Indemnizatie?
Raspunsuri - Pagina 4
marius spune:
quote:
Originally posted by buzatu_alev
As vrea si eu sa stiu, daca, am inceput sa muncesc din ianuarie 2007 in ce luna pot sa raman insarcinata ca sa pot beneficia de indemnizatia de cresterea copilului???????????
Pai 12-9=3 adica poti sa te apuci de ca suntem in luna aprilie.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
violetamaria spune:
buna ziua
va rog un raspuns daca se poate
sunt in cic pina in luna martie sunt insarcinata(martie 3 luni)deci mai trebuie sa ma intorc la vechiul loc de munca inca 4 luni ca sa fac7 si sa pot intra in prenatal-am dreptul laindemnizatie in aceste conditii?
dar daca imi schimb locul de munca?as vrea din ianuarie sa-mi schimb locul de munca, sa renunt la cele 3 luni de indemnizatie
marius spune:
Sincer nu prea am inteles care este intrebarea. Daca trebuie sa te intorci la locul de munca? Da trebuie, acum nu conteaza daca la cel vechi sa la altul nou dar trebuie sa fi asigurata pt al doilea CIC conditiile sunt aceleasi.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
ANCA_2007 spune:
Am vazut ca subiectul se numeste indemnizatie,am o intrebare:a auzit cineva CAT SE FACE DIN 2008?am auzit tot felul de varinate(una chiar ieri,cica s-ar face 1300 ron)ceea ce mi-ar conveni f mult si pun pariu ca nu numai mie....dar care este adevarul pana la urma????
Angelinne spune:
Trebuie sa fi fost angajat cu 8 ore obligatoriu acel minim 1 an sau se poate si la angajarea cu 4 ore???????