Clubul nurorilor (63)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

Maria era fata batrana a satului si era foarte mandra de conditia ei. Stiindu-se cu o varsta inaintata, se duce la pietrar si ii spune:
-Cand oi muri, sa-mi faci o cruce de piatra pe care sa scrie:
"Sub aceasta pietrisoara
Doarme-a noastra Marioara.
S-a nascut fecioara,
A trait fecioara,
Si-a murit fecioara."
Dupa cateva luni, moare Maria. Pietrarul nu mai tinea minte ce ii spusese femeia sa scrie dar cam tinea minte ce voia sa spuna, asa ca a sapat pe cruce:
"E Maria dedesubt;
Nu are sigiliul rupt."

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

fetele multumesc!! imi pare atata de rau de bbele ei (nepotzelul meu) care ramane fara mamica si el avea asa de mare nevoie de ea (s-a nascut cu probleme de sanatate).

voi pe unde umblati?? ati intrat in wk deja??? ca e cam slaba miscarea pe aici!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Si mie imi e dor de voi, drept urmare am trecut pe aici:)
Aly, Rox, buni, cherry, Lavi, Sun, Cami ca nu m-ati uitat (sper k nu am uitat eu pe cineva, fara intentie oricum:)

Lavi condoleante, suntem alaturi de tine, e indradevar o boala necrutatoare, am pierdut multe persoane dragi din cauza asta:(((

Nadia si de tine suntem alaturi, sa sti ca nu te-am uitat

Concediu placut Fana si Joce dc nu ne mai "vedem" (Jo la multi ani fericiti, da iti spun eu si mai incolo:) Sal si la Anca k nu mai stiu nimic de ea

briza si Alynutza sunteti pe ultima suta de metri, va dorim tot binele din lume si sa fie totul exact cum va place voua

Andreea felicitari pt examene si pt bb care a stat cuminte in burtica pana acum. Ce a fost mai greu a trecut, asteptam "deznodamantul":) Poze noi cu burtica mai ai?

Am vb cu Florina f scurt intr-o zi, avea un audit (ieri) speram ca a scapat cu bine si are timp sa treaca putin pe aici

Pupici dragelor si wk placut celor care nu mai intra curand, nici eu nu stiu cand mai apuc k maine avem musafiri si tre sa mergem la munte, duminica neamurile sotului sa-l sarbatoreasca, diseara un concert... si tot asa:)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Lavi, eu sunt aici. Desi am o stare de duca... Ma gandeam sa ies repede pana in oras (am nevoie de un parfum pentru luna de miere si de ruj pentru nunta), dar cum vreau si sa plec mai repede azi (din lipsa de sef si de probleme de munca importante) m-am gandit sa nu intind coarda si sa ies si in pauza de masa, si sa plec mai repede.

Edit: Fla, si noua ne e dor de tine. Distractie placuta in weekend-ul asta, ca vad ca ai un program incarcat.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

eu m-am pus sa fac ceva de papica (ca mami meu nu mai are timp, se ocupa cu inmormantarea....)
fla, numai intr-o distractie o tii.... las ca si eu mai am 4 zile si m-am tirat la mare!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

cherry uitai:) Distractie placuta maine, nashica

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Of, a inceput sa se innoreze, sper sa nu se apuce de plouat fix pe cand plec si eu acasa.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

bei da voi chiar nu mai dati pe aici??

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

io-s aci

Mergi la inceput

si eu is pe aici....

Mergi la inceput