Inmatriculare masina

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giul spune:

buna dimineata ! ptr masini sh se face programare la tel de la rar scrise mai suuus.

Mergi la inceput

si trebuie si masina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Eu am treaba cu o masina sh, acum. Abia ce-am terminat cu vama si urmeaza rar (a mai fost un rar inainte de vama, pentru confirmarea seriilor) pentru eliberarea cartii masinii. Dupa rar impozitele unde tb sa declari si sa obtii chitantele alea cu stampile triunghiulare dupa care udriste pt numere. Cam asta stiu eu, dar foarte posibil sa mi se mai lamureasca treburi dupa ziua de maine cand voi face rar-u si voi re-demara actiunea birocratia salveaza romania

EDIT: asta pentru ca masina mea sh e adusa de-afara.. De e cumparata de aci, iti dai seama trebuie sa treci prin operatiunea deosebita de radiere...adica nijte drumuri in plus la udriste...

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

fetelor, va mai dau un pont :am intrebat la tel 0213233030 la udriste si in ziua in care luati nr noi puteti returna nr provizorii.noi ne incadram in termenul de 1 luna cat sunt valabile banuiesc ca se cere si autorizatia de circulatie de 1 luna .am inteles ca primim inapoi cam 250 000 lei .oricum noi am platit 990 000 la dealer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

La RAR de pe Calea Grivitei cum se ajunge? Eu vin dinspre Stefan cel Mare.

Mergi la inceput

Dinspre Stefan cel Mare presupun ca o iei spre Titulescu, apoi iesi pe Grivita si o iei inspre Podul Grant, treci pe sub pod, tot inainte spre Pta Chibrit pe stanga este (nu stiu sa-ti spun al catelea semafor) dar se vede. Gard albastru cu alb si semaforul are varianta pentru stanga. Fusei clara? k eram si la telefon in acelasi timp tot pentru un rar.. da' al meu..din voluntari :D.E foarte important sa dai telefon pentryu programare mai intai.. ca s-ar putea sa ai surpriza sa nu te primeasca asa, in recunoastere ;)

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Am fost la rar voluntari. Cel mai usor cred ca se ajunge de la semaforul metro voluntari (venind dinspre Bucuresti) la stanga, pe straduta inainte pana la un parculet pentru copii unde faceti dreapta si tineti asa pana la penultima strada perpendiculara, unde faceti stanga. Oricum o sa aveti cel putin o alta masina in fata sau venind din alta directie care se indreapta spre rar...

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Am fost si eu ieri la RAR Voluntari, a durat vreo ora pina au pus folia pe cartea de identitate. Azi am fost la Aministratia FInanciara, in Floreasca- si totul a durat 5 minute, cu tot cu completat formularul de la ei. Astea le-am putut face eu, desi sotul e proprietarul masinii. In Udriste va trebui sa mearga el.
Chiar e simplu, nu merita sa dai 50 de euro unor intermediari. Multumesc mult pentru sfaturi.

Mergi la inceput

eeee... stai asa... ca vine udriste!!!! :)) nu ti imaginezi ce te asteapta ;).. Eu abia am scapat... Daca mai vrei sfaturi - cu placere!!!

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Pai vreau, cum sa nu? Ce mai urmeaza? Platesc taxele la CEC si mai ce? Luam numerele rosii si le ducem la Udriste? Ce surprize mai sint acolo?

Mergi la inceput