o sotie model

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by iren

quote:
Originally posted by asi

Singurul lucru care tine de atributiile unei sotii este ca intotdeauna trebuie sa isi cunoasca locul.Restul tine de atributiile menajerei sau a cainelui de companie.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Shi locul ei care e?

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Asta depinde de fiecare doamna

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musca tzetze spune:

Singurul lucru care pot sa-l zic este ca are dreptate fortelady. Am primit si eu chesatia asta pe mail acu` ceva timp, asa, ca poanta Am ras de m-am pradatit.
Sincer, le compatimesc pe femeile care au trait in acele vremuri. Dar adevaru` e ca nu aveau altceva de facut, decat sa fie "o sotie model". E mai mult decat probabil sa fi fost fericite in aceasta postura, datorita educatiei si societatii de atunci.

Mai pot sa spun doar: wake up women!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Asi, io shtiu sigur care-i locu meu: pe shezlong, la soare

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Fetelor ati uitat, sotia ideala: buna gospodina, o doamna in societate, o "supereroina" in pat...dar numa incepand cu a 32-a zi a lunii.

mama de baietzoi Enrico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Cum o fi aratand sotul model?

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tino spune:

asta-i curata sclavie!
pe unde ai gasit asta? deja ma doare capul. asta era posibil pe vremea cand femeia statea acasa si avea timp pt. tot sau ma rog, isi facea. asa erau vremurile si asa erau educate femeile. acuma insa ...
cumva visez ca suntem secolul XXI?

numai bine tuturor!

mamitza lui Papitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alin spune:

Doamne, mor de rusine, sunt o sotie dezastroasa.
Daca as face tot ce srie acolo, asa de proba intro zi, m-ar duce sotul la urgenta fiindca s-ar gandi ca sigur sunt bolnava, sau, si mai rau, s-ar speria si ar fugi, nu cumva sa fie vreo capcana.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luanaaa spune:

vaaii ar fi groaznica viatza asa!!decat sa-i pregatesc lui un loc cald si confortabil mai bine as pregati o baie cu spuma pt amandoi...sa putem povesti in liniste cum a decurs ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

quote:
Originally posted by mama_lui_alin

Doamne, mor de rusine, sunt o sotie dezastroasa.
Daca as face tot ce srie acolo, asa de proba intro zi, m-ar duce sotul la urgenta fiindca s-ar gandi ca sigur sunt bolnava, sau, si mai rau, s-ar speria si ar fugi, nu cumva sa fie vreo capcana.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos
Florina & Alin

mai bine nici ca puteai sa o spui. subscriu la asta. cred ca ar fugi mancand norii sau m-ar duce la spital sa afle ce am patit.

Poze
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Si eu sunt exact opusul si cred ca de aia ma iubeste
Nici daca as sta acasa nu as fi asa.Da' ca job description pentru menajera ideala e bun

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput