Electrocasnice Ariston
Raspunsuri - Pagina 2
daniella4 spune:
Masina de spalat rufe de la Ariston are verisoara mea, adica avea, ca a cedat definitiv in 3 ani...
Daniella, mama lu' Alexis
credo spune:
Iata ca ma bag si eu in discutie despre Ariston.
am avut si noi (in Italia) masina de spalat, frigider, cuptor, plita si hota.
De hota nu am fost f multumita caci avea doar un filtru - nu f eficienet care trebuia oricum schimbat cam la 1 luna - eu gateamm destul de des atunci.
De frigider nu m-am plans niciodata, aragaz si plita au fost ok, iar masina a fost excelenta.
Vorbesc la trecut pentru ca noi tam beneficiat de toate acestea doar 3 ani - am vandut casa cu tot ce era in ea, dar, intre timp am mai vorbit cu noi proprietari (prieteni tot romani) de curand si inca merg toate struna. Stiu ca noi cand le-am luat aveau 3 ani garantie, au fost achizitionate in 2002, si acum sunt in al 5-lea an.
Eu de masina am fost f multumita, si am zis ca daca mai am ocazia sa-mi cumpar tot ariston as lua, mai ales ca aici masinile nu spala deloc bine - cel putin eu nu-s multumita de loc cum ies rufele.
Dar asta e alta poveste, suntem in AdN si regulile de joc sunt altele.
Sper sa faci ceea mai buna alegere, indiferent ce alegi si sa te bucuri muuuuulti ani de ele si fara reparatii.
kriss79 spune:
Gata, am facut comanda, am dat un avans de 50% din valoare si pe miercuri ar trebui sa vina produsele.
Hota cu filtru mi-am cumparat, desi stiu ca nu tine mult,trebuie schimbat, oricum nu gatesc foarte mult si aveam si inainte tot cu filtru. Puteam sa iau si fara, dar nu mai vroiam sa mai dau o gaura in perete..
POZE
Cristina S.
yank spune:
Parerea mea e sa treci pe Miele,mai ales ca am vazut ca au reprezentanta si in Bucuresti.Nu te mai plangi dupa aia...
dante01 spune:
nu te mai plangi dupa aia, intr-adevar, dar zau ca plangi inainte...
cel putin in .ro au niste preturi prohibitive...
dante01 spune:
si daca tot zici ca ai dat comanda, il inchid acum si cand am un pic de timp liber il lipesc cu cel de frigidere sa zicem, unde de fapt ar fi trebuit sa postezi de la inceput...
no offence...
multumesc pentru intelegere!