Clubul nurorilor (60)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Flaaaaaaaaaaaaa....deja mi-e dor de tineeeeeee! DAR...voi sa va distrati, odihniti, sa faceti poze multe, sa stati linistiti si sa fiti sanatosi! Ca noi te asteptam cumintele. Si oricum...in doua sapt or sa inceapa fetele sa plece in concedii....asa ca...vacanta si pe DC!
Lavi cand afli rezultatul? Sapt viitoare? Din cate stiu eu Saruca ramane acasa, cu bunicii!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

sun de abia saptamana viitoare aflu rezultatul la examen, dar mai sunt examene......3 la numar (2 grele, grele si 1 usurel!!! ) ). de abia astept sa termin cu examenele sa imi finalizez proiectul de licenta si sa ma pun pe invatat pt licenta!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Somn usor fetelor, pe maine!

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

somnic usor, him, si la toate fetele, ca ma indrept si eu spre dormitor!!!
noapte buna!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Lavi asa-i cum zic Sun, Sara ramane cu bunicii, s-au mai oferit si surorile mele sa aiba grija de ea da le-am zis k nu-i nevoie si sper sa fie asa.
Maica-mea pleaca si ea duminica deci nu intra in ecuatie.
Stiti voi cum e cu copilul cu mai multe moashe

Him sa ai o noapte de vis

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Seara buna nuro! Merg sa pap si apoi la munca (nu la intins mana)!
Va pup

Mergi la inceput

Neata
Ultima si prima. Mai...cam leneshe....

La multi ani, Flavia! Sa fiti sanatosi, frumosi, sa va iubiti si sa va respectati, sa construiti numai lucruri frumoase impreuna si sa va traiasca minunea Sara!

O zi buna!
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

buna dimineata
bausi o cafea mare si m-am intors pe forum
aseara am dat pana la urma examenul care nu mi-a creat probleme, desi cand am vazut in fata amfitreatului puhoiul de studenti de anul I cum se lamentau am vrut sa plec si sa-l dau in toamna
norocul meu e ca a deschis proful usa si m-a prins puhoiul care m-a impins in sala

ma uitam la studentii de anul 1 si ma gandeam cum au trecut anii studentiei mele si ca anul acesta sunt 3 ani decand am terminat-o

hi, hi am inceput sa imbatranesc maica

fetelor stiti ceva de andreea? ca parca n-a mai dat semne de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Sunule fata scumpa.
Abia astept sa plecam sa sarbatorim cum se cuvine, mai ales ca duminica e si ziua sotului iubit

Dragelor, buna dimineata:)

Mergi la inceput

Atunci La Multi Ani si pt sotul scump! Nu va doresc decat fericire, sanatate si mii de impliniri...familie frumoasa ce sunteti!

quote:
Originally posted by impreuna

Sunule fata scumpa.
Abia astept sa plecam sa sarbatorim cum se cuvine, mai ales ca duminica e si ziua sotului iubit

Dragelor, buna dimineata:)

Mergi la inceput