Clubul optimistelor zãbãuce rrrãããu! (30)
Raspunsuri - Pagina 12
krelia spune:
hai ca stau
si..stati si voi linsitite..n-aveti nici o sansa sa ajungeti balene...poate doar daca va umflu cu pompa....nicidecum cu pui...salate, fructe si ice tea green
quote:
Originally posted by SunSmile
Da bhey zuzelis. O fost bine...da' nu stiu sa-ti zic amanunte prea multe, ca eram cu grup mare. Da' stiu c-am papat ceva de pui...k un soi de 'tocanitza" si era tare bun. Hai lasa ca ma interesez si-ti zic...da' pt mine si zuza ailalta sa comanzi o singura portie...sa nu ajungem balene esuate!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
daniela_daneza spune:
Krelia, eu am mancat akolo.Nu mai stiu exact ce , cred ca un platou traditional si inca ceva.A fost bun .Mi-a plakut .Deci cu incedere !
Sunule , nu plange.Eu raman pe baricade, cel putin pana pe 29 iulie sunt aici.
Fanna, concediu placut! Unde il petreci?
Sunt lesinata rau de caldura.E ciumafaia de vreo 3-4 h intr-o discutie si e oprit un aparat de AC...SIMT CA NU MAI REZIST .Doar unul nu face fata ....La 14.00 pleaca si sa vina cand oi chema-o eu!
Va pup!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
georgi75 spune:
Aoleeeeu...ce logoree v-a prin azi...
Buna si de la mine.Am fost sa ma tund si sa ma rasfat pe la cumparaturi, ca am prins-o pe sor'mea pe-aci si am lasat-o dadaca.
Fla super poze.Cel mai mult mi-a placut cea cu rasaritul in care parca tineai soarele in mana...Super.
Ana bun venit.
Sunule tot tu vrei vacanta si concediu?Ca abia venisi.Ia mai lasa si pe altii.Adica pe mine, daaaa?
Si ce ziceai?Tu, balena esuata?Ma faci sa rad.
Fannna incerc sa te ajut daca mai astepti pana dupa amiaza ca am o meditatie.Caut io pe edu si-ti trimit link-ul pe PM.OK?
Danezo ce ziceai?Te doare morcovul?
Teodora si la tine ca mi-ai servit cafeluta ca de obicei.
Si gata. tot
P.S. si [red]Trenduliciu ca uitai
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sã te inseli, decât sa fii pesimist si sã ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE
fannna2003 spune:
va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine...
danezo...dezamagire...nu plec nicaieri...am atatea de facut la casa pe care am construit-o anul trecut incat deocamdata nu-mi pot permite un concediu...deocamdata astea sunt prioritatile...si cand am sa plec nu vreau mare nu munte...vreau un circuit prin tara...da asta e alta poveste...dar nu va temeti ca daca trec prin bucuresti (si nu numai)...nu va iert...va dau de veste s-o punem de-ontalneala...uite asa sac sac!!!
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez
krelia spune:
daniela, multam fain pt feed-back...inca unul sa primesc si cred ca merg pe mana voastra
auzi Cumileishan....da' io ce sa mai zic..ca pana pe 30 august sunt tintuita aci? ..de fapt..cred ca dupa 17 iulie o zbughim si noi un vikend la mare..macar asa...de "control"
georgi, nush dk tu ai vazut-o pe Sun..dar..de cand cu makiajul asta profi..maica-miooo..are niste buze sexoase..iuuhuu ...de oki, nu mai zic!..asa ca...balena sau nu...tot mishtoca e
26 august 2006
SunSmile spune:
Aolieuuu Cumileishan ma faci sa rosesc! No...io-s mai desirata asha, dar ea fratzilor...are niste formeeeeee..mama mama! No...cred ca suntem predestinate pt o "prietenie in grup"! Nu pot sa zic mai multe, ca-mi lezez imaginea...si oricum zice Cumile ca atentez la sigurantza ei!
Bine ma Geo..va las pe voi!!! Da' faceti cu skimbu, sa nu ma lasati singura! Ca fac urat!
Acestea fiind spuse, ma retrag cu chef si spor, spre sala de sedintze!
Pupi
p.s. am fost total off-topic si probabil extrem de nasoala in exprimare! scuzati!
The future belongs to those who believe in their dreams.
krelia spune:
forme de prajituri daca vrei.....o gramada..ca iau de la mama ..io..direct in tavi, nenicule
si eu cred la fel, sa stii ..ce te mai aduna, unul si unul - identici...forumurile astea
hai, fuga la sedinta..ca deja te-ai cam intins
..hai ca ma retrag si eu ... spre o tigara
quote:
Originally posted by SunSmile
Aolieuuu Cumileishan ma faci sa rosesc! No...io-s mai desirata asha, dar ea fratzilor...are niste formeeeeee..mama mama! No...cred ca suntem predestinate pt o "prietenie in grup"! Nu pot sa zic mai multe, ca-mi lezez imaginea...si oricum zice Cumile ca atentez la sigurantza ei!
Bine ma Geo..va las pe voi!!! Da' faceti cu skimbu, sa nu ma lasati singura! Ca fac urat!
Acestea fiind spuse, ma retrag cu chef si spor, spre sala de sedintze!
Pupi
p.s. am fost total off-topic si probabil extrem de nasoala in exprimare! scuzati!
The future belongs to those who believe in their dreams.
26 august 2006
daniela_daneza spune:
Georgi , care morcov , fata ?
Sunule , sedinta cat mai scurta iti doresc!
Fanna, lasa nu fi trista , important este sa termini casuta , ca apoi o sa ai timp si de concedii .Sa nu ne ocolesti daca ajungi la Bucuresti , da?
Krelia , dar ce ocazie sarbatoresti ?Daca nu sunt indiscreta?
Pupici racorosi !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
krelia spune:
cununia soro..cununia..ca dupe ce spuniem DA..mergem la cico-rico undeva in carter sa nu fie prea hobositor...sa mancam si o hriptura sa mai bem si un honiac...da' asta..mai incolo..mai pi peste doo luni ..numa' ca io ma pregatesc din timp...(ca sa stiu ce ma asteapta )
quote:
Originally posted by daniela_daneza
Krelia , dar ce ocazie sarbatoresti ?Daca nu sunt indiscreta?
26 august 2006
fannna2003 spune:
danezo nu sunt supi ca nu plec undeva in concediu...noi am ales varianta asta deoarece am considerat casa o prioritate iar mai apoi concediu...
cu siguranta ca nu scapati voi de mine asa usor....cu prima ocazie va calc...
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez