Clubul nurorilor (63)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Lavi felicitari pt examen. Ce repede va da voua notele. Mie nici pe sem. I nu mi-au dat nota la o materie...sa nu mai vb de cele din sem II. Asa ca mai am de asteptat.
Ieri am fost tare harnicuta si mi-am terminat referatul...ca trebuia din ala mare si lat...cu multe note de subsol...nasol de tot. Si nici macar nu e luat in considerare la nota. Doar examenul, care "nu va fi greu, va fi groaznic" a spus profesorul. Asa ca... Cu DD inainte.
Eu miercuri am fost la medicul de familie si totul pare sa fie in ordine, dar abia astept ziua de luni, ca la 1,30 am programare la eco. Abia astept sa o vad pe bebelina. Si sa vedem care e starea colului. Ca ieri am fost tare speriata. Dupa o serie de contractii...am avut o scurgere alba, vascoasa si muuulta. M-am speriat crezand ca e vestitul dop. Mi-am sunat imediat nasa si mi-a spus ca daca nu are si firisoare de sange, sa stau linistita. Nu avea, dar oricum m-am speriat, asa ca azi merg sa fac ultimele cumparaturi si sa imi fac bagajul pt spital, ca nu se stie niciodata...
We placut celor care nu mai intra pana luni si concediu placut Jo. Eu merg sa pap ceva si apoi sa incerc sa mai invat.

Andreea 34+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

buna nurori!
hop si eu.... plec in concediu yeaaaa...deje mi-e dor de voi....dar am sa mai intru...vad eu cum...ca deja ma gandesc cum as putea sta 3 saptamani fara voi...

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Neata, norici!
In primul rand, Briza, vezi sa spui un "da" care sa se auda pana la noi. Suntem alaturi de tine.

Joce, concediu frumos, sa te distrezi bine si sa ne aduci pozici multe.

Fanna, tu cand intri in concediu? Sa stii ca o sa-mi lipsesti.

Andreuta, ai grija de tine si multa bafta la examen! pe tine si pe bb-lina

Aly,ce putin mai ai.

Lavi, felicitari pentru examen, stiam eu ca o sa o sa fie bine.

Razuca, sa nu ne uiti cu pozicile, ca abia asteptam sa te vedem

Fla, sa stii ca imi lipsesti. Vino mai des pe la noi.

Sunule scump, si tu imi lipsesti, foarte,foarte mult, dar stiu ca esti motivata. fata

Azi sunt tare pupacioasa, caci este vineri

P.S. Pe 9 iulie fac 1 an de la casatorie. Fanna, trece-ma si pe mine pe listuta. pup fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

neatza fetele!!!

uffff sunt asa de suparata, tocmai m-a sunat o verisoara, ca a murit o alta verisoara aseara!! a aflat ca are cancer acuma cateva luni (3-4) si intr-un timp asa de scurt s-a dus....., si a ramas in urma un bb de 1 anisor... doamne dar nu se mai descopera un leac la boala asta o data, ca atatia au murit in ultima vreme in jurul meu de cancer.....
scuzati ca va intristez,
fanna, jo concediu placut!!!
aly, mult noroc cu depusul actelor!!!
andreea, spor la invatzat!! hai ca mai ai un pic si la urma vine si bbelina!!! apropo v-ati gandit la un nume???
sunule, mult spor la munic, mai odihnestete si tu ca doar esti om!!!
fla, tu pe unde mai umblii??? cam rarutz pe la noi!! dam na na si tie dc uiti de noi prea multa vreme!!!
razuca asteptam pozele!!
restul fetelor un mare !!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Andreea, fata harnicutza si tinem pumnii sa treaca si examenul asta cu bine. Dar in primul rand ai grija de tine si de bebelina, ca asta e cel mai important.

Mai ce mai intra lumea in concedii pe aici (pana si soacra-mea e in concediu de sapta viitoare sa-si puna casa la punct - poate o conving sa vina si la mine ), numai eu mai am o saptamana de asteptat. Dar macar am auzit ca si sefu-meu e in concediu sapta viitoare asa ca o sa-mi fac de cap (adica o s-o tulesc si eu un pic mai repede de la scarbici). Partea nasoala e ca a tot fost plecat si n-am apucat sa-i dau invitatia. Elena, concediu relaxant!

Cherry, si eu fata pupacioasa.

Lavi, imi pare tare rau pentru pierderea ta, s-o odihneasca DD si sa aiba in paza micul sufletzel care a ramas fara mamica.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Lavi condoleante! Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul!

Fana concediu placut! Offf...o sa-mi fie dor!

Cherruchis...pup si eu la fata draga!

Andru succes la examen si multa grija cu burtica!

Pupi

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Lavi, imi pare tare rau de pierderea suferita. Sa se odihneasca in pace si DD sa aiba grija de micutul sufletel ramas fara mamica.

Sunule, mai odihneste-te si tu, te rog eu mult! fata draga

Flaaaaa? Mai vino si pe la noi, ca ne e dor de tine!

Fetelor, maine sunt nasica. Finutii mei au cununia civila, iar pe 16 nunta. Abia astept.

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

sa-ti traiasca finii cheruca
atentiunehaideti fetele
hai ca dau si de bautsi ca doar plec in concediu....

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

ehehe! ce de concedii pe aici!
drum bun fetelor si odihna cat mai multa!
casa de piatra, briza!
condoleantze lavi!

numai bine tuturor!!!!!!!!!!!!!!

spor in toate si weeknd cu bine!

pupici

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

lavi, condoleante!

Proaspat casatorita !

Foto

Mergi la inceput