Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (30)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

fratilor....fara AC nu-i bine...da'...dupa ce-ti bate AC-ul 8 ore in cap..te iau neshe dureri...de numa' numa'.......abia astept s'ajung acasa...dupa periplu la socroshenii

pup fetele...pe maine!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Pai cu apartamentul....Astept banii....Ca ala care-l ia face un imprumut in banca si stii cum se misca astia cu bancile.
Azi era chemat la banca sa vedem ce zice.N-shpe mii de hartoage ca doar suntem in Romanika.
In momentul in care am banii in cont, ma apuc sa-mi caut eu.De mutat de-aici ma mut numai dupa ce-l pun pe celalalt la punct.Io zic ca pana la sarbatorile de iarna sunt gata.Nu ma grabesc sa plec de aici sa stau acolo cu praf, zugraveli si alte cele.
Meserias sa mi-l puna la punct am unul de nota 10, termopanele le pune soata, centrala alea alea...
Mult de munca.

Altceva?Ce sa-ti mai zic? Aaaaaaa...Ca fi-mea nu doarme beeeey...Sta in pat de la ora 13.30 si nik.
Nu cred ca o mai las sa adoarma la ora asta ca inseamna ca ne rinde 12 noaptea pe-aci.

Danezo cand vine Georgica?

Gata, am dat raportul.Treceti si voi acu.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Salutare gagici.
Am venit si eu acasa.Si cum sunt o vicioasa, am zis intai sa fumez o tigare si apoi sa ma apuc de trebi.Adicatale, sa schimb lenjeria si sa bag vreo 2 masini la spalat, sa calc, samai fac cateceva prin casa pana imi vine sotiorul acasa.
Prea multe nu pot eu sa fac ca suntem cu casa in renovari si pe o parte fac si pe alta se face mizerie.
Bey, hai sa va povestesc ce am facut eu sambata.
da sa o iau cu inceputul.Cum sunt la capitolul schimbari in casa, am zis sa schimbam si canapeaua in sufragerie.Ma duc cu omul, dau comanda, imi zic aia ca dureaza 10 zile.Imi aleg una care mi-a placut mie mult.Sotul saracul, zice ca nu crede ca intra astea pe usa la intrare, dar eu nu si nu ca intra.Hai ca vine ziua de sambata, se duce ia canapeaua si fotoliul, si ne uitam ca prostii cum nici macar fotoliul nu intra pe usa.Am zis ac pic jos.Al meu a inceput sa macane, ca asa e cand te iei dupa femeie, ca nu vrea sa priceapa.Cert e ac dupa chinuri, am bagat fetelor toate cele pe geam, cu sfori si 6 barbati unul si unul, pt ca sa va spun ca eu stau la etajul 2.de tot rasul sa dea naiba.Toata lumea se uita la operatiunea noastra.Eu, ma facusem mica in dormitor si asteptam finalul.
Dar pana la urma au reusit, si mi-e un drag de canapeaua mea.....mama-mama.Eu mereu am o vorba si zic ca ce e sa fie al meu, va fi al meu, indiferent pe unde intra

Hai ca m-a intains prea mult.Fug la munci.
Va pupic si pe mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bau!
Geo las' ca va da nenea banii si va luati voi casuta mai mare! Stiu eu, mama homida!
Finutza...io ti-am zis deja ce si cum si trebuie sa ma crezi...se indeplineste! Cumile poate sa-ti confirme ca "le am".
Raportul de seara..ajuns acasa lesinata de caldura, scos catelu', dat clima aproape la maxim, vorbit 34 de minute la telefon cu iubita Cumile (sper sa nu ma bata Cumiloiu ca l-am facut sa astepte)...si acum imi astept sotul.
Va astept la mine in living la un party in costume de baie, la o bere rece (suc pt kindari) si o barfa consistenta! Veniti, da?
Hai va pup si va astept...
P.S. scuzati folosirea excesiva a cuvantului "astept"...caldura mi-a atrofiat neuronii!

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Anca beton faza...
Cand te muti ce fai? Le arunci direct pe geam, nu te mai chinui cu franghii.

Sunule viu acus.Sa-mi caut costumul de baie.Si intelesei io bine sau pot sa iau si kinderu'?

Gata, va pupezez ca o intind afara sa ma aerisesc.M-am copt in casa.Mancarea n-am terminat-o ca mi-a dat mama o gaina....Fierb la ea de 2 ore si tot tare e.Daca aveam butelie, o consumam numa' cu gaina asta.
Da stiti voi vorba aia: 'gaina batrana face zeama buna'

you all......

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

GEORGI , vine joi noaptea.Macar daca venea mai devreme ca suntem invitati la un cocktail , doar noi2 ...MA OFTIC DE MOR ....CA E LA 18.00 , JOI LA GRAND HOTEL MARRIOT ...si cine stie ce iesea ...

Anca , spor la treaba! Important este ca pana la urma o ai in casa.Sa o stapanesti sanatoasa! Dar stii ca trebuie udata ca altfel nu tine...

Nasica, fug repede, iau costumul si vin!

Va pup si mai scriu de acasa .

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Georgi, am uitat sa te intreb daca ai pus morcov "tanar " la gaina aia ?

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

GEORGI, ce sa iti spun, cand oi vrea sa o schimb sau eventual sa ma mut, cred ca va trebui sa o tai bucatele, ca zilele viitoare vin geamurile la balcon(am uitat sa va spun ca acum nu am inca geamuri la balcoane)si nici macar pe acolo nu le voi mai putea scoate.dar pana atunci mai e mult....
DANA, asa e,am udat-o cu sotul meu chiar in ziua aia, deh soacra-mea nu e acasa si ne-am trezitara si noi singurei.....Ne-am o sticla de vin buna(Lacrima lui ovidiu- preferata mea)si am udat-o.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

fetelor eu vreau la strand dar nu e soata acasa sa ma duca daca vine pana la 8 as putea merge sa fac o baie in nocturna ca tare bine ar mai fi deja ma vad plonjand in apa

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Anca esti de coma! Am patit-o si noi cu dresingul, dar noua ni l-au adus pe bucatele si l-au montat in casa. Ca altfel...cum sa bagi o magaoie de 4 metri lungime si aproape 3 inaltime???
Ca tot vorbiti de case...mai lasati-ma fratilor, ca faceam calcule acush. Cumile si Pliciu stiu, ca trec si ele prin asta. Tocmai ma gandeam..ce preturi isi permit romanii pt apartamentele de lux, din complexele rezidentiale!!! O sa ne luam, ca asta e..asta fu planu'. Da' tot stau si ma minunez k prostu de preturile din Ro.
DECI...veniti??? Se incalzeste berea....

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput