o sotie model
Trebuie sa ai cina gata! Planifica din timp, chiar cu o noapte inainte, pentru a avea gata cina delicioasa, la momentul sosirii sale. Aceasta este modalitatea in care ii poti comunica faptul ca te-ai gandit la el si la nevoile sale. Majoritatea barbatilor sunt infometati cand ajung acasa (serios???), iar perspectiva unei mese bune (in special felurile sale favorite) face parte din bunul venit calduros.
- Pregateste-te. Ofera-ti 15 minute pentru a te odihni, in asa fel incat sa fii proaspata, atunci cand ajunge. Ingrijeste-te de machiajul tau, prinde-ti parul. El tocmai a fost in preajma unor persoane afectate de munca
- Fii putin mai vesela si mai interesanta, pentru el. Ziua sa plictisitoare cere sa iI se ridice spiritul, aceasta fiind una dintre obligatiile tale.
- Fa curatenie. Mai fa o data turul casei, chiar inainte ca sotul tau sa ajunga.
- Pe perioada racoroasa a anului, ar trebui sa pregatesti si sa aprinzi focul, pentru ca el sa se incalzeasca. Sotul tau va simti ca a ajuns intr-un rai de ordine si liniste, si asta te va incanta si pe tine. Pana la urma, a te ingriji de confortul lui iti va oferi o imensa satisfactie personala.
- Fii fericita sa il vezi.
- Saluta-l cu un zambet calduros, si arata sinceritate, in dorinta de a-l multumi.
- Asculta-l. Poate ai o multime de lucruri importante de spus, dar momentul sosirii sale nu este cel potrivit. Lasa-l sa vorbeasca el primul Eadu-ti aminte, subiectele lui de conversatie sunt mai importante decat ale tale.
- Rezerva-i lui serile. Nu te plange niciodata daca ajunge acasa tarziu, sau iese la cina in oras, sau in alte locuri de distractie, fara tine. In schimb, incearca sa ii intelegi lumea de presiuni si constrangeri, precum si nevoia sa de a se relaxa.
- Scopul tau: Incerca sa te asiguri ca faci din casavoastra un loc de pace, ordine si liniste, unde sotul tau se va putea reinnoi, trup si spirit.
- Nu il intampina cu probleme.
- Nu te plange daca ajunge tarziu de la cina in oras, sau chiar daca sta in oras toata noaptea. Acestea sunt lucruri minore, pe langa cele cu care s-a confruntat, pe parcursul zilei.
- Asigura-i confortul. Aseaza-l intr-un scaun confortabil, sau lasa-l sa se intinda in dormitor. Trebuie sa ai gata o bautura rece, sau calda, pentru el.
- Aranjeaza-i pernele si ofera-te sa ii scoti pantofii. Vorbeste cu o voce joasa, placuta si linistitoare.
- Nu ii pune intrebari referitoare la actiunile sale si nu pune sub semnul intrebarii judecata sau integritatea sa. Adu-ti aminte, el este stapanul casei, si in aceasta calitate isi va exercita mereu vointa cu fermitate. Nu ai nici un drept sa pui acest lucru sub semnul intrebarii.
- O sotie buna isi cunoaste intotdeauna locul.
Raspunsuri
M&M spune:
Daca ar fi asa cum zici tu pe mine cine m-ar mai menaja???!!! Cand ambii au serviciu trebuie sa invete amandoi sa isi imparta in casa sarcinile. La noi a mers pana acum acest lucru, sper sa mearga si de acum incolo.
poze rochita civila
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie
alinaxeni spune:
Astea toate le fac dupa ce am venit si eu de la munca,da?...eventual imi gasesc servici sa lucrez juma' de norma cu salariu intreg.Vin lesinata de munca si incep sa devin o doamna ca si cand atunci as fi coborat din pat,nu conteaza ca si eu sunt om,da? Si el ce face cand vine de la servici,se relaxeaza? Eu cand ma relaxez daca tot timpul fac pe sclava Isaura?Eventual ajungem si in pat si o tinem langa juma' de noapte ca el s-a odihit un pic si are chefuri.
Cine naiba a inventat prostiile astea?...sau faci misto si eu n-am inteles?
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.
lulu77 spune:
Daca as sta acasa , atunci DA ,as fi numai miere ...dar deocamdata muncesc 12-14 ore /zi ...asa ca
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
grenouille spune:
de fapt este un extras tradus dintr-un ghid de conduita al nevestei de pe la 1900 si ceva.
cred ca l-am primit in franceza acum un an sau doi
No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...
iren spune:
quote:
Originally posted by lulu77
Daca as sta acasa , atunci DA ,as fi numai miere ...dar deocamdata muncesc 12-14 ore /zi ...asa ca
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Ei, io recunosc cc ca stau acasa continuu, din motiv de plozi, shi tot nu-s numa miere , il iau in primire de cum intra, ca shi io-s obosita shi kiauna, asha ca daca ma ajuta cu plozii shi ordinea terminam repede shi avem timp mai mult pentru noi
Da ghidu ala de mai sus e SF
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
asi spune:
Singurul lucru care tine de atributiile unei sotii este ca intotdeauna trebuie sa isi cunoasca locul.Restul tine de atributiile menajerei sau a cainelui de companie.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Indra spune:
Ori mi-am pierdut simtul umorului..... ori sunt fix opusul nevestei perfecte!
Cu siguranta sublimele rinduri au fost scrise de un mascul, pentru ca refuz sa cred ca exista un asemena grad de imbecilitate asociat unei femei!
Dana & Anisia
iren spune:
quote:
Originally posted by asi
Singurul lucru care tine de atributiile unei sotii este ca intotdeauna trebuie sa isi cunoasca locul.Restul tine de atributiile menajerei sau a cainelui de companie.
Shi locul ei care e?
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
lulu77 spune:
quote:
Originally posted by asi
M&M spune:
quote:
de fapt este un extras tradus dintr-un ghid de conduita al nevestei de pe la 1900 si ceva.
cred ca l-am primit in franceza acum un an sau doi
M-am mai linistit ,caci ma speriasem....
poze rochita civila
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie