Va rog frumos raspundeti-mi si mie pt finuta mea. Este insarcinata dar s-a angajat pe 16 oct 2007. Data probabila a nastaruii este 1 sept 2008. Si o alta informatie a Licenta a avut-o pe 16 iunie.
Este vreo posibilitate sa primeasca indemnizatie pt crestere si ingrijire copil?
Dc nu, mai are vreo alta sansa?
Inainte de a se angaja pe 16 oct ea lucra la un fond de pensii dar nu platea CAS si toate cele.
Cred ca avea doar contract de colaborare.
Va rog ajutati-ma cu un raspuns
Buna Marius,
Am citit ordonantele si legile insa nu m-am lamurit asa ca te rog sa ma ajuti. Daca am contract cu Casa de pensii din ianuarie 2007 (imi platesc singura contributia)beneficiez de indemnizatia pentru cresterea copilului? (voi naste in iulie 2008)
Multumesc anticipat
Nu are legatura. Tu iti platesti pensia de batranete. Pentru CIC trebuie sa lucrezi.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
Stiam ca daca ai contract de asigurare sociala anexa 3 cu CNPAS poti beneficia de indemnizatie, asta inseamna ca incepand cu ordonanta 2006 nu mai e valabil sau mai bine zis nu mai e suficient.
Multumesc de raspuns.
Buna ziua!
Va rog tare mult sa ma ajutati si pe mine.
Sunt angajata la o firma incepand cu data de 15.01.2008 iar in trecut am lucrat cu carte de munca din 1.03.2007-06.12.2007......deci am o intrerupere pe cartea mea de munca.Tocmai am aflat ca sunt insarcinata si ar trebui sa nasc undeva la inceputul lunii decembrie.Beneficiez de cic?