat-la butoane,iar la frigidere nu racesc suficient,si cele no frost pica unul dupa altul fara posibilitate de resuscitare..
Parerea mea - cumpara-ti Gorenje,gasesti toata gama de electrocasnice de la ei si crede-ma,sunt cele mai de calitate de pe piata romaneasca.Poti sa le lasi la nepoti!Iar la pret..cam tot pe-acolo.
La cat de "des"ne echipam noi romanii intreaga casa cu electrocasnice cred ca trebuie cascati ochii bine..
Pentru fetele care ti-au raspuns mai inainte,mult noroc cu "echipamentele" in continuare,si nu va suparati daca eu am alta parere despre aceasta marca
grati.ela spune:
Eu am de un an combina frigorifica Ariston si sunt f.f. multumita. Arata f.bine, e incapatoare, bine compartimentata si nu m-a dezamagit o secunda.
b_irina_c spune:
Nu stiu daca ai cumparat intre timp, dar ma bag si eu. Ai mei au centrala termica (stiu ca nu e in lista ta), dar chestia e ca nici macar 1 n nu a mers klumea. In fiecare iarna trebuie raparata de 2 ori. Odata stiu ca s-a stricat chiar de Craciun si a durat vreo 2 zile pana a venit cineva... Restul nu stiu, dar dupa cum merge centrala aia eu nu mi-as lua ceva de la ei .
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
kriss79 spune:
Irina, inca nu mi le-am cumparat. Mai asteptam putintel, dar cred ca 80% vom cumpara de la ei frig, cuptorul, plita, hota si masina de spalat rufe. De centrale nu stiu ce sa zic, cat de bune sau rele sunt.Centrala ne-am luat-o de la Viesmann. cei care ne fac mobila de bucatarie ne-au recomandat Ariston-ul, lucreaza cu ei, desi nu era obligatoriu sa luam marca asta. Am cautat prin magazine de specialitate incorporabile si nu prea sunt, si decat sa umblu prin toate dupa cate ceva, mai bine comand pe toate dintr-un loc. Dupa ce le voi achizitiona va voi spune parerea..sper sa fie ok, ca dam o caruta de bani.
POZE
Cristina S.
Elise spune:
eu ti-as recomanda mashina cu uscator- e silentioasa, iar intr-o ora si ceva scoti rufele si le pui direct in sifonier, nu mai pierzi timpul sa le intinzi, sa le lashi la bronzat...etc.
Bine, eu a fost fortzata de imprejurari, nu am mai avut balcon - asa ca a trebuit sa gasim o solutie.
Dar acum ca nu m-am gindit la asta mai demult... E super comod.
Elise