Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (30)
Raspunsuri - Pagina 11
ana_maria222 spune:
inca nu am reusit sa le descarc!!!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
SunSmile spune:
COPKI ce-ai? Nu esti batuta de multa vreme? Cand m-ai sunat tocmai era intr-o "disputa" cu cineva si apoi am uitat zau sa mai sun. Dar in rest...daca-ai trimis pm sau mess...NU a ajuns! SO..de unde zici tu ca-s io supi...ia vezi..pune mana si invata si lasa bazaconiile, ok? Hai ca sapt viitoare ne vedem iar..in formatie completa!
Fana...io nu beau rece decat seara...in rest ceai verde cu lamaie...caldut! Da' o apa plata cu multa lamaie accept, nah!
Bun revenit Ana!
FLA...sunt superbe pozele! Ma bucur ca ati avut un concediu reusit!
The future belongs to those who believe in their dreams.
krelia spune:
La apel!
Cumile, a facut el putin botic, dar ne-am intalnit undeva pe la mijloc si a fost ok)..cumparat 2 camasi...ieri i-au palcut..azi ii sunt mari ..io renunt a mai merge cu el ca-mi fac numai nervi...
Cumiloiu' al batran ..daca e pasionat de masini..are ce vorbi cu asta mic ...o gramada....iar cu ping-pongu'..tz-am zis
cupilu, te bat! nu ne face de ras! treci la invatat ca p'orma te scoatem la cico..pai, se poate? ca doar esti fata desteapta..nu ca altele
Bun venit fetelor din concediu!
Fana, acu sorbez un ice coffee..ca de apa m-am saturat si am varsat-o ep birou ..iar seara..si io ca si Cumile..ceai verde cu lamaie..da' numa' de la lipton, ca ala de la nestea e cah, nu-mi palce
fratilor...voi ati auzit duminica stirea aia cu atentatul din antalya...ce naiab fac io??..doamne fereste.......
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
fannna2003 spune:
gata neamule...s-a rezolvat...fug dupa lamai ca tocmai s-au terminat...
de sapatmana viitoare si eu sunt in concediu 3 saptamani...nu ma gandesc decat ca am sa va duc dorul...ce ma fac?... sunt dependenta de DC dar voi ati devenit o a doaua familie...si eu daca ma atasez de cineva...sunt ca scaiul...
Indragostirile sunt ca varsatul de vant: formele cele mai grave apar la oamenii mai in varsta
fannna2003 spune:
am postat ieri un subiect...
As avea nevoie ptr o prietena de tematica de examen ptr suplinitori necalificati- educatie plastica...si nu stiu de unde sa o iau...am postat pe SEI...dar nu am primit niciun raspuns...ma poate ajuta cineva?
Indragostirile sunt ca varsatul de vant: formele cele mai grave apar la oamenii mai in varsta
SunSmile spune:
Fanule imi pare rau, dar nu am 'resurse'. Pot cauta...dar intr-o clipa mai libera,ok?
De ce ma lasi si tu singuuuraaaa???? Toate plecati in concedii...numai eu raman aici, pe baricade...cu munca si caldura!
Cumile..se descurca ei, ca-s baieti mari! Hai ca vreau sa vb ceva...sa-ti arat ceva, sa vezi o asemanare uluitoare intre doua "prietene".
Cam tacute....
krelia spune:
dap..si daca nu s-or descurca, le lasam instructiuni la purtator
haiosele foc, frumoasele cadane
quote:
Originally posted by SunSmile
Cumile..se descurca ei, ca-s baieti mari! Hai ca vreau sa vb ceva...sa-ti arat ceva, sa vezi o asemanare uluitoare intre doua "prietene".
26 august 2006
fannna2003 spune:
sunule daca am sa pot intru pe net cum am sa am ocazia...ti-am spus ca si eu ma gandesc cum am sa pot supravietui...
krelia spune:
Optimiste, va intreb si eu ceva..paote nimeresc vreun raspuns..
Ati papat, vreuna dintre voi, la restaurantul Burebista de pe Mosilor??
(de fapt, eu caut un restaurant prin zona Matei Basarab )
26 august 2006
SunSmile spune:
Da bhey zuzelis. O fost bine...da' nu stiu sa-ti zic amanunte prea multe, ca eram cu grup mare. Da' stiu c-am papat ceva de pui...k un soi de 'tocanitza" si era tare bun. Hai lasa ca ma interesez si-ti zic...da' pt mine si zuza ailalta sa comanzi o singura portie...sa nu ajungem balene esuate!
quote:
Originally posted by krelia
Optimiste, va intreb si eu ceva..paote nimeresc vreun raspuns..
Ati papat, vreuna dintre voi, la restaurantul Burebista de pe Mosilor??
(de fapt, eu caut un restaurant prin zona Matei Basarab )
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"