a crescut serban...
a crescut serban...
... si au aparut si la noi mult-asteptatele perlute! are 2 ani si 5 luni, vorbeste mult (non-stop), chiar daca stricat, si are atata candoare uneori ca simt ca pleznesc de atata dragoste!!
asadar:
dimineata, serban se joaca cu tata. la un moment dat, tata ii spune ca gata, trebuie sa plece la serviciu.
serban: tata nu pleaca!! cu racnetele de rigoare...
sotul ii explica cum ca de acolo vin banii pentru ciocolata si jucarii. pai daca nu ma duc la serviciu, de unde sa avem bani?!
serban (candid si nedumerit totodata): tata sa fure!! (tata fuie!)
mi-am facut pedichiura. e prima data ca o vede serban si, ca de obicei, nu-i scapa nimic. deci...
serban: mama si-a cumparat unghii rosii!
dimineata incercam sa papam niste cascaval (cu o seara inainte ii smulsesem cu greu bucata din manute)
eu: sa-ti dea mama ceva bun... ce papam noi acuma? ca...? si astept sa continue, ca-i plac jocurile astea.
serban:... ca niciodata!
Raspunsuri
madalinad spune:
o iubim tare pe scufita rosie si cum ne straduim sa strecuram peste tot cate o pilda, povestea se termina cu:"... si scufita rosie a invatat sa nu mai vorbeasca cu oamenii rai".
serban completeaza: sa vorbeasca cu lupii cuminti, si cu oamenii cuminti!
madalinad spune:
iar in gradina - ce creste? fasole, castraveti, rosii, carne...
eu: nu, carnea nu creste in pom, nu creste in gradina!
serban, cam nervos: carne!! oua!!
si-am lasat-o asa...
cius22 spune:
Super pustiul Serban! Sa-ti traiasca minunea scumpa si mii de
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
madalinad spune:
simona, multumim la fel!
si tot din categoria povesti cu morala:
paianjenul tese pinza si prinde acolo musculite si tantari care nu s-au spalat pe dinti, care n-au fost cuminti etc.
concluzia lui serban: 'upu duca panza paianzen faca cuminte! sa se duca lupul in panza de paianjen ca sa se face cuminte...
iar povestea "punguta cu doi bani" suna asa in versiunea proprie: a fost ca nitodata, un cocos si baba. gataa!!
madalinad spune:
stam pe banca in parc si serban mananca cereale. eu nu sunt foarte atenta un timp, pana observ cerealele pe jos, si copilu' tot cara. si ma informeaza senin: serban e dragut! da sa pape la furnici!
era o singura furnica acolo, cred ca a facut o indigestie........
madalinad spune:
...si din ciclul "sunt un viitor barbat"
am fost intr-o vizita, unde serban s-a indragostit de o masina de tuns iarba (stia poza din reviste), a plimbat-o prin toata curtea etc. intr-una din zilele urmatoare, cum se trezise din somnul de dupa-amiaza cam cu fundu-n sus, taica-su la luat la televizor sa vada copilu o cursa de formula 1. s-a uitat serban cu mare interes, dupa care a exclamat fericit: masina de tuns iarba a lui nenea gelu!!
vorba lui taica-su: daca ar sti aia ca masinile lor de milioane au decazut intr-atata...
aseara, serban manca un crenvursti iar taica-su poftea pe langa el.
tata: imi dai si mie un pic?
serban: nu!! serban papa, creste mare, face 4 ani!!
iata deci care e standardul de marime la 2 ani jumate!
madalinad spune:
una proaspata de ieri.
serban, in parc cu bunica, se da in leagan si povesteste.
mama (a) cupmarat sandalute albastre (de la) magazinul obor, (sa se) asorteze cu pantalonii albastri si cu ochisorii albastri!!
deja?! si e baiat...
kisstherain999 spune:
Super haios. Pupam copil destept.
kiss
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
madalinad spune:
... suntem la povestea cu ridichea uriasa... tu stii cum arata o ridiche, serban?
raspuns: neaga cu dundi abe! (neagra cu dungi albe...)
degeaba i-am tot spus eu ca e rosie, la fiecare reluare a povestii avem aceeasi intrebare (sunt perseverenta, ma distreaza urmarea) si evident acelasi raspuns...