Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (28)
Raspunsuri - Pagina 18
fannna2003 spune:
ce dragutza esti georgi
Vrei sa dai o mana de ajutor?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77118
SunSmile spune:
Tacutelor unde suntei? Io azi am tras un chiul aproape total. Nu am facut mai nimic....dar deja imi ajunge la primul job care ma tine de 3 nopti fara somn. Buhuhu
Hai la barfaaaaaaaa...ca eu nu mai intru pana maine.
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
alexa si mami spune:
cupil, as sta cu cea mai mare placere, dar s-a trezit sor'ta si trage de mine, nu ma lasa la compi:) de ce nu mai vb pina miine? tot cu munca?
alexa
SunSmile spune:
Nu. In seara asta mergem la o petrecere de la 8. Si o sa ne intindem. Si cand venim vreau sa fac baitza si sa dorm. In noaptea asta NU mai fac nimic. Am spus!......
Hai du-te si ai grija de sor-mea!
quote:
Originally posted by alexa si mami
cupil, as sta cu cea mai mare placere, dar s-a trezit sor'ta si trage de mine, nu ma lasa la compi:) de ce nu mai vb pina miine? tot cu munca?
alexa
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
daniela_daneza spune:
Georgi s-ar putea sa ai dreptate cu clientul.Tocmai ce a fost unul tare dragutz...si care are si masina mea preferata "VW passat "si neagra pe deasupra ...si am mai aflat ca e amic cu o amica de a mea ...deci ii aflu CV-UL IMEDIAT ....si sta si aproape pe aici.....tre sa ma cuplez neaparat , ca raman singura si pot sa ma desfasor ....
NASICA , CE DACA MA ZICI LU*FINU ...dar el ca e plekat fara mine in CO ? Si nu solo ...
Alinutza, pupici!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Himmelsduft spune:
Am intrat scurt sa va urez sfarsit de saptamana placuta si sa aveti parte de un timp frumos alaturi de cei dragi voua.
toate fetele,
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
daniela_daneza spune:
quote:
Originally posted by Himmelsduft
Am intrat scurt sa va urez sfarsit de saptamana placuta si sa aveti parte de un timp frumos alaturi de cei dragi voua.
toate fetele,
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
Him ,multumim !La fel si tie !
Nu mai scriu in urmatoarele minute ca tin pumnii pt. Georgi !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
georgi75 spune:
Mersi Danezo
Am venit.In ce a constat interviul? Intrebari din legi beeeey
Asta inteleg ei prin interviu...In fine, rezultatul luni.Sa vedem ce fac restul ca io am intrat prima.
Acum plec afara.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE