Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (29)
Raspunsuri - Pagina 19
andreea_trend spune:
Dap mai e si acum ... da sa-mi zici daca vii ca treb sa schimb apa... ca e neschimbata de duminica si cum in cursul saptamanii nu a avut nimeni chef de balaceala...
Bey si azi imi vine si un foisor din ala bengos... numai afara o sa invat ...
quote:
Originally posted by daniela_daneza
Asa , asa ...sa o tii tot intr-un chef.....scapi tu si de licenta .....Auzi , mai ai piscina aia in curte ? Ca tare m-as balaci si eu in ea ....dar ...
Sunt f. obosita ....abia astept wk-end-ul .
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
andreea_trend spune:
Ok... atunci te astept si pe tine... ca si pe mami am invitat-o da mah lasa cu ochii in soare...
Bey m-am indragostit de o melodie... The time of our lives - Il Divo&Toni Braxton ... are ceva parca iti da forta ... hai ca am innebunit... da chiar imi place... am ascultat-o de 10 ori pana acum
daniela_daneza spune:
Andreiutza,asculta melodia de cate ori vrei.Si sa stii ca nu ai luat-o razna....si eu in an. momente am melodii care imi dau fortza!
Poate vin odata cu "nasii", mai stii ?
Dany
georgi75 spune:
OOOOfff! Care m-am nascut fara noroc...
Daca eram din Bucuresti, veneam si io Trendule. Ma primeai? Ca io sunt aia reaua...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
daniela_daneza spune:
Georgi , trebuie sa te primeasca ca doar esti "mama adoptiva", nu?
Dany
georgi75 spune:
E un cupil nerecunoscator...Nu stii ca a zis ca sunt rea?Ca n-am lasat-o in oras la discoteca ?
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
krelia spune:
Neazza la opti!
(azi sunt mai matinala, dupa cum se ocserva!
daniela, a doua adresa este www.laresparkhotel.com ... nu se deskidea din cauza ca avea 2 pct dupa link...
..statiunea este Lara, la 11 km de Antalya..iar agentia, alibaba tour.
Am verde?
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
georgi75 spune:
Da Krelia ai verde.Da dupa ce faci nunta.
Gata imi iau si io verde la tara.
Ne auzim pe seara.
Avem si POZE
andreea_trend spune:
Normal ca te primesc... si hai nu mai zice ca am zis ca esti rea ... am zis si eu cum zic copii mici cand nu-i lasi sa faca ce vor
Da nu esti rea multi sa treaca
quote:
Originally posted by georgi75
E un cupil nerecunoscator...Nu stii ca a zis ca sunt rea?Ca n-am lasat-o in oras la discoteca ?
Avem si POZE