Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

SUNULE, ACUMA VINNNNNNNNNNNNNN...DAR PUNE NISTE APA PLATA LA RECE ...si daca nu ai lamaii , om gasi noi, pe aici pe undeva Vezi cu berea aia sa nu incurcati calculele !

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mersi fetelor de urari, adevarul e ca imi era dor sa vin acasa:)
Va pove cum a fost, adik dau un copy-paste ca sunt in criza mare de timp, astept sa vina Sara de la plimbare dintr-un minut in altul:)

A fost super, mai putin drumul, lung si obositor. Data viitoare clar va fi cu avion ca vin mai obosita decat am plecat:)
Statiunea a fost super, mai ales peisajul, in fata era marea si in spate muntele Olimp care pe vf avea zapada, o frumusete.
Cazarea a fost super ok, vila de 3* cu toate facilitatile, plus ca aveam vedere si la mare si la munte.
De vizitat n-am vizitat prea multe, ne-am dus de capul nostru prin Katerini, credeam ca sunt magazine faine da am fost cam dezamagita. Mi-au placut cafenelele:)
In wk a venit la noi prietena mea scumpa care sta in Atena si pe care n-am vazut-o de 3 ani si am petrecut 2 zile de vis (inclusiv ziua sotului, dar cu el am petrecut noaptea:)
La plaja n-am stat foarte mult de frica sa nu ma prajesc, m-am bronzat atat cat sa nu fiu alba ca branza:)
Oricum baie am facut la greu, apa era super curata si calda, ce mi-a parut rau a fost ca nu prea erau valuri, sa simt k sunt la mare nu in lighean:)
Am mai fost cu inca 4 prieteni si n-am dus lipsa de distractii, dar uneori parca am fi preferat sa fi mers singuri:) Ceilalti nu erau casatoriti si nu prea aveam intimitate, parca eram mama lor:) Seara stateau la noi in camera pana ii trimiteam la culcare, le-am zis k o sa pun bilete pe usa:)
Dar a fost bine, ne-am simtit bine impreuna, oamenii de acolo tare draguti, dar cred ca cei care aveau tangenta cu turistii:) Despre restul grecilor nu pot sa ma pronunt, dar de 2 ori au incercat sa ne insele cu banii (in gara si in magazin:) si chiar m-am gandit ca in Ro nu mi s-a mai intamplat demult:)
Cu sotul am profitat la maxim de orice moment, pentru noi a fost ca si a doua luna de miere, daca nu era Sara acasa mi-ar fi parut tare rau ca ne intoarcem:)

Poze n-am pus inca, o sa fie cat de curand, sa am putin timp in seara asta:)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Frumos Flavia ! Abia astept pozele .V-a mai recunoscut copilul ? Glumesc !

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bravo Fla! Ma bucur ca v-ati simtit bine! Meteorele nu le-ati vizitat?Skyathos?...io k baba curioasa! Cat despre apa, lasa-ma sa-ti spun draga mea, ca este tot ce-mi doresc...FARA valuri! Daca as sti sa inot, poate mi-ar placea, dar asa. Si oricum..decat un val cat casa, care aduce alge, tampoane si alte minuni, mai bine o apa sarata, curata ka-n palma si linistita k o panza de tablou! Ma rog..in hanimunu nostru, am cazut de zeci de ori cu picioarele-n sus, pt'ca oceanu n-a vrut dom'le sa stea potolit!
Zi de Sara!!! Cum v-a intampinat? Cum a stat fara voi?
EDIT: Dany...am apa plata cu lamaie cu sau fara zahar brun! La alegere! Si cu berea...n-o las deloc mai moale, nah! Glumesc, oricum calculele sunt facute...sanatosi sa fim. Si sa ma obisnuiesc eu cu ideea ca un apartament de lux costa cat o vila pe pamant! Ete...asta e! Hai....mai repedeeeee!

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput

vinnnnnnnnn...........................sosesc ......

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Sun, daca s-sr demonta, n-ar fi o problema.Dar asta e facuta dintr-o bucata.O bucata mare......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Danezo tot cu gandul la morcov....Pusei.Si mai pun acusica.Mai tarziu putin

Sunule io nu pot sa viu ca tre sa termin mancarica.Ciorba e gata si mai am sosul.Nu mai dureaza mult.

Si gata.Dadui raportul pe seara asta.

Maine se anunta calduri si mai mari.Cred ca fug la tara iar.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

neata fetele va doresc o zi cat mai placuta si mai optimista din toate punctele de vedere
Fla cat te-a costat sejurul in grecia? Ce face Sara cum se simte?ma bucur ca v-ati distrat bine.Vrem pozici.Si pe mine ma bate gandul sa mergem la greci sa vedem cum ne ies pasentele si in august sau poate chiar septembrie dam si noi o fuga pana acolo

Gogosar arunca si tu o poza cu canapeaua sa o vedem si noi

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetele,
Va doresc o zi frumoasa, plina de realizari. Sa aveti tot timpul multa apa langa voi si sa stati la umbra. Va fi mult mai cald astazi, asa a anuntat! Si va spun eu ca de la 5 ma tot plimb pe afara...e deja caaaaald!
Gata! Pupi

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput

Buna dimineta !

Cafea ?

Pepsi ?

Deja, nu mai pot de cald.....

Georgi , fiecare cu cel doareDar asa era vb ....

SUNULE, ce bine m-am distrat aseara la voi...m-am simtit tare bine mai vin...

Teodora , ia vezi cum faci calculele si poate reusiti sa plecati in vacanta in Grecia.

Eu mai nou as vrea in Tunisia ....Am visat cam urat azi nopate , sper sa nu patesc nimik azi.

Va pup !

Dany

Mergi la inceput