Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (28)
Raspunsuri - Pagina 17
daniela_daneza spune:
Georgi , bravo partial !Sunt convinsa ca te vei descurca si diseara la intreviu .Dac ai culcat-o pe Stef, treci pe mess....Te astept!
Nasica , pupici 
sa treaca "burtica" si tie Krelia, capul, desi la tine e clar de la sampanie!![]()
La mine la horoscop scrie ca stabilesc o legatura sentimentala la servici ...eu ma intreb cum? Ca " omul" e in Spain..
poate telepatic....ar trebui sa ii dau un sms ...sa ii zic de contract ...dar nu vreau....afla el...
Adina , lasa ca ai pile
si primesti tu liber!
Hai va pup si ma reintorc!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
daniela_daneza spune:
Mai zicea la horoscop ca prin disciplina si putere de convingere conving sefii.....![]()
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
georgi75 spune:
vezi poate te lipesti de vreun client Danezo

Ai grija....Sau o fi vreun coleg amorezat si se declara azi....
Ma suna soatza sa vaza ce-am facut...Asta cre ca-si doreste mai mult ca mine sa ma angajez.Sa nu-i mai pap toti banii lui.
Krelia LA MULTI ANI soatei!Sa-ti traiasca si sa te faca fericita.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
ana_maria222 spune:
hop si eu!!! cam tarziu pt ca azi am fost somnoroasa!!!!!! va pup!!!
georgi...eu zic c-o sa fie bine 
sun..de cand vreau sa te intreb: la ce ora incepi tu serviciul?? 
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
georgi75 spune:
Asa o fi Ana.Ce-o vrea DD.Ti-am dat link-ul de la rame intr-o seara l-ai notat?
Sau nu ai observat?
Ti-l mai dau o data?
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
SunSmile spune:
Geo nu-ti dau in cap. Doar ca stii si tu ca e o posibilitate...din pacate.
Ana...eu nu am o ora de incepere a programului. In speta...imi place sa ajung foarte devreme, indiferent la care dintre cele doua merg. Si cand dorm noaptea, de regula la 5 fara ceva sunt in picioare. La 5 si un pic merg afara cu (,) copkilu si apoi vin la voi sa va dau binete. Happy?![]()
Dany ai grija ce faci ca te zic la finu'.![]()
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
georgi75 spune:
Stiu Sunule stiu...![]()
Auzi, hai sa-i explicam Anei ca (,) cupkilu e catelu' ca dup-aia zice ca-ti scoti copilu la plimbare la 5 dimineata...mama denaturata ce esti.![]()
Da Ana fii atenta ca Sun e intotdeauna prima, dupa care urmeaza Teodora si apoi restul lumii.Daca nu apar in ordinea asta, e clar ca s-a intamplat ceva...![]()
Avem si POZE
fannna2003 spune:
salutare zabaucelor!!!
nu puneti
ca am absentat...sunt motivata![]()
Vrei sa dai o mana de ajutor?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77118
georgi75 spune:
Nu pun
....stai linistita.Ia uite ce-am pregatit
![]()
Avem si POZE
SunSmile spune:
Multumesc Geule ca lamurishi problema Copilului. Ca vaz ca fii-mea ma tine pe jar...nu apare sa spuna ce-a facut! Tre s-o mai educ!
Hai ma nu da-n neamu meu!![]()
EDIT: Copki e bine. Sau ma rog. O sa va spuna ea cand o sa se trezeasca. Copki...eu stiu ca o sa fie bine! STIU!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!