Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (29)
Raspunsuri - Pagina 18
andreea_trend spune:
Ce fac pe aici la ora asta?
Pai acum ma bag la ... cand mai e putin si mami da trezirea ... da te astept sa stii ca sa dorm mai bine
Kreliutz ... nu pot sa deschid site-ul ala ... bineinteles fara punctele alea in coada lui... da il gugali si l-am gasit pe alt site... si da e mai marfa decat celalat dar nu stiu sa-ti zic prea multe de bine de statiunea aia... decat ca ar fii cea mai noua de pe la ei ...aaaa... si eu de abia astept sa bocesc la nunta ta
Mai stau un pic... daca nu apare mami mea .... fug la ... desi mi-a pierit tot somnul....
teodora35 spune:
neata fetele va ofer o si un capucino rece pt cine vrea .Va doresc o zi cat mai placuta.
Sun ieri nu am mai intrat pe dc decat in fuga sa va citesc dar sper ca nu este prea tarziu sa iti spun si eu Multi ani fericiti alaturi de sotul tau si sa ai parte de toate bune in viata ta
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
iri_sori spune:
BUNA DIMINEATA!
SI O ZI BUNA
VA LAS NU SE STIE
CAND MAI INTRU SUNT FOARTE OCUPATA
iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=
georgi75 spune:
Neatza.
Sunule ce-ai facut tu aseara de nu ai dat inca trezirea?
Iri tin pumnii.O sa fie bine, ai sa vezi.
Hai fetele la cafea....
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
andreea_trend spune:
Gata m-am trezit si eu... phuuu ce mult am dormit...
Bey... dupa ce am stat atat sa o prind pe mami de dimineazta... ce credeti ... plec si eu ca omu 2 min pan' la bucatarie dupa un pahar cu suc... si mami tocmai atunci scria de zor mesajele pe mes ... bineinteles ca pana am ajuns eu nu mai era
Iri sper ca esti bine... si treaba e cu invatatul ...
Kreliutz .... m-am pricopsit cu 2 chestii din alea in guritz... vai ce nasoale sunt... eu am papat ieri direct din pom niste visinici atat de bune ... vedeti fetelor ce se intampla cand razi de omu' necajit
daniela_daneza spune:
Neatza!
Stati linistite ca SUN dadea ea trezirea , da nu a putut sa se logheze pe dc.Mi-a scris pe mess..ce e pe metereze.
Multumesc de capucino, Teodora!
Irinuca, bafta la examene !Si tie si baiatului !
Georgi, iar pleci la tara?
Ariciule , ce faci ?Sa stii ca tare mult ai dormit ...
Krelia, in ce statiune mergi si prin ce agentie?
Hai ca va pup!
Revin.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
andreea_trend spune:
Dap am dormit f f mult...
Ete ce sa fac ... acum bantui si eu pe DC ca mai incolo incepe iar calvarul... invatatul pt licentza ... da nu scap eu... ce parere aveti voi .... dupa numai asa o sa ma vedeti
quote:
Originally posted by daniela_daneza
Neatza!
Ariciule , ce faci ?Sa stii ca tare mult ai dormit ...
Hai ca va pup!
Revin.
Dany
daniela_daneza spune:
Asa , asa ...sa o tii tot intr-un chef.....scapi tu si de licenta .....Auzi , mai ai piscina aia in curte ? Ca tare m-as balaci si eu in ea ....dar ...
Sunt f. obosita ....abia astept wk-end-ul .
Dany
georgi75 spune:
Inca ma mai gandesc Danezo.Cred ca plec iar.
Nu mai plange, ca ma intorc
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
daniela_daneza spune:
Bine ! Stiu ca te intorci ....si altii se vor intoarce!
quote:
Originally posted by georgi75
Inca ma mai gandesc Danezo.Cred ca plec iar.
Nu mai plange, ca ma intorc
Avem si POZE
Dany